Hirdetés
Aktív témák
-
jokeman
aktív tag
Egy buta és láma kérdés, itt mindenki PC tolja a bétát?
Van esetleg konzolos tapasztalata valakinek, vagy arra nincs is béta.....?
Bocs a kérdésért még egyszerPSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok, kicsit megkésve, de most telepítem a BETA-t.
Annyi jót olvastam, muszáj kipróbálnom, egyelőre csak laptopról, de később lesz gép is.
Ez a origin-es dolog ugye nem hagyható ki, remélem nem feleslegesen regisztráltam bePSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
jokeman
aktív tag
Hogy kell elindítani?????????????????????????
PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
jokeman
aktív tag
20fps
-
jokeman
aktív tag
Persze, minden low-on, de holnap még próbálkozom, mert most átvette a gép irányítása felett a hatalmat a lányom, és mesét néz
Azét 5 perc után azt mondom gyönyörű eheh, már amit láttam belőle, kell egy burát gép és szuper lesssszz
Kb. mennyi kellene a folyamatos játékhoz? 35-45 fps?PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
jokeman
aktív tag
válasz Cybertrone #11043 üzenetére
Na, de annyihoz milyen gép kell? Gondolom alap a 4 mag, meg egy GTX
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok, valaki esetleg nem tudja, hol lehet kikapcsolni hogy az ORIGI ne induljon automatikusan?
-
jokeman
aktív tag
A Battleglog, meg az origin az kelleni fog az eredetihez, vagy le lehet törölni?
[ Szerkesztve ]
-
jokeman
aktív tag
Várható átvétel: 2011.10.27----------végre megjött nekem is a visszaigazolás, viszont pont megyek vissza dolgozni, de ha hazaérek 4 hét múlva, legalább már kiforrnak a hibák, azért majd megpróbálom nyomon követni a fórumot, ne egyben kelljen 4 hét hozzászólásait elolvasni, megmondom őszintén nem sokat tudtam játszani a BETA-val de valamiért megfogott, pedig megígértem magamnak hogy legközelebb csak a DIABLO3 ra fogok rákattanni, de ahogy ismerem magam a BF3 is meg fog érni egy "kockulást"
-
jokeman
aktív tag
Mér nem alszatok méééég ?
[ Szerkesztve ]
-
jokeman
aktív tag
Ez tényleg LOL!!! Baromira nyomják a marketinget, remélem nem szoptok vele az elején, és tényleg lesz akkora LOL game, mint amennyire itt nagyon sokan számítunk!!!
Azért majd srácok ha elkezditek nyomni, (mivel én nem leszek 26.-tól 4 hétig), ne csodálkozzatok, ha gyakran fogok kérdezgetni, főleg gépigényt tekintve...........sokat számít majd nálam milyen gépbe fogok beruházni ha hazajövök!
El sem hiszem, megint egy játék miatt akarok gépet venni........ (én bolond!)PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
-
jokeman
aktív tag
PEACE mindenkinek ezt skubizzátok meg
Totál nem ide illik, de megér egy UP-ot[ Szerkesztve ]
-
jokeman
aktív tag
válasz keIdor #12808 üzenetére
Persze, tisztában vagyok vele, hogy nem tíz forintos buli lenne.......ezért kell már most elkezdeni spórolni rá
Fűzöm is a cimbiket már most, amikor először megláttam azt hittem elbőgöm magam annyira tetszett
Meg amit mondasz Te is, ez egy életre való emlék, nem minden hétvégén van ilyen buli, ráadásul a mostani fiatalok, is egész évben spórolnak a "szigetre, vagy más fesztiválokra", persze nem egy árkategória, de nem is egy színvonal szerintemPSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
jokeman
aktív tag
válasz keIdor #12817 üzenetére
Meglátjuk mi lesz belőle jövőre, mindenesetre idő van megszervezni, meg spórolgatni , már csak jelentkezőket kell találni..............ja meg az asszonytól még a hozzájárulást is meg kell szerezni folyamatban, nem lehet elég korán kezdeni
[ Szerkesztve ]
-
jokeman
aktív tag
Jaaaaj közterület felügyelet 8000 pénz
-
jokeman
aktív tag
Akkor nekem milyen jó?
30 nap munka........26 nap pihenő , és ez így ismétli önmagát folyamatosan.....
(12 óra+2 természetesen)[ Szerkesztve ]
-
jokeman
aktív tag
válasz Cybertrone #14679 üzenetére
Persze, már hozzászoktam az évek alatt, csak a 3 éves gyöngyszemem miatt lett volna értelme..............de ezt is megoldom.......1 héttel hamarabb jön a "jézuska nálunk."
[ Szerkesztve ]
-
jokeman
aktív tag
Úristen 414 Hsz, hát ezt már biztosan nem olvasom végig
Kénytelen leszek minden nap felnézni!PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
jokeman
aktív tag
-
jokeman
aktív tag
válasz ForRedGlory #18643 üzenetére
orichalcos
De nem 1000%, de mintha így emlékeznék.....PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
Tudna nekem linkelni, olyan tesztoldalakat, ahol külön letesztelték a BF3 alatt a CPU és külön a GPU használatát, skálázódását, jöhet több oldal is, vagy esetleg ha van akkor magyar oldal is érdekelne?
Várnám esetleg azoktól is a tapasztalatokat, akik több magos processzorral rendelkeznek, mennyire használja a játék ki. Ne haragudjatok, de lehet volt már, de több ezer hszt nincs időm itt kint meló közben végigolvasnom Köszi srácok!!!!!PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
Ma értem haza munkából, és most bontottam ki a CDgalaxisos LE BF3-at.
Az elmúlt hónapban nem igazán tudtam napi szinten követni a fórumot, ezért most egyenlőre azt kérdezném van e valami extra dolgom a telepítés során, vagy csak simán bevágom a lemezt és elvégzem a telepítést?
WIN7 frissítve VGA driver frissítve.......egyéb dolog amit elfelejtettem?
Köszönöm srácok!PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
jokeman
aktív tag
Na eljutottam a telepítésig de én azt hittem a lemezről lesz telepítve...és nem mert nekiállt letölteni az ORIGIN....hát ez is új nekem
Remélem müxeni fog rendesen.......jaj de szar lesz a megjelenés után több mint 1 hónap eltelt, már biztos mindenki pro..........vagy aközeliPSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
jokeman
aktív tag
Srácok.
Van olyan aki 22" 1680x1050 ben játszik HIGH beállításokon és fix 60 fps-e megvan?
Mert érdekelne milyen konfig vinné el így
Ahogy elnéztem az árakat, nem érdemes várni semmire, mert jövőre még drágább lesz.
Jövő héten mindenképpen beszerzem az új gépet........legalábbis megpróbálom....PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
jokeman
aktív tag
Uraim, megtetszett a játék nagyon
Egy kérdés, amikor vége van egy körnek. azt a statot elmenti valahol, vagy csak képlopással, esetleg FRAPS-al lehet lementeni?PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest