Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz fogirobi #11582 üzenetére
Mondjuk ha leírnád a pontos hardveres és szoftveres környezetet amiben futtatod lehet okosabbak lennénk?! Szerintem nálad is más lesz a limitáló tényező, Playclaw / MSI AB vagy más monitorozó progival meg kéne nézni a hardver kihasználtságot.
Egyébként a 960-as már rég nem 70k kategória...PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kvantaHUN
csendes tag
Sajnos tényleg érdekes a helyzet, nálam is i5-6500, Sapphire RX470 4Gb nitro+, 8Gb ram, friss win10 állandó fps esések vannak.
Teljesen mindegy milyen felbontáson, low medium high vagy ultra... össze-vissza esik az FPS 20-120 között.
Annyit látok monitorozó programon keresztül hogy a CPU állandóan 100-on pörög míg a VGA diagram egy teljes hegységet rajzol. Folyamatosan 0-50-100 % kihasználtsággal fut ami másodpercenként ugrál...
Totál mindegy hogy DX11 vagy 12-re állítom.
Nem tudok rájönni mi a baj (természetesen a legújabb driver van telepítve) -
laposonly11
senior tag
Ja bocs, most veszem észre, az hogy 45 fps-re esik be egy mindössze i5-2500 és gtx960 mellett, azon ne csodálkozz elvileg ilyen vga-val jobban is be kéne neki! De nyugi, a Beta óta instabilabb a játék, szóval ennél már csak jobb lesz!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
válasz fogirobi #11595 üzenetére
Valószínűleg nálad sem a GPU a limitáló hanem a CPU. Mondom nézd már meg valamivel, lefogadom neked is 100%-on teker a CPU összes magja a VGA meg félgőzön.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz fogirobi #11601 üzenetére
Tehát hiába cseszegeted a 960-at nem amiatt nem megy. Próbálj meg ne CQ-ra menni. A 64fős darálda dolgoztatja a procit. DOM, TDM, RUSH vagy Operations módot ajánlom. Ezeken kevésbé van leterhelve. Majd ha jönnek a Custom szerverek akkor meg majd mehetsz CQ-ni kisebb létszámos meccsekre.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
DonDennis
senior tag
válasz fogirobi #11595 üzenetére
Én direkt megnéztem most win7 16gb ram és a CPU 52%-nál jobban sose pörög (i7 2600k 4,4ghz) a VGA 99% pörög végig (Asus HD6950 DCII 2gb) és így Amiens mappon ami nem tudom milyennek számít terhelés tekintetébe de csak ide volt hely conquest 64 full szerveren 58-49 fps között mozgott átlag 51 ez LOW-ba. Szóval nem hiszem, hogy a kártya a hibás mivel 960 jóval jobb kártya mint a 6950, szerintem a 8giga ram és az i5 kombó tesz be a játéknak.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
eugabesz
őstag
válasz fogirobi #17272 üzenetére
Hogy barátom és csapattársam,kaboca szavait idézzem: "Több hónap megfeszített munka árán beüzemeltek 2 gombot kick/ban.Meg néhány funkciót.Már csak hónapok kérdése és érdemes lesz szervert bérelni."
Nos,amíg normálisan kezelhető szerverek nem lesznek,ne is várj ilyet.
Nagyjából fél év és talán...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
guftabi96
addikt
Mit vársz egy olyan játéktól, ahol egy működő kilépés gomb sincs?
Ahol a saját, általad fizetett szerveren nem vagy admin?
Majd hónapok múlva lesz minden, szépen lassan, egyesével, világmegváltó funkcióként tálalva.(#17275) vendingo
Ismerős[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
giornalista
senior tag
előre elmondták, hogy ez így lesz, minden játékmódot egy adott játékosszámra lőnek be, mivel a 64-es Rush pl. játszhatatlan.
érdekes ugyanakkor, hogy a 64-es Operations meg mehet az ugyanúgy fos, a 40 az igazi.
sok tekintetben sajnos erőteljes a visszalépés a korábbi évekhez képest, nem is igazán értem. a hivatalos DICE szervereken persze legyen cap, de custom módként miért nem lehet behozni a régi conquestet (ami nekem a legjobban hiányzik) vagy a darálósok kedvéért a több játékosos Rusht?
-
sarkadifeca
tag
válasz fogirobi #35318 üzenetére
Hát igen! A munkahely miatt mostanában én is csak heti 2-3x tudok játszani. Ma pont szabad vagyok mondom megyek este lealázom az ellenséget, erre még az Origin-be se tudok belépni.
régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
addikt
válasz fogirobi #39828 üzenetére
A legfrissebb Nvidia driver van fent?
Esetleg ha a legújabbnál csinálja ezt, megpróbálhatod visszarakni valamelyik régebbi drivert. A Battlefield V topikban többen panaszkodnak mostanában az Nvidia új driverjeire.
Operációs rendszerként Windows 10 vagy Windows 7-et használsz?Ennek a számítógépnek lazán vinnie kéne.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
fornettisuti
veterán
válasz fogirobi #39833 üzenetére
Nekem 3770 van 1070ti -vel +16GB DDR3 a gépben.
Minden low, mesh ultra
Fov: 90
TDM: ~90-100fps
CQ (pálya szétrombolva, sok robbanás, harc a közelben): ~70-90fpsBF4-ben: 160fps
Készülj gépcserére, nekem is azt lesz majd idén (VGA marad).
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest