Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
rgeorge
üzenetére
Megjött a csomag. Így néz ki:
[kép] [kép] [kép]
Indítottam ticket-et, a no reason return szerintük: nem ajánlják a visszaküldést, mert elveszhet, sérülhet, akkor nem lesz teljes a visszatérítés, és eleve nekem kell állnom a díját. Tartsam meg és adjam el...
A dobozból két mikrofon hiányzik, így is hirdették, a termék kiválasztásakor még ott volt, de amikor átváltottam a cseh raktárra, átváltott a termékvariáns is a mikrofon nélkülire, amit nem vettem észre, csak későn. De nem két változat van, csak egy, de a mikrofon nélküliből egyszerűen kiveszik a két mikrofont, ahogy a képeken is látszik elég barbár módon, megkönnyítve így az eladást... -
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Sikeresen rendeltem egy terméket Banggood-ról, amiből két változat volt, a cseh raktárra átváltással úgy tűnik, a nekem nem megfelelő változatra is átváltott, tehát nem azt rendeltem, amit szerettem volna. Mire erre rájöttem, már úton volt a csomag. Elég hibás a weboldaluk is, mert ha a rendelésben rákattintok a termékre, akkor azt mutatja, amit meg szerettem volna rendelni, de a rendelésben látható leírás a rossz terméké.
Mi a menete a "No reason return"-nek Banggoodon?
A csomag még nincs nálam, posta nyomkövetés szerint pénteken zárt lépcsőház miatt nem kézbesítették és postán átvehető. A kaputelefont ezek nem ismerik, úgy látszik. Meg sem fogják kísérelni újra a kézbesítést? Így nyilván értesítőm sincs, anélkül egyáltalán átvehetem a csomagot? -
válasz
soldiergeza
üzenetére
Ha megadtad volna termék linket az többet segít.
Ezen az oldalon https://www.banggood.com belépve és angol nyelven (ne magyar legyen a BG és oldal fordítás sem) semmi ilyesmi nincs. Simán működik a kosár nálam ha be vagyok lépve és mivel vásárolni akarok ezért már keresés előtt belépek. -
soldiergeza
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, meg akarok rendelni egy terméket, ha ezek valamelyikére kattintok "vásárolj most" vagy a "kosárba", akkor ezt írja ki: "Kattintson a Dropship Center szolgáltatásra, ha először engedélyt szeretne alkalmazni."
Mit kell tennem, hogyan tudok engedélyt kapni? -
Régen volt BG-n jó meghívási lehetőség. Most esetleg van bármiféle akció/kedvezmény/jól járunk vele dolog? 2 embert kapásból meg tudnék hívni.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A BG úgy küldi hogy hozzánk vagy hazai vagy EU-s küldeményként, csomagként kell kézbesíteni. Van egy olyan szolgáltatásuk ha valami hiba folytán csak vámolásos csomag lenne belőle akkor ha ennek van pénzes vonzata akkor azt visszaadják.
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Te összekevered az Magyar Posta alapszolgáltatást végző részlegét a Magyar Posta alapítású MPL futárcéggel. Ez utóbbiak kapnak egy üzleti csomagot a Packetán keresztül amit neked költségek fizetése nélkül kézbesít.
Ha a Banggood közvetlenül Kínából és postai úton szállíttatná (de ilyen nincs) akkor kerülne vámkezelésre a Postánál (nem MPL, mert azok ilyennel nem foglalkoznak) és ekkor kellene vámügynöki szolgáltatási díjat fizetni.ha fizetni kell az MPL-nek, akkor mehet vissza a csomag - itt ilyen sosem volt.
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ne fárasszál már. 1. EU-n belüli csomag. 2. Az MPL az futár cég belföldi üzleti csomagos, nem a Magyar Posta postai kézbesítése, ami EU-n kívüli vámolásos.
Pénteken hozták a BG-s rendelésemet így. -
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A Packeta meg átadja az MPL-nek szokott lenni a vége.
-
Sziasztok,
Nagyon rég rendeltem már a BG-rol és most ismét megtettem (nem a korábban regelt, használt fiókkal) és ma kaptam mailt, hogy a "Mr. EW" (webáruház ) átadta a csomagot kézbesítésre a Packeta-nak.
Nem is gondoltam volna, hogy majd a Packeta-nak fogják átadni és az fogja szállítani.
-
válasz
togaba
üzenetére
A bankodnak vagy kiszolgáltatva, vagy nem kapsz értesítést a pénzvisszaírásról. Normális bank esetén is 2-4 nap lehet mire lekönyvelik, de akár 10 nap is lehet. A kártyás vásárlás visszatérítése időbe telik, itt nem azonnali visszautalás van, mert a BG bankja az külföldi.
-
alcapone386
őstag
-
4Grider
félisten
válasz
alcapone386
üzenetére
Mivel a cseh raktárból két hónap késés után sem sikerült eljuttatni hozzám a megrendelt akkumulátort, megírtam nekik, hogy nem tudok tovább várni, lemondom a rendelést. Egy hét alatt visszafordították a bankkártyámra a pénzt.
-
BoB
veterán
válasz
alcapone386
üzenetére
Ne a Banggood oldalán lévő csomagkövetlst nézd, úgy tűnik EU raktár esetén az nem mond semmit.
Felette van csomag azonosító, azt keresd ki melyik cég szállítja és az ő oldalukon lehet látni hol áll.
-
alcapone386
őstag
Olvasva a hozzászólásokat, látom másnál is van gond. 1 hónapja rendeltem egy órát EU raktárból, de sterilizálás után semmi mozgás azóta se. Nyomkövetési szám alapján a DPD meg se kapta még. Ebből arra következtetek, hogy mégsem EU ból jön, nem is repülővel, hanem hajóval (esetleg tevén a régi selyemúton..
).
A lényeg... 3szor chateltem kedves európai neves kínai hölggyel (vagy női nevű pasival), de csak ígérgettek. Mindig mondtak egy dátumot, de persze sehol semmi. Kérdés, hogy a biztosítás ilyenkor már használható? Lassan feladom és visszatérítést kérek, mert nem bízom benne, hogy ha újra esetleg fel is adják, egyáltalán megkapom-e?!...(Megjegyzés: geekbuyingról ugyan ezt az órát rendeltem meg 2 hónapja, de azóta se mozdul. Ott már a pénzt is visszakaptam, és megrendeltem banggoodról. Kezdem azt hinni, hogy olyat árulnak, amit még le se gyártottak

-
BoB
veterán
Válaszolt a support (24 órán belül vannak). A válaszban elég kurtán csak a szállítmány követő azonosítója van., de azt nem írták milyen társaságnál keressem a csomagot
Némi keresgélés után megtaláltam a FERCAM nevű olasz cégnél.
Jelenleg Olaszországból Szlovákiába megy, érdekes ahoz képest hogy CZ raktárat tüntettek fel a weboldalukon.
-
BoB
veterán
Hello
Volt itt olyan akinek sokág processing (feldolgozás) alatt állt a csomagja de aztán mégis megjött?
-
mArZsi
tag
Sziasztok!
Egy rendelésemet visszamondtam, hány nap körül van most, hogy visszaérkezik a számlára a pénz?
-
margithid
veterán
válasz
Beni2360
üzenetére
Jaja, csak alin már a kínai minőségi márkákat (blitzwolf, ugreen) is hamisítják.
De amúgy tényleg, alin sokkal jobb árak vannak mint banggoodon vagy geekbuyingen.Múltkor rendeltem aliról 2 usb hubot és egy typec 3.5 Jack kábelt kb 800 forintért.
Ócska minőség,de működik mindegyik
De ezek azért nem töltök, az veszélyesebb lehet. -
margithid
veterán
Banggoodról lehet rendelni telefon töltőt és kábelt?
Ezek megbízhatóak, és nem fognak kigyuladni?
AliExpressen 2-3$-ért is látok, de félek,hogy azokkal baj lesz... -
RVR400
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Egyrészt késnek rendszeresen, másrészt az utóbbi pár rendelésemet már átvettem, mire a BG-nál egyáltalán Shipped állapotba kerül.
Konkrétan a legutóbbit 27-én átvettem, de tegnapelőtt este változott a státusza, és akkor kaptam meg a nyomkövetési számot is. Mondjuk csak 1 hetet késett kb. -
4Grider
félisten
Cseh raktárból egy héttel ezelőttre jelzett szállítási határidejű termék még mindig in processing státuszban van. Nektek is heteket késnek EU raktár felől a termékeitek?
-
Kellemes Húsvéti ünnepeket
-
Tiger.
nagyúr
Ezt írták vissza.
Mindenekelőtt köszönjük válaszát és a 113763221-es és 113763071-es megrendelés kezeléséhez fordított idejét. Közös erőfeszítéseink során végül megállapodásra jutottunk ebben a kérdésben. Remélem elégedett lesz a megoldással.
