- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Viper26
üzenetére
knife...

Tegnap este milyet késeltem... ehhh... videóba illö volt.Egy assault meg egy sniperes állt egymás mellett a dobozok mögött és lötte a spawn pontot... fentröl leszaladtam hozzájuk,egy psiztoly volt a kezemben... persze szemböl löttek folyamatosan... az assault gyereket felkaptam a földröl, a sniperos észrevett,de már késö volt közvetlen közelröl fejbe löttem kétszer...Persze szemböl lekaszáltak rögtön,de az ahogy kijött,és amilyen gyorsan.... ehh nagyon élveztem ..
-
törölt tag
válasz
Viper26
üzenetére
Nem tom, nekem most úgy tűnt inkább csak a kill-t számolja... vagy tényleg csak ennyiszer haltam volna?!

-
Cybertrone
veterán
-
eugabesz
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
Hagyjátok már szegényeket,lázasan dolgoznak
rajta,hogy egy mindent elsöprő,tökéletes pach legyen kiadva,ti meg állandóan szapuljátok őket...
Most már csak azt nem értem,ha pacheléssel meg tudják esetleg csinálni viszonylag normálisra a játékot,miért nem lehet eleve úgy kiadni??
Mi a tökömet csinál az ezres tesztelő gárda?
(szerintem a többség ott is tesz rá,csak élvezi,hogy mindenki előtt játszhat a játékkal) -
BandiHUN
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
A hitbox maga nem annyira rossz,egész ritka az instant halál,inkáb ami mérgel,az az,amikor fedezékben öl meg már valaki.Csakhát az a baj,hogy azokban az országokban,ahol van szerver,szerintem ezt nem különösebben érzékelik...Mi irtó nagy hátránnyal indulunk és kész.
IRNV meg felesleges így tényleg.Az űrshotimon az van,poénból
BÁR pl.metrón bentről világos helyre(ajtók) kinézve meglepő,de jobb,mint alapból,visszanyal a fagyi,mert pont sötétben kellene működnie.A mortar meg maradhatott volna sebzéssel,ha már ilyen lassú lett...és retteghetünk,hogy a kövi patchnál most meg a recoilt,foregripet akarják piszkálni,hadd ne legyen előny a jó célzásból,ha már a mozgó ellenféllel,vagy ha maga mozog,szopik a hazánkfia.
Fura,hogy akármilyen is a cod széria,no ott nincs ilyen gond,minden golyó megmarad,amit kilő az ember,tök mindegy,hogy lmg-t húz folyamatosan,ha lebuksz fedezékbe,nem találnak el,bármilyen pingű szerveren,ha nagy is a pinged,seperc alatt hozzáigazítod,mennyit kell elé lőni és kész.Itt még az sem jön be,hogy azonos körülmények között azonos golyószám kelljen,a codban darabra ki lehet számolni a skulót.Itt meg van a legjobbaknak is 20% accuracy,mert mire a játék megmondja,hogy az ellen meghalt,már belelő az ember tucatnyit feleslegesen,máskor meg a fél tár is kevés,és ebben benne sincs,hogy különösebben valaki mozogna.Az is vicc,hogy halál esetén a kilőtt rakéta,gránát,akármi láthatóan töredéket vagy semmit nem sebez,akkoris,ha a killcamban látod,hogy telibe találja azt,akit lelőttél,a lába előtt robban,stb...sőt ma vagy 2x simán végigsétáltak így a claymore-om előtt,semmi hatással.Ha élek,amikor pukkan,meghal az ellen. -
törölt tag
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Viper26
üzenetére
"szerintem nyárra ez a játék eltűnik a süllyesztőben..."
Ez eddig az év vicce
Ne szórakozz már.Az említett cikkben egy igazi BF2 rajongó markáns véleménye.
Kicsit olyan, mint ha egy RB Rally fan szidná a Dirt sorozatot.
Vannak a játékban hibák; hitbox, sniper nagyon béna kaszt.De összességben azért ennyire nem szar a helyzet, sőt...
Azt ne feledjétek el, hogy a Dice új játékosokat akart szerezni.Több embernek most sem tetszik a nagy pályákon való 2-3 perces üresjárat.Szaladgálnak, és nem jön szembe ellenség.Azoknak találták ki a TDM-et és a rush módot.A cikk írójának nem értem hogy mi baja van a TDM-el.Így a játék több játékmódot ad.Azért az is érdekes, hogy a Back to Karkand dlc-vel megkapták a régi nagy BF2-es pályákat, de ennek ellenére az sem jön be nekik???Azok nagy pályák, akkor mi a baj?Nem értem.
A Metro 64 fővel játszhatatlan, de ki mondta hogy oda menjetek játszani?
Szerintem egy pálya bír el 64 főt.A Caspian Border.A régi nagy BF2 pályákon is nagyon sok a 64 fő, kontrollálhatatlan, darálás megy.
A játék még így is messze jobb, mint bármelyik CoD.
Többféle játék mód, nagy és kevésbé nagy pályákkal, mindenki megtalálja a számítását.Ezt a játékot nem szabad és nem is lehet összehasonlítani a CoD-al.
De a hitboxon és a sniper kaszton javíthatnának.Na meg a sok csaló ellen erőteljesebb, szigorúbb fellépést sürgetnék! -
BandiHUN
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
A jettel úgy kell fordulni gyorsan,hogy be is döntöd...elfordítod úgy,hogy a pilótafülke a fordulási irányba nézzen,és egyszerre fordulsz a fékezéssel(S),akkor nagyon kis ívben lehet kanyarodni,csak vigyázni kell,mert a fékezés egyúttal a föld felé is billent kicsit,amit kompenzálni kell,nomeg a túl sokáig nyomod,akkor leáll a hajtómű,és elkezdesz lefelé pottyanni,annyira lelassulsz.De ilyenkor nyomás a W-re,mellé shifttel turbó,nem kell megijedni.Mindenesetre 360fokban meg lehet fordulni leállás nélkül,esetleg fordulás előtt röviden turbózol rá,utána állsz neki.
Ja,meg persze ne egerezz...
én pl.csak billentyűzet,az egér csak bezavar,a kurzorgombokkal lehet az helyett irányítani. -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
Ne álszenteskedjünk Uraim!
Olyannyira ellene van itt mindenki a k/d- vadászoknak, a belinkelt képeken általában mégis azt látom, hogy a játékos az élen végez, nem pedig azt hogy győzött a csapata?!
Igenis számít a k/d!
Hogy ne számítana?!Velem speciel azt tudatja, hogy mennyire játszom jól, vagy éppen mennyire vagyok jó az adott csapat ill. játékos ellen. (a skill-em mérőszámaként tekintek rá)
Egy jó k/d vadász pedig segíti a csapatát azzal, hogy néhány másodpercre kiiktatja az ellen játékosait.
Persze ha csak ilyenekből áll a csapat, akkor az elveszett, de kellenek ilyenek is.
No meg lehet úgy is k/d-zni, hogy közben foglalunk zászlókat is, nem csak a hegyoldalban fetrengünk az elejétől a végéig egy távcsővel a szemünk előtt. -
prokxy
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Tudom, h a csapatjáték a lényeg, úgy is játszom, de nekem ez is szempont, de nem ez a fő oka a nullázásnak.
Mivel 5-ös szinten vagyok, szeretném újrakezdeni, mivel eléggé sokszor beszívtam köcsög camperek, csalók meg a saját bénázásom miatt és szeretnék tiszta lappal indulni. Jobban szeretnék haladni a játékban, már tom, h hogy álljak hozzá, tudom, h miket csesztem el.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Teljesen fölösleges, ahol nem szeretik, ott kiírják, a többin meg reménytelen.. Metro mapon rush-ba megvan az a rész, amikor az amcsikkal fel akarsz jutni a mozgólépcsőn és bekempelik az egészet M320-al meg RPG-vel? Lehetetlen feljutni. Ilyenkor kilépek a picsába, nincs mit tenni.
-
Xaels
félisten
válasz
Viper26
üzenetére
Figyelj ez egyéni ízlés kérdése. Én elvagyok 40-el Caspian-on de van aki 60 alatt "elhányja" magát. Nekem a látvány/élmény fontosabb(mert én csak az élmény miatt játszom) mint az, hogy én legyek mindig az MVP...
IRNV-hez:
Teljesen mindegy mit csinál a DICE. Ha meghagyja az a baj az egyik csoportnak, ha kiveszi akkor a másik csoport sír, ha gyengíti akkor meg a harmadik... És ez igaz lesz minden módosításra, 8millió embernek nem lehet egyszerre megfelelni. Nekem az egyáltalán nem okozott semmi gondot, személy véleményem szerint semmivel sem volt az ügyesebb aki azt használta mint mást. Én Cobra RDS-t használok, nekem az jön be a legjobban és ugyanúgy tudok vele eredményes lenni mint más az IRNV-vel.
A lámpa viszont tényleg zavart. Sokszor tényleg csak amiatt tudott valaki nyerni 1vs1-ben mert nem láttam semmit belőle. Persze az ilyeneket a lámpás M9-el meg tudtam fingatni jó párszor, mert ha már ő sem lát semmit akkor nem tud semmit... Csak ugye nem fogok mindig lámpás pisztollyal rohangálni, pláne mert szeretem ha nem szúrnak ki a pálya másik végéről.
USAS-al sem lenne sok gondom, de a többség nem csinál vele semmi mást csak lekempel és büszke magára, hogy Metro-n a lépcsőn feljövőket meg tudja vele fingatni, közben az nem az ő érdeme...
-
Xaels
félisten
válasz
Viper26
üzenetére
Az a gond, hogy ezekért a módosításokért a játékosok is felelősek nem csak a DICE. Elkezdenek sírni valamiért tömegesen akkor azon változtatnak, de aztán az másik csoportnak nem lesz jó és akkor megint hozzányúlnak és emiatt lehet majd csak sokadik patch-re ér el egy olyan állapotot a játék amivel a nagy többség meg tud békélni.
Én amúgy nem tartom szarnak. Vannak hibák benne, de azokkal együtt lehet élni és a játékmenetet lehet élvezni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
No ez az,ezért gáz,hogy milyen könnyű is lenne szűrni,ha már úgyis ennyi statot lehet nézni.
És abba még belegondolni is rossz,hogy hány "soft" csaló lehet,aki pl.csak wh-t használ,de maga lövi el az ellent,stb,és annyi haszna van,hogy mindig "jó helyen" tud lenni,mindig tudja,hol kempelnek a pontoknál,stb...
Az ilyen férgek viszont elég látványosan nyomják.Egyébként nem is értem,hogy ha tényleg elkezdik ezeket bannolni,hogy nem is jut eszébe,aki ehhez nyúl,hogy nem fog senkinek feltűnni a 100:1 kill,meg az 1 fegyóval lőtt több ezer ölés,mondjuk 90% HS-el?
Rohanni se értem,minek kell,46 ig vagy meddig van csak unlock amúgyis.Sajna volt szerencsém már aimbothoz tank gépágyúsnál is,repülősnél is
De szerencsére 1-1 volt csak.Legalább a repkedős szerók tisztának mondhatók 
-
-
válasz
Viper26
üzenetére
ha már agyhalottak: az én kedvenceim azok a dinkák, akik ha mondjuk tankban lövésznek ülnek, már a bázisról kigördülve lőnek minden buckára, már messziről jelzik mindenkinek, hogy "itt jövünk ide lőjetek!" aztán ha eltalálnak és kiszállok javítani, átülnek és elviszik a tankot, egyedül, hogy aztán 20 méteren belül kinyiffanjanak.
ugyanez bázisról az egyedül helivel/jeeppel elrongyoló sötétekre is igaz. érdekes megfigyelésem amúgy, hogy a legtöbb hülye az 1000 ticketes szervereken van, de tényleg, azokon kirívóan sok az ilyen eset. remélem, ahogy telik az idő egyre többen megtanulnak majd játszani és több élvezetes meccs lesz majd. most is van, de több kellene.

-
zack
nagyúr
válasz
Viper26
üzenetére

Biztos ami biztos megrendeltem az MW3-at is (4,3k), leginkább összehasonlításképpen, de még az is lehet hogy jobban be fog jönni. Nekem nem lesz sablonos az előzőekhez képest, mert ez lesz az első CoD-om.
Ebből meg ki tudja mit fognak kihozni. Egyelőre nem látom, hogy lesz annyira hosszú életű, mint a BC2 volt.
A CoD újdonság lesz aztán meglátjuk, feelingben milyen lesz. Ha a hitbox jó, az már fél siker, és nagyon fog tetszeni. -
Pietrosz
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
Én úgy látszik másik játékkal játszok, mert ezek nem szoktak előjönni. Egyedül a cq metro szar, azt elismerem. Félnek felrassolni lépcsőn a társak. Egyszer meguntam és felmentem, 5 ember egy tunkból meglett, ha a többiek is jönnek megvan a zászló :S
Technikai szinten nálam elmúltak a hibák, már nem bugos a hang, nem fagy induláskor, mapváltáskor, vagy játék közben, nem laggol, szóval sokminden javult egy hét alatt. -
Benhill
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
Én valahogy nem egészen ezt tapasztalom. Rpgvel eddig jó ha 2x megöltek.
Csak csipások vannak néha, hogy azt sem tudom honnan. Próbálok nem a nyílt utcán futni és akkor nincs gond.
Csapatmunka az tényleg nem az igazi, de tdm-be általában együtt van a csapat, vagy ha nem, akkor velem tuti jön valaki általában, vagy én megyek valakivel. Többször előfordult már hogy elvitte a gyerek járművet, és meg egyet belelőttem és visszajött értem. Akkor nem túlzok, de minden körben legalább 1x feléleszt valaki. Nekem eddig semmi bajom a gammával, azon kívül hogy néha kilép magától. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Viper26
üzenetére
Segond

Legközelebb... egyre jobban megy ez a tankos buli, de a sok láma aki "felettem" a toronyban ügyködik csomószor lebuktat, stb... Nem tudom miért kell lőni a Jet-et a fenti lövegtoronyból. Persze hogy észrevesz, aztán megy fel magasba, száll alá, és én leszek a célpont
Viszont most fogok agyfaszt kapni. Este ilyen tapasztalataim vannak:
- BG3.exe leáll...
- betöltő képernyőn nem tölti a pályát (amikor először ugye a kép jön...)
- amikor meg tölti a játékot, akkor a betöltő képernyő nem olyan sokszor mint szokott. Ugye az a normális hogy középen a pálya képe, körülötte nagy fekete keret... Na most a képet széthúzza és nincs fekete keret. Igy amiokor bejutok a pályára és mondanám hogy Deploy, lebasz az asztalra, mintha alt+tab-ot nyomnék...
- kibannol a játék a picsába...
- lefagy a játék, de olyan szinten, hogy restart segít csak a gépen. Konkrétan a hang befagyott, elment a kép, és csak egy monoton hang jön ki a szpíkerből.
- és teszi ezeket mindig amikor épp tök jól állok

Váááá....

Aktív témák
Hirdetés
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egy 5.56-os semmi szutyok jobb nála... szégyen!

Használ piacon halászok, hátha találok valami jó/alkalmi vételt.