Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne viccelj már, de amott az AliExpress topikban leírtam.
Automata ügyintézéshez sehol nem kell semmi tőled és BG általában vámolás után kézbesítteti még a postán keresztül is, ha egyáltalán ők kézbesítik.
2021. július 1-től ez a helyzet, változás nélkül azóta.
Mi hihetetlen abban hogy nincs a kialakult rendben változás?
8. Vámügyintézésről néhány gondolat, ha lesz valami változás az mindig átvezetésre kerül.Egyébként meg ha a Magyar Postánál nem automatán vámolnak akkor kell számla ha van, a vásárlás igazolása, a kifizetett pénz igazolása és a szükséges nyomtatványuk kitöltve, de azt majd kérik. Ez általános dolog, nem csak BG.
Ez is igaz:

-
cree
tag
banggood most hogy van ki hozza?
Postának kell számla az automata vam intézésűkhöz? A mostani helyzet érdekel! Fenti leírásból nem tudom ki hámozni! -
cidalain
veterán
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
Az oké, hogy a gmail hogy működik, de attól még a pont valid karakter egy emailben, és tudni kellene beírni.
-
Sziasztok! 2019 óta nem rendeltem semmit a banggoodról és nem vagyok képben, de elolvastam az összefoglalót (az egy kicsit érthetetlen) meg az utolsó két oldalnyi (100db) hsz-t.
Jól értem hogy kb bármit rendelhetek tőlük CN raktárról, mert ha vámkezelési díjat vagy vámot tesznek a termékre akkor a banggood vissza adja?
-
vandor01
senior tag
na BG is elindult GB utjan.... fut a lejton lefelé
vettem valamit amit x idore igertek hogy postara kerul
ra 2 hetre jott az elnezest keres hogyha akarom refundoljak
kenytelen voltam mert mire megjonne a cucc mar nem leszek itt..
piiz 2 nap mulva vissza is erkezett.....
1 het mulva raneztem mi lett a felhasznal 850ponttal... az meg nem...
megreklamaltam.... irjak azt nem tudjak visszaadni...
irom nekik szépek vagytok mintha az en hibam lenne, hogy nem tudtatok az elso igeretre postazni..... es meg plus 2 het sem volt eleg..... de nem is erdekes majd megveszem az Ali rol....
valasz... jol van akkor adnak 500pontot....
na most valaszolok....
b+ itt alkudozol a semmirol de ha mar alku akkor adhatok 1000-et is a 850 helyett
ugyis evvegen megy a lecsoba....
hulyek ezek....
-
kigyi_23
addikt
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
igen ezért adok meg olyan oldalakon (amik valószínűleg küldözgetnek minden hülyeséget) úgy email címet, hogy .spam is beleírom így aztán erre már szűröm is megy a smap-be ami onnan jön

-
cidalain
veterán
válasz
cidalain
üzenetére
naneee!
iksz.ipszilon@gmail.com az email címem.
és az a kínja a reklamálós űrlapnak, hogy pont van az email címemeben. de bakker most mit csináljak, ha egyszer tényleg van benne pont? megadtam egy másikat, amiben nincs, így küldtem el, de persze ez így nem azonos az account email címmel. -
cidalain
veterán
Banggoodról vásároltam egy tabletet.
Sajnos a mellékelt EU töltő rossz. (a mellékelt USB kábel jó, másik töltővel tölt a tablet, így azzal nincs gond, csak az adapter a hibás)
Ma leokéztam, hogy megérkezett. Csinálnék egy after-sale ticketet, Product error/Quality error, de csak Return for a refund, Return for a replacement, Repair opcióim vannak.Én nem akarnám visszaküldeni (Return) nincs értelme. Új adaptert, vagy x USD refundot szeretnék kérni. Ilyenkor melyiket válasszam?
-
Itt fizethetünk PayPal-al, ezért egy változásra szeretném felhívni a figyelmet.
Akinek van PayPal fiókja az ellenőrizzen le egy beállítás mert változtattak a pénzfogadás devizaváltási témán szeptember 11-től.
Belépés után jobbra fent a Notifications-nál van egy üzenet
A Review your Settings-re kattintva lehet állítani a küldéssel érkező pénz nem átváltását.
Én javaslom a szóba jöhető deviza egyenlegek aktiválást.Ezen a linken előjön ha nem látsz üzenetet.
Röviden a harmadik gomb legyen jelölve, ami a jó beállítás:
Accept all payments without converting the currency, either adding to an existing balance or creating a new holding currency where needed. -
Czimby
addikt
válasz
sambenez
üzenetére
Én régen engeteg minden vettem, kb 7-8 okosteló, 3-4 tablet, CNC eszterga, tonnányi astrolux zseblámpa, meg snap-up ba jött pár brutál dolog (Redmi note 3 megjelennéskor apróért), szóval bőven pluszos vagyok igy, csak a support az nulla.(A hibás cuccokat meg megjavítttam itthon)
-
vandor01
senior tag
válasz
hargitomi
üzenetére
sajnos a visszaposta es szivozas matt az olcso elektronikus szemeteknel el kell engedin a garit..... vagy nagyon occo kis szarokat szabad venni ahol nem okoz infarktust a kukaba helyezes.... vagy draga dolgokat aminel a kb 50euros visszaposta nem tetel....
szoval kb 100 eurotol erdemes gondolkozni mert ha baj van?
akkor csak a felet bukja a vasarlo.....
Annak idejen vettem szarul mukodo kinai telefont es tabletet is!
De inkabb visszaposta 50euroert mint 100-120 eurot kikukazzak!
Az arat BG es Ali is visszateritette.... postakoltseget azt NEM....
ossz szorozz kommunikalj veluk azt eldontod mi faj kevesbe.... -
hargitomi
tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. Rendeltem egy airfryer-t banggoodrol, 30k forint ertekben augusztusban. Sajnos nem paypallal fizettem.
1 het utan megadta magat. Irtam Banggood Supportnak, kertek videot, elkuldtem, majd azt mondtak kuldjem vissza a termeket javitasra. Ehhez kiallitanak szamomra egy 'return waybill'-t, amit gondolom postaznak a cimemre. Ehhez elkertek a cimemet, amit megadtam, de azota mintha elfelejtettek volna angolul: 3x kerdeztek mar meg a cimem, kerdeseimre nem valaszolnak / erthetetlen valaszt adnak, es olyan mintha elakadt volna az ugy.
Mit tudnek tenni, hogy normalisan tudjak veluk ugyet intezni? Szamithatok arra, hogy egyszer vissza tudom kuldeni a termeket javitasra / visszateritest kapok? Egyeb lehetosegeim vannak penzvisszateritesre, igy hogy nem paypallal fizettem?
Koszi szepen a segitseget!
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Aug.25.-én rendeltem ezt a szemüveget CZ raktárból.
Tegnap már jött SMS, hogy várhatóan 31.-én kézbesítik.
Ma ismét SMS, amiben egy link a DHL-től, hogy importadó/vám köteles 43e Ft....
Most akkor mi a teendő?
Fizessem ki?
Elvileg BG állja az ilyen terheket nem?
Ez a tracking number hozzá: 8927779280
Ami alapján HK-ből jött
-
Voice24
őstag
Hali!
Utolsó rendelésem Banggood Priority Shipping móddal kerül szállításra, és az első, csak számokból álló TN mellett megjelent egy PNZDE kezdetű, majd 8 számjeggyel folytatódó, elvileg Magyar Postai TN is. A postai nyomkövetőben is megjelent, hogy a küldeményt a feladó előjelezte stb... Eddig annyit találtam itt erről a szállítási módról, hogy nem a posta kézbesíti, de ezek alapján úgy tűnik, hogy mégis. Esélyes a 399-Ft megfizettetése (majd visszaigénylési procedúra indítása) vagy ne aggódjak? -
Némileg off, de nem annyira. Nemrég kaptam az információt MADcat MODERÁTOR kollégától, használjátok, de mértékkel a képek méretét illetően. Ha véletlenül nem működik akkor meg a régi módszert használjátok, bár nekem megy rendesen.
