Új hozzászólás Aktív témák

• bulanjoe

tag

Elég rég volt itt az utolsó bejegyzés, de azért megpróbálkozom egy kis segítségkéréssel, hátha vagytok még páran akik olvassátok...
    Egy automata sorozatkezelőt készítek éppen, mert hát lusta vagyok. Olyan apróságot, mint a utorrent Rss automata letöltését sikerült megoldanom. Ugyanakkor a theRenamer programot is sikeresen használom már jó ideje, ami automatikusan felismeri a fájlnév alapján a filmeket, amiket szépen egységes formában átnevez, és átpakol megfelelő helyekre. Csak valahogy az egészet össze kéne fűzni, hogy magától menjen minden! :D
    A cél a következő: A !Kesz! mappából másolja át az új fájlokat, egy ideiglenes !Temp! mappába. Mikor minden át lett másolva, csomagolja ki az állományokat egy ugyancsak ideiglenes mappába, de ne oda ahol a tömörített cuccok vannak.(legyen ez a !Temp!\kicsom)
    Abban az esetben ha a !Kesz! mappában az új fájl nem tömörített, akkor egyből a kitömörített mappába tegye.
    Mikor mindent kicsomagolt, a theRenamer programot küldje rá, és nevezzen át mindent, és pakolja őket a helyükre, majd mikor minden lefutott, akkor az ideiglenes mappát urítse ki. Eddig erre jutottam:

ROBOCOPY D:\!KESZ!\sorozat D:\szkript\temp\ /NP /S /M /XF *.nfo *.xls *.sfv *.txt *sample*

@setlocal
    @echo off
    set path="C:\Program Files (x86)\WinRAR\";%path%
    for /F %%i in ('dir /s/b *.rar') do call :do_extract "%%i"
    goto :eof

:do_extract
    echo %1
    mkdir %~1.extracted
    pushd %~1.extracted
    unrar e %1
    popd

"C:\Program Files (x86)\theRenamer\theRenamer.exe" -fetch

rd /s/q "temp"

Amire az eddigi tesztekből sikerült rájönnöm, hogy a másolás szépen működik, viszont mindent úgy ahogy van másol át, nem különbözteti meg a csomagoltat a nem csomagolttól. Nyilván azért mert nincs ilyen a kódban... lehet e egyáltalán ilyet mondani neki?

A kicsomagolás is működik, viszont ugyanabba a mappában, ahol a rar fájlok vannak, készít még egy mappát. Látom én a kódban, hogy melyik ez a rész és miért csinálja ezt, viszont nem tudok rájönni, hogy mit kellene csinálnom ahoz,hogy ezt másképp legyen.

A theRenamer is elindul, beolvas, asszem még működik is. :P

Viszont, ahogy észrevettem, ha egyszerre több epizód van, akkor a kicsomagolás megtörténik az első epizóddal, elindítja a renamert, majd töröl. A második részt már nem várja meg, hogy kicsomagolja. Azaz kellene a renamer elé egy olyan, hogy addig ne folytassa amíg nem csomagolt ki mindent.

Mit mondtok, van rá esély, hogy egy jól működő kódot ki lehessen ebből hozni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés