Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
fogirobi #39828 üzenetére
A legfrissebb Nvidia driver van fent?
Esetleg ha a legújabbnál csinálja ezt, megpróbálhatod visszarakni valamelyik régebbi drivert. A Battlefield V topikban többen panaszkodnak mostanában az Nvidia új driverjeire.
Operációs rendszerként Windows 10 vagy Windows 7-et használsz?Ennek a számítógépnek lazán vinnie kéne.
-
giornalista
senior tag
válasz
fogirobi #17272 üzenetére
előre elmondták, hogy ez így lesz, minden játékmódot egy adott játékosszámra lőnek be, mivel a 64-es Rush pl. játszhatatlan.
érdekes ugyanakkor, hogy a 64-es Operations meg mehet
az ugyanúgy fos, a 40 az igazi.
sok tekintetben sajnos erőteljes a visszalépés a korábbi évekhez képest, nem is igazán értem. a hivatalos DICE szervereken persze legyen cap, de custom módként miért nem lehet behozni a régi conquestet (ami nekem a legjobban hiányzik) vagy a darálósok kedvéért a több játékosos Rusht?
-
-
eugabesz
őstag
válasz
fogirobi #17272 üzenetére
Hogy barátom és csapattársam,kaboca szavait idézzem: "Több hónap megfeszített munka árán beüzemeltek 2 gombot kick/ban.Meg néhány funkciót.Már csak hónapok kérdése és érdemes lesz szervert bérelni."
Nos,amíg normálisan kezelhető szerverek nem lesznek,ne is várj ilyet.
Nagyjából fél év és talán... -
DonDennis
senior tag
válasz
fogirobi #11595 üzenetére
Én direkt megnéztem most win7 16gb ram és a CPU 52%-nál jobban sose pörög (i7 2600k 4,4ghz) a VGA 99% pörög végig (Asus HD6950 DCII 2gb) és így Amiens mappon ami nem tudom milyennek számít terhelés tekintetébe de csak ide volt hely conquest 64 full szerveren 58-49 fps között mozgott átlag 51 ez LOW-ba. Szóval nem hiszem, hogy a kártya a hibás mivel 960 jóval jobb kártya mint a 6950, szerintem a 8giga ram és az i5 kombó tesz be a játéknak.
-
Xaels
félisten
válasz
fogirobi #11601 üzenetére
Tehát hiába cseszegeted a 960-at nem amiatt nem megy. Próbálj meg ne CQ-ra menni. A 64fős darálda dolgoztatja a procit. DOM, TDM, RUSH vagy Operations módot ajánlom. Ezeken kevésbé van leterhelve. Majd ha jönnek a Custom szerverek akkor meg majd mehetsz CQ-ni kisebb létszámos meccsekre.
-
-
kvantaHUN
csendes tag
válasz
fogirobi #11582 üzenetére
Sajnos tényleg érdekes a helyzet, nálam is i5-6500, Sapphire RX470 4Gb nitro+, 8Gb ram, friss win10 állandó fps esések vannak.
Teljesen mindegy milyen felbontáson, low medium high vagy ultra... össze-vissza esik az FPS 20-120 között.
Annyit látok monitorozó programon keresztül hogy a CPU állandóan 100-on pörög míg a VGA diagram egy teljes hegységet rajzol. Folyamatosan 0-50-100 % kihasználtsággal fut ami másodpercenként ugrál...
Totál mindegy hogy DX11 vagy 12-re állítom.
Nem tudok rájönni mi a baj (természetesen a legújabb driver van telepítve) -
Xaels
félisten
válasz
fogirobi #11582 üzenetére
Mondjuk ha leírnád a pontos hardveres és szoftveres környezetet amiben futtatod lehet okosabbak lennénk?!
Szerintem nálad is más lesz a limitáló tényező, Playclaw / MSI AB vagy más monitorozó progival meg kéne nézni a hardver kihasználtságot.
Egyébként a 960-as már rég nem 70k kategória...
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest