Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Razermazer
üzenetére
El van indulva ide, nem érkezett meg
-
Razermazer
őstag
Az enyém is pihen már egy hete, szerintem ez normális[link] csak azt nem tudom, hogy ez itt van már nálunk az országba vagy még nem?
-
Bobby G.
senior tag
Luxemburgból Priority Direct Mail-el pontosan 14 nap alatt ideért az elosztóba. Hétfőn ha minden jól megy (és eltalálják elsőre, hogy melyik postára vigyék), akkor hozza is a postás.
-
Wasp91
aktív tag
Igen én is néztem.
Túlélte a bermuda háromszöget.
Hétfőn kapjuk meg. -
osonte
őstag
válasz
Wasp91
üzenetére
Újra mérték a csomagod: 520g lett. Az enyémmel együtt jön, illetve "zumike" csomagjával. Mindhárom túl van a vámkezelésen és most a csomaglogisztikai központban van feldolgozás alatt.
Így már gondolom biztató a végeredmény, mármint nem veszett el. Ilyenkor szombatra nem szokták kihozni vagy inkább a hétfő az esélyes?
-
Ciccuka
veterán
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Van arról esetleg infótok, hogy a Blitzwolf Ampcore kábelek leghosszabb, 2,5 méteres verziója csak átmenetileg vagy végleg tűnt el a Banggoodról? Esetleg csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy nem találom?Köszönöm!
-
válasz
Avicularia
üzenetére
Én félreértettem. Ez nálad is posta marad. Magyarországra még van a PDM US $2.77 15-20 business day-el, viszont más országoknál ez a BG Express van. Bár nem értem, Belgiumban és Németországban ez van, Hollandiában meg PDM
-
válasz
Avicularia
üzenetére
A BG Expressnél drágább? Itt pont fordítva van. Majd írd már meg a tapasztalatokat. A luxemburgi lassú addig amíg nem ér hozzájuk azután ők már gyorsan továbbítják.
-
Avicularia
veterán
De van EU priority line, de az jóval drágább. PDM jellemzően 2.x euró volt az EU priority line pedig 7.xx-8.xx euró, ami nem mindegy. Tariff insurance-t mindig fizettem PDM-re, de egyszer sem fogtak meg csomagot.
Most van úton egy pack, amiben egy zseblámpa és egy Blitzwolf TWS füles van 43.xx euró értékben és PDM-el kértem, ennek ellenére EU prority line-al adták fel. 10.én rendeltem és a svéd posta szerint holnap itt van, német TN-el. De van úton másik csomag luxemburgi TN-el, július 7.i rendelés, semmi hír róla azóta, szintén PDM-el rendelve.
Be fogom próbálni ezt a Banggood express-t, ki kell próbálni milyen. -
válasz
Avicularia
üzenetére
EU Priority Line az nincs opcióként? A PDM nálunk is csak úgy volt biztonságos eddig is, ha az értékhatár felett volt fizetve a Tariff insurance. Oda is futár cég szállítja ezt az BG Express-t nem a posta, ott lehet eltérés az itteni dolgoktól.
-
Avicularia
veterán
Svédbe rendelek, nem Magyarországra. Eddig mindent Prority Direct Mail-el rendeltem. Ez rendre meg is érkezett mindenféle pluszköltség nélkül. Tudni kell, hogy nálunk már 2 éve minden értékű csomagra 25% áfát kell fizetni legyen az akár 0.5 dollár. Plusz 75 korona (7 euró kb.)díjat a postának csomag értékétől függetlenül. Természetesen unión kívülről érkező csomagnál.
Most eltűnt mindenhonnan a Priority Direct Mail és felváltotta ez a Banggood Express szállítási mód, ami rövidebb szállítási időt ígér mint a PDM.
Ha átállítom a célországot Magyarországra, akkor még mindig megvan a Priority Direct Mail, de Svédországra eltűnt.
Kipróbáltam és a Banggood Express módot választva fizetésnél nem is jelenik meg bepipálható Tariff insurance négyzet, szóval nem tudom mi a helyzet ezzel kapcsolatban.
Más téma, de ezenkívül semmilyen akksit nem lehet már nagyon régen a BG-ról ide rendelni, nincs rá postázási lehetőség. -
válasz
Avicularia
üzenetére
Az honnan lenne szállítva? Egyedül a EU Priority Line nem az. De ez futáros és valószínű, ráadásul add hozzá a szállítási költséget is és úgy számolj a 27% Áfá-val és a 7600 FT-os vámeljárási költséggel. Viszont ha fizetsz Tariff insurance-t (kb 250$-os tételnél 20 $) akkor ezt vállalják: If you are charged import duties on an item covered by tariff insurance, contact us for reimbursement of up to 60% of the value of the item. De ez nem áfa (VAT) , hanem vám: import duties ami általában 0%.
De az utóbbi időben én nem hallottam olyanról aki ezt igénybe vette volna. -
Avicularia
veterán
Sziasztok
Banggood Express szállítási módnál vámolják a cuccot?
-
zumike
tag
Feucht...
Ilyenkor már lehet reménykedni?
We, 22.07.2020, 06:50, Feucht, GermanyThe shipment will be transported to the destination country/destination area and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal?searchvalue=CQ610610229DE)
We, 22.07.2020, 02:47, Feucht, GermanyThe international shipment has been processed in the export parcel center -
Quidam
csendes tag
Értem én, hogy kell nekik a visszacsatolás az "elvesztésről", csak azt nem tudom megérteni, hogy miért nem válaszolnak. Szerinted meddig érdemes várni? Arra gondoltam, hogy lássák a jó szándékomat, talán várok 20.08.08-ig így lesz +30 nap az Expected delivery date-hoz képest.
-
válasz
Razermazer
üzenetére
Csoda lett volna, hiszen ez Hollandiából jött, közelébe sem járt a német postai központhoz ahol Cx999999999DE német postai csomagfajták szoktak eltűnni.
Még lesz olyan aki elhiszi hogy ezt is odaviszik,
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Expgdc adapter megjött és jól is üzemel. 15-nap alatt ideért és nem nyelte el a német fekete lyuk [link]
A másikat még várom az mondjuk 20-35 napos szállítással jön, így még mindig van ideje, 8 napja utazik. -
Quidam
csendes tag
válasz
Quidam
üzenetére
Írtam BG-nek 20.07.09-én az After-Sale Details-ben, hogy talán elveszett a csomagom, mert még nem érkezett meg, azóta sem válaszoltak. Pár napja írtam a Contact US keresztül is, de arra sem válaszoltak. Már 30 napja "jön Feucht-ból" , de adok nekik még pár napot, utána PayPal vita lesz belőle. A legbosszantóbb, hogy még csak nem is mentegetőznek, egyszerűen nem válaszolnak.

-
-
Kisbaloo
csendes tag
Sziasztok!
Július 18. reggele óta nem mozdul a csomagom Feucht-ból, a posta oldalán az szerepel, hogy átadták nemzetközi szállításra. Beregisztráltam a posta.hu-ra, 10 grammos súlyt írtak be és a csomagtípusnál egy db nulla szerepel.
Gondolom beninjázták a telefont...
Ki kell várnom a 60 napot, hogy refundot kapjak?
Várjam meg az általuk becsült 2020.08.05. napot és csak utána jelezzem, hogy eltűnt a csomag?Köszi
-
vegyszer
addikt
-
mikej95
aktív tag
Miért van, ha malmoznak a rendelésem feladásával? Elég sokat rendeltem már tőlük, ilyennel még nem találkoztam. Egyetlen rossz élményem, az volt mikor Mi Band 2, 5 azaz öt hónap alatt ért ide, de az valami flash deal volt, alja postával.
Egy DQG 2.0 öngyújtót rendeltem tőlük, még 13-án, készlethiányt sehol sem jeleztek, rendelésbe annyi került, hogy 20-ig teljesítik rendelésem, szóval addig supportnak nem akartam írni. Kupon kód elvileg még van (akción túl) BGSPR vagy bgsm30%
Mi Band 5 Global láttam hogy out of stock mikor leadtam rendelést tegnap (és hétvége van és csak 1 nap telt el...), így az teljesen érthető. BTW band10 és BGSS10%SW kupon kódokkal még olcsóbb, 40 USD alá suvasztható.
-
Néhányszor írtam itt a német posta átadási ponton eltünt tabletemről. Március elején rendeltem Eu priority szállításssal. Hosszas levelezés, vita után a héten megjött az utánküldött tablet. Kisfiam nem az áprilisi szülinapjára, de megkapta és boldogan használja. Csak azért írtam, hogy ha valaki hasonló cipőben jár, akkor kitartás.
-
JoinR
őstag
Úgy látom vége a jó világnak, nincs több 200 pontos 20% kupon a Points Mall-ban.
-
Razermazer
őstag
Nekem úgy néz ki, hogy szépen jövögetnek mindketten
Az expgdc adapter 9 napja utazik, és már a hollnad postánál van, vámkezelésen átesett angliába, most már felém jön.
Ez meg a szuper szájmaszk
nem tudom miért keverték bele a magyar postát máris, hiszen 4 napja jön még csak, baromira nincs az még Europában.
-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Persze érdekelhet mindenkit, de pont az ilyenekért lett létrehozva ez a topik Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
-
Real_Necro
veterán
Betolom ide is, hátha valakit érdekel: [link]
Mi Home alá betolható
-
Kisbaloo
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem telefont HK raktárból EU Priority Line-al, amit gyorsan fel is adtak. CQ..DE követési számot kaptam. 10 nap telt el (8 munkanap), de azóta is csak ennyi látszik a csomagkövetőkben: "The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL."
Kell e aggódnom, vagy ez normális?Milyen időt szoktak futni az ilyen csomagok, persze ha nem nyeli el a "bermudaháromszög"?
Köszi
-
válasz
luciferk
üzenetére
Én nem akarlak meggyőzni semmiről, de az hogy Luxenburgból több mint 30 napja nem küldik el az mese. Egy dolog hogy ennél a nyomkövetőnél mit látsz, szoktak tévedni, a június 9 az még a Kínából történő elindulás szerintem. Csak a Luxemburgi posta tudná megmondani hogy tényleg náluk van már.
-
válasz
luciferk
üzenetére
Mivel nem Luxemburgból küldik előbb oda meg kell érkeznie. Ha nem EU-s országi raktár a kiindulási hely akkor két fázisa van a szállításnak ha nem CN vagy HK a postai nyomkövetési szám vége. Elsőként eljuttatják a tranzit országba, majd onnan küldik Mo-ra. A hosszabb idő az első fázis. Június 9 előtt kezdődött meg a BG szerint a szállítás?
-
-
-
-
petipetya
nagyúr
A parcelsapp mit mutat rá? Nekem kínai csomag esetén hamarabb mutatmindent, mint a posta csomagkövetője, illetve egy USA csomag esetén például a minap 11:46-os kézbesítést írt, lementem ebéd után a postaládához, és ott volt benne a cucc. A psta nyomkövetője pedig semmit sem mutatott, csak este.
Az előző üzenetet tekintsd tárgytalannak, azt még a kávé előtt akartam beírni az egyik router topicba, csak félrement.
-
petipetya
nagyúr
Nekem legutóbb 2 nap telt el a feucht-tól számítva, úgyhogy még adj neki időt (alulról-felfelé):
26 Jún 2020 05:46 The shipment has arrived in the destination country/destination area DEUTSCHE POST - DHL PAKET
24 Jún 2020 08:00 Küldemény átadása nemzetközi szállításra HUNGARIAN POST
24 Jún 2020 08:00 Küldemény előkészítése szállításhoz HUNGARIAN POST
24 Jún 2020 06:48 Departure from outward office of exchange FEUCHT IFS
-
gabro0
őstag
Na most találtuk a postaládában a 29-én rendelt 1 hetes szállítási idővel ígért kábelt. Egész jó
Bezzeg a május végi rendelés majd 1 hónap alatt ért ide múltkor. (Mindkettő UK raktárból jött.)Érdekes egyébként "prioritaire" van a csomagoláson, annak ellenére, hogy standard ingyenes szállítással kértem.
-
3u4ic
csendes tag
Feucht után 24 órával vagyok jelenleg.Visszenéztem az összes eddigi "dhl" (9db) csomagomat és 1 kivételével mindegyik 24 órán belül beért az országba.Ha vallásos lennék ez lenne az a pont amikor sűrű imádkozás közepedte frissitgetném a magyar posta oldalát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. LL770135176LU a tracking száma.

Hétfőn kapjuk meg.