Mostantól van drag and drop illetve copy-paste képfeltöltés.
Azaz automatikusan feltölti, a default képfeltöltési opciókkal. Ez pl ott is hasznos, hogy csinálsz képernyőképet, aztán csak másolás és beillesztés, nem kell külön elmenteni fájlba, majd feltölteni. De magát a fájlt is be lehet dobni ide a szövegmezőbe. -
Sungoo
addikt
Sziasztok!
Egy törölt, paypallal fizetett rendelés esetén kb mennyi idő, még visszaérkezik a pénz? Nagyon kezdő vagyok ebben.
-
agroman
aktív tag
Cseh raktárból érkezett haztartasi géppel probléma van.
Ha visszaküldést kérnek hova szokták kérni? mit érdemes illetve milyen megoldást szoktak kínálni?köszönöm!
-
vandor01
senior tag
válasz
rothfb
üzenetére
kerdes mit vettel....
van vagy nincs a termek?
ha van? akkor akar 6-12 ora alatt postazott lesz de akar par nap is lehet!
ha nincs? vagy lesz par nap mulva vagy csak 2honap mulva?
nekem volt par oras is es 2 honapos is....
akkor erdemes a 2 honapost megvarni ha valoban occooee volt!
de ilyen esetben egy kis ido utan lemondhato azaz refund indithato
es par nap alatt visszakapod a zsetont!megerkezik/nem erkezik meg???
nagyon nagy esellyel megkapod 99,xx% kiveve ha nem? -
Még sosem rendeltem Banggoodról. Mennyi idő szokott lenni a "feldolgozás" a vásárlás nyomonkövetésnél? Szombaton rendeltem, mostanáig a "feldolgozás" van a rendelésem mellett.
Nem igen szoktam sehol előre fizetni, itt most Paypallal megtettem (nyílván, hiszen máshogy nem is lehet rendelni) és ezért jár az agyam, hogy akkor most meg fog jönni, mikor stb stb. Remélem érted.
-
Sziasztok.
Rendeltem Bangoodról cseh raktárból a mai napon egy Alldocube IPlay 50 mini tabletet.
Valaki meg tudná mondani, hogy kb mikorra várhatom és ki fogja kiszállítani?
Előre is köszönöm a választ!
-
katy2018
újonc
Sziasztok!
A BG-ról rendeltem egy csomagot 07.24-én Banggood priority shipping szállítással. Kb. mennyi idő alatt szokott megérkezni? Packeta nyomonkövetési számot kapott.
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
vandor01
senior tag
csak ovatosan....
mert ezek szeretnek egymasrol copykazni es lopikazni
a szitagepek gyorsan beroffennek.....
az aksik teljesitmenye az arral felenek a felehez tendalhat!
ugye a 18650 aksikbol letezik jo sok fajta
akar 9900-as rairt teljesitmennyel is
aztan csak le kell huzni az uccso nullat akkor talan igaz!
nos egy ilyen elektromos ebiken is lehet jatszani az aksikkal.... -
llll
senior tag
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
Nem 2500?
(Amúgy 1 Bafang ebike motorról van szó.) -
vandor01
senior tag
varjal turelemmel..... vasaroltal volna az Ali-n!
de ha occooee adjak? felenek a feleert?
akkor ki kell varni mire elkuldik nekem volt 2 honapos varaozasom is!
kb 2-3 het mulva megjelenik a visszaterites lehetosege
de hamarabb akarod akkor fel kell venni veluk a kapcsolatot
FB....chat..... email.... uzenet.... valogass a lehetosegek kozul! -
llll
senior tag
Sziasztok!
Ha már 1 hete leadtam a rendelést és még el sem indult a csomag, akkor tudom vhogy törölni a rendelést?
Sehol nem találok ilyen opciót. -
lallern
csendes tag
Sziasztok!
CN raktáros, Banggood priority shipping esetén mekkora esély van, hogy a posta mégis berakja vámkezelni? (Blitzwolf pcm9 külső monitor)
Termék még sajnos csak a CN raktárban van, árnál írva van, hogy a "VAT-ot tartalmazza", viszont biztosításnál shipping insurance van lost or damaged.
Elmúlt időszakban ilyen szállítással mi volt a tapasztalat? -
kisguly
tag
Köszönöm. Tabletet vettem és nem működik a wifi. Írtam nekik angolul.
-
kisguly
tag
Sziasztok!
Szeretném visszaküldeni a tabletet. Mi a menete? Magyarul írtam emailt. Megértik? Vagy a chat? De gondolom az is csak angolul. Átnéztem az oldalukat de konkrét választ nem találtam. Biztos bennem van a hiba. -
luciferk
senior tag
Eu Priority shipping szállításnál melyik furár várható? One express, GLS stb
-
motrola
aktív tag
A chat nálam csak homokozik kis kör forog, már ott is próbáltam de hiába.
Közben mivel a paypal-on keresztül fizettem ott kértem egy refund-ot amit gyorsan meg is ítéltek, remélem a pénz is megjön.
Egyébként most is forgalmazzák [link] Az előző gépet is itt vettem de a motorját sikerült megpörkölni. (működik de égett szaga van)
Az Alin van hozzá motor, majd veszek egyet és kicserélem.
Köszönöm a választ. Várok a fejleményekre. -
válasz
motrola
üzenetére
A Magyar Posta ezen bejegyzése: 12 Máj 2023 06:39 Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra az a DHL rendszeréből kapott és ezzel egyezik meg:
12 Máj 2023 06:39 The shipment will be transported to the destination country/destination area and, from there, handed over to the delivery organization
Ezt úgy kell venni hogy elindították, de nem érkezett meg. A Banggoodnak mint feladónak kellene reklamálni a kézbesítés elmaradása miatt a szállítónál, nem a vevőnek.Most él a chat esetleg próbáld meg újból és ha ragaszkodnak ilyen doksihoz akkor majd kitöltesz egyet.
-
motrola
aktív tag
Contact Us,
Ezen az úton kezdtem én is próbálkozni arra az e-mail re jött a válasz és a pdf.
A posta nyomkövetésben látszott egy darabig, hogy elindult de a DHL rendszerét már nem érte el, most már nincs rá eredmény.
Majd megint próbálkozok. Köszönöm a választ. -
válasz
motrola
üzenetére
Nem egészen értem, a Banggood felületén ott a lehetőség az ilyen probléma megoldásának.
De akkor a chat felületen keresztül ment a dolog és ott kell ilyet kitölteni?
Contact Us,
After-Sales,
Delivery&Logistics,
Not received after estimated shipping time és itt az ajánlott kapcsolatfelvételi csatorna.
Adottak hogy hova mit írj, szóval töltsd ki és küldd vissza de tudtommal ez nem így ment eddig. Mert egy meg nem érkezett csomagnál mi szükség van arra hogy a postának fizettél-e valamit a kézbesítéskor. -
motrola
aktív tag
Sziasztok. Vásároltam egy fúró csavarozót a Banggood ról még 2023.05.10.-én ami nem érkezett meg. 5 napos CZ szállłtással. CG338897722DE ez a követési szám.
Levélbeni reklamációra egy pdf. file-t küldtek töltsem ki.
Valami támpontot kérek, hogyan tovább.
Explanation of the recipient for the following consignment:
Shipment no.
from
to
Content :
According to track and trace, the shipment was delivered to me/us* on _____________.
I/we, the recipient/s*
name: first name:
address:
declare the following:
The shipment mentioned above was delivered on ________________.
was not delivered.
I /we* have no information regarding
the whereabouts of the shipment.