Már megbeszéltük a visszatérítést a fizetési számlájára. A különböző fizetési módok esetén azonban eltérő a visszatérítés számlájára történő beérkezésének ideje. Ellenőriztük, hogy az Ön fizetési módja az Apple Pay. Egy munkanapon belül visszatérítjük a visszatérítést, de a banki feldolgozás miatt 7-14 napig is eltarthat, mire megjelenik a számláján . Kérlek, várd meg.
Reméljük, hogy továbbra is kedves pártfogását kapjuk, és minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy gyors szállítást és mindenkor a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk Önnek.
Ha bármilyen kérdése vagy további
segítsége van, forduljon hozzánk bizalommal.Közben meg is érkezett.
-
válasz
Tiger.
üzenetére
Akkor a 9262 Ft-os vásárlást is töröltetted, elfogadta a BG és annál is az szerepel hogy visszatérítve? ha igen akkor nem náluk van a gond.
De most jobban megnéztem a képet Apple pay-el lett fizetve, nem közvetlen kártyával, akkor még egy játékos a pályára lépett és esetleg ezzel van kavarás. -
-
válasz
Tiger.
üzenetére
Ez normális így. A kártyás fizetés technológia miatt nem fog azonnal felhasználható lenni a pénzed. A kártya cég 24 óra késleltetéssel dolgozza fel, a bankod csak zárolja az összeget, nem küldi sehova amíg a BG bankja pár napon belül leigényli és ekkor lesz elutalva. Az hogy ezt a folyamatot a te visszamondásod megszakította az speciális könyvelési helyzetet hozott létre. Fel fog szabadulni a pénzed rövid időn belül, a pénzt a bankod még nem utalta sehova, lényegében a "számládon van", a könyvelés van folyamatban.
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok.
Tegnap vásároltam a banggoodon, kértem vissza térítés de nem értek valamit, ez normális így?
2 tételből az utóbbinál írja ezt de ettől még számlámra nem került vissza a pénz, az oldalon azt írja mind a kettőnél, hogy a vissza térítés sikeres.
-
Woodcutt3R
tag
Nem az ő hibájuk, gondolom ők majd felveszik a gyártóval kapcsolatot kivizsgálásra/cserére stb. vonatkozóan. Én tőlük vettem, a hivatalos gyártó honlapjáról töltöttem le a frissítést.
-
Jarod1
veterán
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
jó swt tettél rá? Végig ment a frissítés?
-
sambenez
addikt
válasz
Woodcutt3R
üzenetére
Azt ugye tudod ez elvileg nem a Bangood hibája, ha te frissítettél FW-t egy eszközön? Innen kezdve nekik nincs garanciális kötelezettségük feléd. Szóval ne lepődj meg ha nem fogják elfogadni a panaszodat.
-
Woodcutt3R
tag
Sziasztok!
A Banggoodról vásároltam cseh raktárból paypal segítségével egy Soundbart (Ultimea Nova S70) kb. 65e Ft értékben.
A gyártó honlapjáról letöltött firmware frissítést felraktam usbről és utána nem indult el, áramot se kap úgy tűnik (nem világít a standbyban)
A gyártóval felvettem a kapcsolatot tegnap este, írtam nekik, találkoztak e ilyennel, mi a teendő.
Még nem kaptam választ, lehet, hogy visszaküldés lesz (péntekig gondoltam várni), de ugye nem gyártótól vettem hanem a Banggoodról.
Találkozott már valaki hasonlóval, hogyan működik a visszaküldés/garancia stb.? Meddig várjak? Mi a folyamat?
Köszönöm!
üdv
M. -
phrenetiX
tag
Sziasztok!
Szállítás alatt van nekem ez a bicaj: [link]
Cseh raktárról jön, a kapott TN alapján DHL és GLS rendszerében sem találtam róla semmit, illetve parcelsapp és egyéb csomagkövetők sem látják. De ma kaptam egy infót, hogy ennek a cégnek a rendszerében nyomon tudom követni: [link]
Megmondom őszintén még soha nem hallottam erről a futárcégről és google/FB vélemények alapján nem is túl bizalomgerjesztőek.Kérdésem: ez a cég fogja házhoz is szállítani, vagy csak az országba hozzák be és itt átadják valami itthon (is) működő cégnek?

A csomagra rákerestem a fenti cég követőjében és jelenleg ebben a státuszban van: [link]
Ha mégis ez a cég fogja házhoz is szállítani tudnak majd magyarul?

-
RVR400
veterán
válasz
madagaszkar
üzenetére
Mondjuk a kb. 300 Ft különbségért nem biztos, hogy reszkíroznám a kínai rendelést.
-
phrenetiX
tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Pont ilyenek miatt parázok most a bringa vásárlástól, ami közel 400K Ft lesz..

-
csibe1
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nekem a Mateminco lámpa az oldal szerint kínai raktárból 8-9 nap alatt ideért.
[link] -
válasz
PainKiller13
üzenetére
Utóbbi két hétben két akksis szerszámot is rendeltem, egyik 5 nap alatt jött meg, másik holnap jön, arra e hét kedden adtam le a rendelést.
-
margithid
veterán
Komolyan?
Az gáz.
Pedig azt hittem ez egy megbítható webshop. -
margithid
veterán
Memória kártyát és pendriveot érdemes Banggoodról rendelni?
-
phrenetiX
tag
Sziasztok! A napokban szeretnék egy elektromos kerékpárt vásárolni banggoodról.
Konkrétan ez a két kerékpár van kiszemelve:
1
2Vásárlásnál érdemes kérni a 7000 valahányszáz forintos biztosítást vagy csak felesleges lehúzás?
ÁFA és/vagy vámköltség ezekre már nem lesz, ugye?
Melyik cég fogja házhoz szállítani? -
RVR400
veterán
válasz
RVR400
üzenetére
Jah, nem a BG-s rendelésemről kaptam az értesítést a nyomkövetési számmal, hanem egy másik webshoptól, de az lengyel. Szóval 1 hónap és 9 nap után még mindig nincs úton a cucc, de a 14-én rendelt Ultenic K10-E már múlt hét csütörtökön megjött. Más kérdés, hogy az nem a BG raktárából jött, hanem közvetlenül a Proscenic raktárából küldték el.
-
RVR400
veterán
válasz
csibe1
üzenetére
Január 20-án cseh raktárból rendelt cuccra a kínai újév előtti napon írtak, hogy bocsi, de másik terméket tudnak küldeni. Mivel másnap válaszoltam, hogy jöhet a másik cucc, így megint eltelt megint 1.5 hét, mire írtak, hogy oké, és ma kaptam is végre egy élő nyomkövetési számot. Szóval a cseh raktár, az tényleg csak raktár, semmi autonómiával nem rendelkezik, tehát így csak kínai mentalitás várható, kár is európait várni.
Ez nem pont erre a hsz-re ment volna, de nem volt kedvem visszakeresni egy teljesen aktuálisat.

-
Végül találtam cseh raktárban is. Vicc, hogy rákeresek valamire, megnézem és csak a cn raktárat mutatja minden verziónál. Majd mikor a keresésnél a szűrőknél kijelölöm a cseh raktárat, akkor mégis kilistázza az eu raktárt. Igaz csak a két akkus verzió, de van.
Meg is rendeltem, 7 napos a szállítás.
Azért köszi a válaszokat!
-
-
Elektromos metszőollóra, ami 22 ezer forint és kínai raktáron van, kell még az árán kívül valamit fizetni? Banggoodról van szó. Lesz még valami vám, vagy akadékoskodás azért, mert Kínából jön? Illetve az érdekelne még, hogy a becsült szállítási idő mennyire valós? Március 26 április 14 között írja.
Valaki segítene ezekben a kérdésekben, még nem rendeltem meg. -
Ma jön a csomag, Posta hozza, Európa+ csomagként.
De az mennyire jellemző, hogy gyakorlatilag a csomagkövetésből tudom mindezt. Magyarul se egy email, sms, vagy bármiféle értesítés a Posta részéről. Ha nem figyelgetem minden nap, azt sem tudom, hogy ma jön. Mi van, ha nem vagyok itthon?
Bármilyen más futárszolgálat hoz külföldi csomagot (is), arról többféle értesítést kapok és egy időablakot, mikor kézbesítik. Erről semmit. Csak a nyomkövetés van. -
És sambenez: Köszi!

Ki is hozzák? Mármint a postás autóval?
Mert néha amit pl Kínából adnak fel, automatikusan csak értesítőt dobnak be, gondolom mert nem csomagként, hanem levélként adják fel. Ez mondjuk nem Kínából jön és egy akkumulátoros fűrészről van szó. Szóval levélként nehéz lenne feladni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest