- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:34 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Mivel a CPU félgőzön megy így nem biztos, hogy az a visszafogó tényező. A PC esetén rengeteg mindentől függhet. Sokszor akár egy régi teleszemetelt rendszer is lehet a ludas vagy egy olyan program amire nem is gondol az ember, pl Vírusírtó. Nem mindegy a szoftverkörnyezet sem. Ma este talán már én is tudok kicsit játszani MAGUS után. Majd megnézem mennyit megy a 8320-al meg a 280X-el. A BETA GPU limites volt nálam bőven.
-
bul07
nagyúr
Szerintem meg próbáljon meg kölcsönkérni egy 8350-est és hátha a magasabb órajel megoldás
Mert Intel oldalon már DDR3 nem érdemes építeni nulláról, így rettentő sokba kerülne a váltás és nem hozna annyi teljesítmény növekedést
Én 955BE-ről váltottam 6600K-ra, hát nem estem hanyatt a teljesítmény növekedés láttán, és a csere 100e Ft-ba fájt
És én érzésre kaptam ezért 30% pluszt
(értem ez alatt hogy 955 100% ment 560Ti mellet, 6600K 67-75% ment 560Ti mellet bf4 esetén)Most nagyon töröm a buksimat 1060 mellet, ha megveszem kíváncsian várom hogy hogy fog alakulni a processzor használat
-
Spirit
őstag
-
N@idia
őstag
-
Lac-coo
addikt
-
Pubszon
veterán
-
Viper26
nagyúr
-
sagem
addikt
Igen, összezuhant az egész, pedig még a nagyobb roham csak holnap lesz szerintem

GMG-n akartam megvenni, de attól tartok ők holnap sem küldik ki, maradt az itt ajánlott cdkeys ami digitális és gyors (a G2A-t nem kedvelem), egyből küldték a scannelt kódot a vásárlás után, és az első vásárláshoz adnak -5%-ot ha likeolod a Facebook oldalukat

-
laceszgamer
addikt
-
warcat
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Laraxior
titán
-
scabi78
senior tag
-
daveoff
veterán
-
SkyS1gn
félisten
Akkor az komoly, jól járt aki mára tartogatta az idejét, bár nem csoda hogy van hisz pár óra és Ujzéland/Ausztrália már tolja is. Csak meglepett hogy a triallal is beenged.
(#9077) Laraxior Mondom hogy 1 óra CET. Okcsá!

-
Viper26
nagyúr
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
-
N@idia
őstag
-
IntelKiller7
nagyúr
Jelenleg 3,658-an játszanak PC-n.
Battlefield Hungary Facebook csoport Remélem nem gond.
Várunk mindenkit szeretettel! 
-
voodoo98
addikt
-
voodoo98
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
scabi78
senior tag
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
-
STC Speed
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

4,5Ghz környékén még mindig pariban van a mai 3,8-4Ghz-esekkel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)