Hirdetés
Aktív témák
-
Źşë'
addikt
amúgy csak 1 soldiert lehet használni? vagy lehet kreálni többet mint bc2 alatt?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Mukorka
addikt
válasz F_Zolee #11500 üzenetére
Így viszont lemaradsz a kezdeti bizsergésről illetve az 1-2 nap tökéletesen csalásmentes játékról is. 1 hét után megveszed és már mindenki lvl 20-30 ami persze nem gond mert eléred hamar de én nem vennék ilyen játékot soha megjelenés után.
(#11501) Źşë': Volt egy cikk erről régebben, csak egyet lehet...
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Gergosz2
veterán
válasz F_Zolee #11500 üzenetére
én sem kezdek el vele okt 28.-án játszani. Az egyetem fontosabb .
Majd december végén , január eleje környékén kezdek hozzá, csak a limited ed. rendelést nem akartam visszavonni.
Addig meg majd gyűjtögetema a patcheket.Remélem kiadják .exe formában is mint bc2nél.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
sith7
nagyúr
Múltkor írtam, hogy levettem a felbontást Full HD - ről /1920 *1080/, HD ready - re /1366 * 768/, és a min fps 45, a max. 80 körül mozgott.
Most furdalt a kiváncsiság, feltettem 1920 * 1080 - ra caspian - on, és a videobeállításokat nem bántottam, medium/high volt, ez utóbbi kevesebb, és azt vettem észre, hogy a max. fps érthető módon leesett 58 - 60 körülire , VISZONT !!! a min. fps 42-45 között van így is ...
-
Mukorka
addikt
válasz F_Zolee #11504 üzenetére
Persze , nem is számít ez igazából Nekem se lesz sok időm rá, szabadságot még talán intézek arra a pár napra hó végén de én mindenképp megjelenés napján kezdem el. Kihagytam még azt is jó érvként hogy ha pl később kezdi az ember akkor már sokan ismerik a mapokat és spotból lőnek le míg első nap senki se tudja hogy mivan ezért a felfedezés és a döbbenetesen kempelő játékosok szidásával megy el
-
Def26
félisten
Nem tudjátok, hogy lehet kiválasztani, hogy melyik squadban legyek?
Illetve jelölik a térképen az utakat. PL. a RU főbázisról ha autóban ülök tök nehezen találok ki, mert azt sem látom a térképen, hogy hol a kijárat.Remélem, hogy valamilyen módon tiltani lehet majd a fekvést is. Elég sok nyomi van aki nem csinál mást csak hasal a fűben és várja a vadat. Ahogy észrevettem amelyik csapatban vannak túlnyomó többségben az ilyen fűben lapuló idióták az a csapat el is bukik. Persze nekik van a legnagyobb szájuk, ha az ember lekéseli őket, mert ugye a legtöbbször egy adott helyre hasalnak vissza.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tupacamaru
veterán
Kikötötted a fához a gépet amíg nem végzel a foglalással?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
boogie84
veterán
-
Malachi
addikt
tudnál egy gyorstalpalót nyomni? mi a jó repcsivezetés titka? 10-ből 8-szor oda spawnolok először, most már megvan, hogy ne zuhanjak le 10 méteren belül, de nem az igazi még így sem. pl. rakétázni sem tudok, csak gépágyúzni. meg így is leszednek 1 percen belül valahogy.
-
Mukorka
addikt
válasz Malachi #11519 üzenetére
Ahhoz hogy legyen rakétád vagy Flare-ed eleve ölni kell az ellent a jettel. Szóval ezek is feloldható cuccok csak, a flares tud megvédeni a stingertől pl ha időben kioldod. Sokat nem tudsz tenni hogy fennmaradj egy percnél tovább amíg ezek nincsenek feloldva. Ha meg látod hogy bemértek akkor mehet a shift és az éles kanyar/orsózás a levegőben és lehet reménykedni
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz Mukorka #11520 üzenetére
aham, köszi. hát, akkor igyekszem bár már mindegy is, akkor majd a teljesben csiszolom a tudásomat.
amúgy a heli sokkal nagyobb poén. a járművek közül pedig a 8 kerekű gépágyús megoldás a kedvencem, te jó ég, az mennyire kegyetlenül durva, mikor megsorozok vele egy épületet... sőt tankot is pusztítottam vele nem egyszer. gyors és bitang, nagyon ott van.
#11522 - az mondjuk tény, hogy tankra már megvan az IR smoke és a másik gépágyú, szóval kb. mindig azzal megyek, de akkor is a 8 kerekű a legállatabb.
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz Malachi #11521 üzenetére
Én maradok a tankoknál, jobb hogy messzire ellőnek. Heli tényleg jobb kezdő helyzetben mert azon már van rakéta alapból is de cserébe még annyit se maradsz vele a levegőben mint jettel , igaz könnyebb leszállni és megjavítani gyorsan
-
creedszl
aktív tag
-
Ricsiii1992
tag
válasz Malachi #11519 üzenetére
akkor nem csak én voltam/vagyok ilyen béna. Tényleg jó az a jet, csak...első próbállkozások...katasztrófa...helivel is 10 másodperc után zuhantam...de mostmár én is kezdek belejönni. Már nem is kell annyira arra figyelnem, hogy levegőben maradjak, (gáz fék egér mikor merre) koncentrálhatok az ellenekre.
-
ch003067
addikt
Azt amúgy tudtátok, hogy a tankon van egy 7.62 es géppuska is, amit a sofőr irányít ?
Én csak most jöttem rá
-
Def26
félisten
Ki az a bosszulo?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pohár
félisten
válasz ch003067 #11539 üzenetére
vagy parti van a tankban, füstgép
vaagy netán a harcmező közepén előkapták a vízipipát gyorsbaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Berosálok, megint kiszedtem egy random tank lövéssel egy helit.
Live-Die-Respawn
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k