The amount to be collected on delivery was collected by the postman.
was collected by the employees of
the post office
*please delete as appropriate -
petya80
tag
Sziasztok,
Gyerekeknek szerettem volna SUP-ot vásárolni, @Silent77 kolléga próbált is kupont szerezni a kinézett példányra és bár in Stock volt neki azt jelezték vissza, hogy az nincs készleten és másikra tudott intézni kupont, de az meg a srácoknak nem tetszett itthon úgyhogy én nagyon okosan az eredetileg kinézettre kattintottam május 19.-én
Cseh raktárbólA történet innentől ismerős lehet azóta semmi nem történt volt egy contact us/email majd múlt pénteken sikerült chat-elnem refundról , de természetesen jött a sűrű bocsánatkérés és eszkalálás és, hogy majd jeleznek.
Na most, hogy kell mihamarabb visszaszereznem a pénzem ? Paypal-al fizettem.
Köszi
-
Beni2360
félisten
Rendtem elorendelere egy iplay 50 mini tabot és most elfogyott címszó alatt május 30-ra írjak a szállítást. Kifizettem, hol tudom lemondani a rendelés. A cancel order-nel vissza dob a rendelési oldalra.

-
-
Bence008
tag
Szia! Cseh raktár? Április végén rendeltem egy rollert onnan, azóta megy a hitegetés, süketelés. Először szállítóra várnak legyek türelemmel, majd várjak 24 órát és megkeres a manager, utána várjak 1 hetet, majd kétszer kamuzták azt is, hogy kapnom kellett email-t az üggyel kapcsolatban (egyszer sem küldtek). Közben olvasom más fórumokon, hogy akadozik a szállítás a Cseh raktárból. Inkább visszakérem az összeget mielőtt a Gearbest sorsára jutnak (ne így legyen).
-
Mcomp
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segiteni hogy hol lehet reklamálni náluk ha a szállitás helyet csak süket szöveggel etettnek folyamatosan Május 05-én rendeltem tölük egy terméket de megrendelés benyújtása állapotban van folyamatosan, csak a cheat szolgáltatásban tudtam érdeklödni de ott mindig ugyan az a válasz várjak 24 órát majd 48 órát de semmi érdemleges válasz nincs -
válasz
Vertigo18
üzenetére
BG-nél semmi nem változott szállítás ügyileg + fizetés szempontjából. Amit írnak várható kézbesítési időt az 95%-ban teljesül.
Ennél általában Yanwen szám lesz az első és Express One fogja egy másikkal kézbesíteni 8-12 nap a feladástól.
Még mindig van a tariff indurance is, amikor kifizetik ha véletlenül itt kérnék az áfát. -
Vertigo18
addikt
Nem nagyon követem figyelemmel a topikot, az összefoglalóban pedig nem találtam ezt a kifejezést, hogy "Banggood priority shipping". Ráadásul, ha jól látom egyszer volt csak megemlítve itt a topikban is.
Kérdésem a szokásos, ez mindenféle utólagos fizetéstől mentes szállítási mód? Mi hozza és mennyi kb. a kézbesítési idő?
Előre is köszi...
-
Beni2360
félisten
válasz
vicamuso
üzenetére
Nekem minden évben elveszik egy sdomo pontom alig használható fel. Most is van 2900 de ha jol emlekszem ahol lehet ott 15%. De mihelyt akciós már nem lehet felhasznalni. Ezert akcioznak sok mindenet.

Kerj reszleges refundot, avval jobban jarsz. Nekem a 31$ gépnél 15$ utaltak vissza a hibas akkumlatorok végett. -
vicamuso
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy terméket amivel van egy kis probléma. Működik,de hibásan (légtisztító és a ventilátor visít mint a barom tehát éjszaka nem igazán használható). Nyitottam egy Repair/Return ahol először azt ajánlották fel, hogy javíttasam meg aztán ha elfogadható kifizizetik, ezt elutasítottam. Most 4000BG pontot ajánlottak fel. Mennyi a max BG pont amit egy vásárlásnál fel lehet használni? (Pont vennék egy másik légtisztítót ami jó áron van és ha itt fel lehet használni mind a 4000et akkor az elég jó). Nem találtam erről semmit, hogy mi a maximum.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shipping method: Ship from CN via Banggood Priority Shipping

És ebben is írja, hogy a számlával keressem meg a supportot.