Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
maestro87
üzenetére
Ezt sosem értettem miért kell jól értékelni csillagokkal a terméket, ha a leírásban azt írja az ember, hogy szar. Lehet, hogy ravasz módon pont azért, hogy a site ne szűrje ki automatikusan?
Azt tudom, hogy pl. a GearBest féle értékelés fabatkát sem ér, de azt hittem a BangGood azért valósághűbb.
Mindenestre leveleztem már a témában a customer service-szel akik segítőkészségből csillagos 5-öst érdemelnek, viszont az érdekes, hogy úgy tettek, mintha a hibáról semmit sem tudnának. Visszaadták a termék árát és azt írták, hogy ennek a típusnak a forgalmazását meg fogják szüntetni. Tud valaki ajánlani hasonló paraméterekkel rendelkező használható hangszórót? Minőségi kinézet, erős akku, valamilyen rögzítési lehetőség. Ennek az alján remek volt a beépített menet, amit amúgy sehol nem említettek meg, mint feature. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt tudom, hogy pl. a GearBest féle értékelés fabatkát sem ér, de azt hittem a BangGood azért valósághűbb. 
V/