Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petipetya
nagyúr
Jött egy sms/e-mail, hogy ma hozzák a DHL Expressz cuccot (07/06 helyett). A nyomkövetőben ez szerepel: "Egyes funkciók nem érhetők el, mert előfordulhat, hogy vámot és/vagy áfát kell fizetni a küldemény után. Ha vámot és/vagy áfát kell fizetni, üzenetet fog kapni azok összegéről. Kérjük, mihamarabb egyenlítse ki az összeget a szállítási késedelem elkerülése érdekében."
Ám az sms-ben nincs semmilyen összeg, emellett nem is jeleztek vissza a múlt héten az e-mailemre, amiben csatoltam minden számlát és kértem, hogy semmit se kelljen fizetnem. Szóval abszolút bizonytalan, hogy lesz-e fizetnivalóm a kézbesítésnél, és ha igen, mennyi.
A részleteknél ez látható, elviekben vámkezelték. A 16-os pontot nem igazán értem.

-
Quidam
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek. Angolul szeretném megírni, hogy egy elveszett csomagomat újraküldték, amit később refundoltak, de utána az újraküldés még is megérkezett és szeretném kifizetni az újraküldött terméket.
Köszönöm! -
Quidam
csendes tag
válasz
Feribox20
üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Akkor egyre kevesebb az esély, hogy +kapom a csomagomat (POCO F2 Pro).
A parcelsapp már várható érkezési dátumot sem ír.
Már csak abban bízok, hogy korrektül, emberi időintervallumban rendezik, mivel fizettem biztosítást is. Még várok az általuk kalkulált 20.07.08-i dátumra, ha addig nem érkezik meg, írok nekik. -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Haylou GT1 Plus füleshez lenne valakinek kupon kódja? Köszönöm! -
pepimama
aktív tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
KÖSZ, megnéztem Shipping - szállítást, postázást is jelent!
https://angol-magyar-szotar.hu/shipping.html -
pepimama
aktív tag
Banggood-ról mennyire megbízhatóan és időben (leírás szerint 5 munkanap) lehet most rendelni kb. 150.000,-FT-os mobilt Spanyol-EU-s raktárból, holnapig van akció?
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat! -
herrká
senior tag
Sziasztok! Egy nagyon várt csomagocskám státusza.
Jun 26, 2020 15:13UBI LogisticsARRIVED IN ALASHANKOU
Jun 27, 2020 15:26UBI LogisticsARRIVED IN DSTK
Azt megtaláltam, hogy az az Alashankou valami kínai és talán mongol határállomás. De mi az és hol van a DSTK? Köszi! -
Quidam
csendes tag
Hát, akkor nem lesz más választásom, mint várok és bizakodok. Talán csak a posta ül a csomagomon és nem egy ork bontogatja.
Akkor ott is hasonló események történnek mint kis hazánkban. Ha valaki panaszt tesz v. jelzi az anomáliát akkor összezárnak v. csak egyszerűen nem válaszolnak. De bízzunk benne, hogy a belső vizsgálat miatt nem reagáltak még. -
válasz
raziel01
üzenetére
Vagy e-mail vagy chat. Ha kifogy a termék akkor sajnos a logisztika csinálhat olyan mókát hogy nem a cseh raktárba küldi hogy ők ide küldjék Mo-ra hanme dierekt ide, egyrész kvesebbe kerül a szállítás és azt hiszik hogy rövidebb idő. Ez mind ihgaz lehet, de ami EU-n kivülről jön az nekünk + költséges lesz általában.
Ez elmúlt hetekben (nem csak itt a BG-n) én azt tapasztaltam hogy sajnos ezek a EU-s raktáras információk finoman szólva nem pontosak. Franciaországból rendelem, aztán a francia nyomkövető számra a nyomkövetés Kínából indult. -
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
[link]Teclast T30-at néztem. CZ lenne ugye a cseh raktár? Mivel free shipping ezért jól gondolom, hogy itt van max 2 hét alatt és semmilyen más teher nem jön rá? 65-ért nem olyan rossz.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Quidam
üzenetére
Onnan kb. 2 nap alatt ki kellene jönnie a cuccnak, itt egy példa lentről-felfelé. Amúgy ez geekbuying-os Xiaomi router, de a lényeg ugyanaz:
- 26 Jún 202010:26A küldemény feldolgozás alattCsomaglogisztikai Központ HUNGARIAN POST
- 26 Jún 202009:10A küldemény szállítás alattNemzetközi Posta Kicserélő Központ HUNGARIAN POST
- 26 Jún 202009:10Departure from inward office of exchangeBUDAPEST UNIVERSAL POSTAL UNION
- 26 Jún 202007:46Arrival at inward office of exchangeBUDAPEST UNIVERSAL POSTAL UNION
- 26 Jún 202007:10The shipment has left the import parcel center in the destination country/destination area DEUTSCHE POST - DHL PAKET
- 26 Jún 202005:46The shipment has arrived in the destination country/destination area DEUTSCHE POST - DHL PAKET
- 24 Jún 202008:00Küldemény átadása nemzetközi szállításra HUNGARIAN POST
- 24 Jún 202008:00Küldemény előkészítése szállításhoz HUNGARIAN POST
- 24 Jún 202006:48Departure from outward office of exchange FEUCHT IFS -
-
vandor01
senior tag
válasz
petipetya
üzenetére
pedig minden adott hogy DHL csak 1 SMS-t kuldjon hogy legyenszives ennyit befizetni es mar visszuk is a cuccot...... belgiumban mukszik a dolog! 8.00 kor jon az uzi 8.30kor kifizetem online kartyaolvasoval a DHL oldalan.... 9.30 kor kiadva kiszallitasra..... estig megerkezik a "dragasag" nem kell kitolteni nyomtatni szamolni kervenyezni scannelni bekuldeni CSAK fizetni 35euro a vamugyentezes 21% az AFA... es nincs pardon 22ejro felett megy a kasza! Valahol mar csak a szallitas tobb mint 22! megvan mindennek az elonye-hatranya?? kicsit toltogetsz konyorogsz vmi kerelemben.... de nem kell min 10e ft-ot fizetned!!
na persze a munkavedelmi akci kereteben biztos kell 1-3 db extra munkahely is a moi DHL-nel... ?? -
petipetya
nagyúr
Nem. Köszi még egyszer, mindent csatoltam és elküldtem nekik. Ez a DHL űrlap egy vicc, valamikor a 90-es években készíthették. Nyilván nem megyek el kinyomtatni, majd újra beszkennelni, és nem telefonálgatok nekik - ennyi erővel faxot is küldhetnék. Ehelyett persze a wordben kellett szenvedni a jelölőnégyzetekkel és a kitöltéssel. Félelmetes, hogy nincs erre egy online felületük, és ilyen primitív pattintott kőkorszaki megoldással kell kínlódni...
-
válasz
petipetya
üzenetére
Nem azt írtad hogy már elküldted?
De ezt kell jelölni: SZABAD FORGALOMBA BOCSÁTÁS VÁMELJÁRÁS VÁM- ÉS/VAGY ADÓFIZETÉS MELLETT mivel az áfa elengedés az nem a vámmentesség kategória.
Mellékeld azt ais amit itt Kérelemként emlegetek csak a Magyar Posta heylett és a postai azonosító heylett a DHL Express adatokat heyletetsítsd be.
A fejlécben ott a telefonszámuk 06-1/881-7500 pontosítsd velük hogy az áfa elengedéshez igényelnek-e valami más papírt.
Ha nem tudnának erről a lehetőségről akkor csak említsd meg hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztály szerint nekik is így kell csinálni. Bár szerintem tudnak róla. -
petipetya
nagyúr
Köszi
Szóval a DHL-es doksin melyiket kell bejelölni? 25USD = kb. 22.20EUR.
Szabad forgalomba bocsátás vámeljárás vám- és/vagy adófizetés mellett
(pl. 22-150,-EUR közötti elhanyagolható értékű küldemények)
Szabad forgalomba bocsátás vámeljárás vám- és adómentesen
Vámmentesség jogcíme (pl. 22,-EUR alatti elhanyagolható értékű küldemények, utiholmi)Emellé csatolom a PayPal számlát és a vásárlásról szóló igazolást az etsy-ről, és elküldöm nekik a vamkontakt.hu@dhl.com címükre?
-
válasz
petipetya
üzenetére
Nem igazán világos a kérdésed de itt is benne az Összefoglalóban minden tudnivaló, 8. Vámügyintézésről néhány gondolat résznél. És benne az eBay és AliExpress topik Összefoglalókban is.
Ez is:
Az ÁFA és vámalap a vételár és szállítási költséggel együtt értendő.
majd egy kicsit lejjebb:
A termék ára akkor így alakul: vételár, a szállítási költséggel + ha van rá vám annak az összege + egyéb költségek (itt szerepelhet a futár cég vámeljárási díja) mindezeknek a 27%-ának megfelelő Áfa + a szolgáltató vámeljárási díja, ha előzőleg nem lett beszámítva.
És ez is ott van:
A DHL vámkezelési nyomtatványa magánszemély részére itt tölthető le.A rendelj kínaiit le van maradva, változtak az ott leírt dolgok, még nem sikerült újból ellopni tőlem az anyagot.
A szállítási díj is áfaalap, így 25 $ amiről szó van.
De ha vámeljárás alá kerül júniusban 38,78 USD-ig, júliusban pedig 40,52 USD-ig nincs áfa fizetés, mert elengedik.
A DHL Express vámeljárási költsége 7607 Ft, de ha nem kell áfát fizetni akkor el szoktak tőle tekinteni.
Online nem megy a fizetés, kp vagy kártya a futárnál egyenlőre még.
Eleve gondolom e-mailben küldted be az adatokat, mehetett volna minden szükséges anyag, itt az Öf-ban minden fel volt sorolva, hogy mit és hogyan. -
petipetya
nagyúr
Rendeltem egy cuccot, 20USD értékben, melyre rátoltak 5 USD szállítást, így a végösszeg 25 USD. Viszont Indiából jön, és az eladó DHL Expresszel küldi - ezt nem kérdeztem meg a vásárlás előtt.
Jött is e-mail a DHL-től, hogy 07/06.án kézbesítik, és vámügyintézés alá kerül. Az összefoglaló alapján nem tudom, hogy mi érvényes a csomagra: beleszámít a +5USD szállítási költség is, vagy szimplán csak a 20USD-s értéket nézik?
Ha csak a 20USD számít, akkor:
"0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény"
Ekkor is ki kell fizetni a 6000 HUF vámkezelési költséget a DHL-nek?
Ha a 25 USD-t nézik, mert beleszámolják a szállítási költséget is, akkor:
"22,1 - 150 euró között vámmentes, de 27% ÁFA terheli a küldeményt"Mennyi ÁFÁ-t kell rá fizetni? A rendeljkinai-n található ÁFA kalkulátor 40USD alatt semekkora összeget nem mutat, csak 41USD-től felfelé van díja.
Összefoglalva, mekkora ÁFA/VÁM lesz érvényes rám a 20USD termék +5USD szállítási költség után a DHL Expressz által? Csak 6000 HUF? Kerestem, de nem találtam meg azt a lehetőséget, hogy kitöltsek bármilyen online cuccot, és előre kifizessem, hogy ne a futárnál kelljen szerencsétlenkedni. Hol van ez?
Köszi
-
twine
veterán
Sziasztok!
Legutolsó tracking bejegyzésem ezt írja:
"2020-06-22 10:05
The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed"
Régóta rendelgetek külföldről, de ilyennel még nem találkoztam.
Mit jelent ez pontosan? Kell vele foglalkoznom?
Köszönöm előre is a válaszokat
-
kresz2
aktív tag
Persze, Mastercard, az enyém, és már többször fizettem vele.
3 sikeres rendelésem most is úton van. Hülye voltam,nem tudom miért nem a paypal-t használtam.
A törölt rendelés gondolom egyértelmű, de a másik,amelyik pending státuszt jelez, egy idő után megváltozik, és törölt lesz?
Bocs a hülye kérdésekért, kezdő vagyok a témában. -
válasz
kresz2
üzenetére
Ha van PayPal akkor eleve azzal célszerű fizetni, ott is kártyádról megy ha hozzáafodjó ha van az ő vásárlói védelmük is a tarsolyodban, mert a BG néha egy kicsit nehézkes reklamációk esetén.
Ha így fizetsz itt azért a banki dolgok is előkerülnek, pl. a kártyás rendszer nem hozzáférhetősége, a napi vásárlási limitek, ami a vásárlás db számra vonatkozik, mert egy vásárlás 2 tranzakciónak számol, kártyaszám ellenőrzés és fizetés így 3 dolgot akarva kifizetni és 5 limit esetén az 3. nme fog teljesülni, jön a gyanús tevékenység szöveg.
a kártyás rendszer nem hozzáférhetősége, még mindig előjöhet ha Maestro kértya a hitelesítési mizéria. A kártya a tiéd volt és már használva volt itt fizetésre? -
válasz
kresz2
üzenetére
Kiírta ezt a szöveget azt írták rendeljem meg újra másik kártyával,gyanús tevékenységet emlegetnek.
A BG nem lát kártya témát. Ha volt elég fedezet a kártyán akkor a PayPal elküldte nekik a pénzt. Ha belépsz a PayPal-ra akkor ott vannak a vásárlások és teljesítve vannak?
Egy héten belül visszakerül a pénz, ha az tényleg elment, mert lehet hogy még zárolt állapotban van a bankodnál, mert nem azonnal utalják el a BG-nek. -
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában rendeltem pár cuccot, némelyik már meg is érkezett.
2 napja leadtam 3 rendelést is, ismerőseim kérésére.
Kártyával fizettem, levonta az összegeket.
Ma hajnalban jött néhány üzenet, csak az egyiket postázták.
A másodikat törölték, a harmadik pedig pending állapotban van, azt írták rendeljem meg újra másik kártyával,gyanús tevékenységet emlegetnek.
Elég alap az Angolom, de azért jeleztem nekik, hogy a kártyámmal semmi gond, és kérdeztem, hogy mi lesz a pénzemmel.
Úgy értettem, hogy 7-14 napon belül automatikusan visszatérítik.
Most mit csináljak?
Rendeljem meg újra, használjak paypal-t?
Tényleg visszajön magától a pénzem, és a pending állapot lezárul?
Minden segítséget előre is köszönök! -
San398
őstag
válasz
janosibaja
üzenetére
Tegnap hívott az ismerősöm (hátizsákot rendeltünk neki Bangood-ról) Ugyan úgy 3 hónapja nem jött meg a csomagja és kapott egy levelet, hogy készlet hiány miatt nem tudják neki küldeni.
Ahhoz kellett nekik 3 hónap, hogy rájöjjönek, hogy az adott hátizsákból nincs nekik készéleten?
Értem, hogy covid meg minden de na. -
janosibaja
őstag
Nekem 3 hónapja nem jön meg a cucc. Ma írtam a PP-nak, az továbbította nekik, s automata választ kaptam a Banggoodtól - eddig még azt se.
Pofátlanság, többet nem veszek náluk semmit. Ha csak annyit írnak, hogy bocs, a járvány, akkor egy szó nélkül elengedem emberségből az egészet, de így, válasz nélkül

-
válasz
janosibaja
üzenetére
Nagyon bosszantó és most ráadásul még mindig hivatkozva COVID-ra 120 napra emelték az időt. Konkrét példa az 7. napon kiderül hogy Feucthban ellopták mert 48 óra alatt sem ért ide az egyébként 10 órás szállítású, 110 napig várni a pénzre? 7 napon belül rendezhető lenne.
-
válasz
janosibaja
üzenetére
Gearbest esetén nekem úgy lett veszteségen hogy hazudtak a PayPal-nak és nem kaptam vissza semmit, még rosszabb mint ezek
A dispute-nál nem a Paypal adja vissza a pénzt, nem kell a segítségüket kérni, ha nem a BG önként teljesít, csak itt az idő probléma a gond.
Nem mentségükre, de eleve úgy van írva a meg nem érkezésnél a refund hogy a szállítónak igazolni kell az elvesztést, no ez a nyögvenyelős rész, a német posta akár 1 hónapig elhúzza pedig egyértelmű hogy mikor veszett el. 1 hét után leigazolhatná. -
válasz
janosibaja
üzenetére
Nekem elég sok rendelésem volt utána is, de azok megjöttek.
-
janosibaja
őstag
válasz
vandor01
üzenetére
Köszönöm hármótok válaszát. Én eddig megértő voltam velük, járvány, meg minden, de hogy egy válaszra se méltassanak 3 hónap után... Elment a kedvem tőlük, azt hiszem, ez volt az utolsó vásárlásom: akkor most tényleg PP jön, izélődjenek meg.
Mit lehet tudni, a Gearbest is ilyen megbízhatatlan lett? Felejtős a kínai vásárlás?
-
vandor01
senior tag
válasz
janosibaja
üzenetére
nekem egy Feb 22 ei TN nelkuli rendelesem van..... biztositassal sum 6500ft
60 napnal jeleztem felejuk emailen hogy meg nincs itt....
3 napon belul válaszoltak is
de tudom mostanaban a cuccok akar 120napra is erkezhetnek
ezert 90 napnal megint jeleztem mail es after salenel! ....
megint valaszoltak de en a 120napot kivarnam mert 1xrubb a helyzet....
Hetfon vege a 120 napnak.... a cucc nincs itt!
Hetfon kerem oket hogy akkor BGpay re legyenek szivesek...
2 hét ha nincs ott a zseton akkor PP!
ennyi.... -
válasz
janosibaja
üzenetére
janosibaja:
Én legutóbb Messengeren beszéltem velük, szóval akár ott is rájuk írhatsz.qqcqqc:
Nálam is hasonló a helyzet.
A határidő letelte után még egyszer írok nekik, ha nem segítenek, akkor szintén megy a PayPal visszatérítés. -
válasz
janosibaja
üzenetére
Nagyjából hasonló időben rendelt eu priority szállítású tabletem áll. Hónapok óta levelezek velük, mindig a türelmemet kérik. Én most hétvégén teszek pontot a dolog végére. Még egy levélváltás és utána, ha halogató választ kapok, akkor PayPal pénzvisszatérítés indítása.
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, sokadik éve rendelek a Banggoodtól, de így még nem jártam: eddig ha kis késésekkel is, de megjött a cucc. Most a (sajnos, tracking number nélküli) márciusi rendelésem nem jött meg azóta sem. Shipped, de nem jött meg.
Írtam egy hete, hogy küldjék újra, vagy fizessék vissza a pénzemet 3 hónap után, de semmi válasz... Lehet valami csinálni, pontosan hol kell panaszt tenni? Köszi szépen!
-
Troy.
addikt
Appon belül vagy böngészőben telefonon hogy lehet begyűjteni a pontokat? Sehol sem találom.
-
3u4ic
csendes tag
Mostanság a CQxxxxxxxxxDE formátumú kinai (EPL) raktáros csomagjaitok milyen időket futnak?
Nekem az utóbbi időben holland postás EPL csomagok 20 nap.
A luxemburgi PDM 17 nap körül jött meg.
Látszólag összeszedte magát a rendszer, vagy csak én voltam szerencsés? -
vegyszer
addikt
Ez csak a magyar valósággal vetekszik, ahol a sertéspestis a migráncsok által eldobott <halkan jegyezzük meg, hogy sertéshúsos> szendvics miatt tört ki. Hisz minden hithű muszlim sok sertést eszik, hogyha Allah nem látja.
Valószínűleg ott is működik egy hasonló média gépezet, hogy mindenki más hibás, csak mi nem.De ha komolyabban megakad hosszú távon export, akkor eléggé nehéz helyzetben lesz mindenki, aki kinai motyót rendel. Valahol meg kell találni egy egyensúlyt.
-
válasz
vandor01
üzenetére
Peking csak az egyik kicserélő központ az 5-ből, nem mindent onnan küldenek.
A Banggood nem innen postáz, úgy 98%-ban.
De megint egy túl reagálás 21,54 millió ember és 27 eset.
A fertőzést egyelőre egy olyan vágódeszkára vezették vissza, amelyen importált lazacot szeletelnek.
Ne minősítsük. Csak gondoljuk át.
Lazac ami élettelen és mint vírus hordozó. Új dimenziókat nyitunk.
A hülyeségnek. -
vandor01
senior tag
nem a kinaiak segget akarom vedeni..... de most hogy szinte lazartak a pekingi repteret!? oda csak igen keves gep jon es megy..... igy ott sok sok kis "dragasag" megakadhatott akit var a gazdi (gollam) otthon
szoval jarvany/virus meg letezik es barmikor erore kaphat! a mi szivatásunkra..... 
-
vegyszer
addikt
Engem az bosszant igazán, hogy volt mostanában több motyóm tőlük (8-250$ között, többségük követe). Ezek mind rendben még is jöttek, de ez, és egy BlitzWolf SSD csak nem akarnak értelmes időben megjönni.
Az SSD tán angol raktárról jön két hónapja.
Ez meg 3 alatt se ért ide.
És ok, hogy COVID-19, meg minden, lassulhat bizonyos szállítás, de ez pont nem jól jön ki. -
válasz
vegyszer
üzenetére
Ez egy Kínán belül nyomkövethető szám, mivel U-val kezdődőik, Apr 10, 2020 08:54 Hong Kongból eljött, de azután már nincs bejegyzés, nem halott, csak nem könyvelt.
Ha azonnal megkapod a számot akkor is ez lenne a helyzet.
Fogalmazd úgy, hogy megadott nyomkövetési számtól függetlenül ennyi idő alatt itt kell lenni és az általuk felemelt 03-16-06.16 90 napon túl van, tartsák be azt amit vállaltak. -
vegyszer
addikt
Törpöm bele a banggood ügyfélszolgálatába.
Rendeltem egy pakkot. Március 12-én.
Jeleztem nekik, először két hónap után, majd két és fél hónap után, hogy nem jött meg, kérték a türelmemet.
95 nap után megint írtam, erre hozzám vágtak egy követési számot (eredetileg nem kaptam ilyet).
Az meg ennyit mutat:Number: UJ198836773CN
Package status: Expired
Country: China -> Hungary
Destination:
2020-03-18 11:00, Consignment departure
2020-03-18 11:00, Send item abroad
Origin:
2020-04-10 08:54, Airline Departure
2020-04-10 08:54, Hong Kong, Airline Departures
2020-03-18 22:06, Guangzhou, scheduled to fly, scheduled flight number LH8411-LH1336, scheduled departure time 06:20
2020-03-18 01:38, Guangzhou, has been delivered to the airline transport
2020-03-18 01:38, Guangzhou, has been delivered to the airline transport
2020-03-17 22:57, Guangzhou, Guangzhou International Center
2020-03-17 22:46, Guangzhou City, leaving the Guangzhou International Center, the next stop ,Guangzhou International Center
2020-03-17 09:03, Guangzhou City, Guangzhou International Center has been exported to the direct seal
2020-03-16 22:11, Guangzhou City, leaving the International Ishijing Business Department, the next stop "Guangzhou International"
2020-03-16 21:05, Guangzhou City, "International Ishii Business Department" has received, the pitcher: Luolian State - Shijing
2020-03-12 22:33, Logistics order createdMost komolyan, ezt az elején miért nem lehetett volna megadni. Tisztán látszik, hogy még Kínából se jött ki, de legalább halott a tracking number.
-
kresz2
aktív tag
Participants needed!Come group shopping together and save more!
https://banggood.app.link/SFJRiusLo7
Sziasztok!
Ha esetleg valaki ilyen BlitzWolf fülest venne csatlakozhat.
Egy főre lenne szükség. -
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, Uk raktárból rendeltem cuccot 6. hó 3-án. EU standard shipinggel küldték. Nincs tracking szám ehhez. Azt írják 13.-n már kézbe kellett volna kapjam de még nem jött meg. Szerintetek mire lehet most számítani?
Köszönöm, -
-
vandor01
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az már nem var... Az már mozgásban van
-
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Két hete érkezett meg egy Yeelight YLMB05YL 300*300mm LED lámpám.
Mikor láttam, hogy ő is Feucht felé vette az irányt, sok minden voltam, csak boldog nem. De jó időt futott (CZ raktárról indult, de mégis rossz emlékek jöttek elő).2020-06-02 09:48, The shipment has been successfully delivered
2020-06-02 07:27, The shipment is being prepared for delivery in the delivery depot
2020-06-02 01:44, The shipment has been processed in the parcel center
2020-06-01 17:10, The shipment has left the import parcel center in the destination country/destination area.
2020-05-30 20:08, The shipment has arrived in the destination country/destination area
2020-05-30 06:50, Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country/destination area and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal?searchvalue=CQ610002435DE )
2020-05-30 00:15, Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center
2020-05-29 14:36, Ottendorf-Okrilla, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of originHa nagy a motyó, talán jobbak az esélyek, de ez szimpla spekuláció.
-
Szerintetek mi az esélye annak, ha két nagyjából egyszerre rendelt, azonos termék, amik Feucht-ig egyszerre mozogtak, amik közülük az egyik már megérkezett, hogy a másik is meg fog?

Kivárom a 90 napot (már beszéltem a Banggooddal
), csak akkor megrendelném itthonról.Ugyanitt érdekelnének a heti lottószámok is.

-
ssgt1981
senior tag
A múlt héten rendeltem két dolgot, aminél 24 órán belüli postázás volt feltüntetve, de még mindig nem adták fel. Ez normális?
-
válasz
-Gabesz-
üzenetére
Ez jó lenne, ha megadnák még azt is hogy ki szállítja ezt a számú csomagot, mert ez nem nyomkövetési szám, csak az azonosítója, ezt szokták SKU számként kérni, de ezt csak a szállító ismeri, mi és a postánk csak akkor, ha már a kezünkben van egy nyomkövetési számmal együtt. Ezzel nem mennünk a postára.
Már néhányszor írtam nekik hogy a package number A000092003060697 != tracking number, de mintha csak a falnak mondanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de az lesz a biztos, ha átveszed és nem kell a futárnak kp-ban vagy kártyával fizetni.
Feuchtból kb. 3 nap alatt ért be az országba.
Akkor ott is hasonló események történnek mint kis hazánkban. Ha valaki panaszt tesz v. jelzi az anomáliát akkor összezárnak v. csak egyszerűen nem válaszolnak. De bízzunk benne, hogy a belső vizsgálat miatt nem reagáltak még.
Bízom benne, hogy nem került bele a csomagom abba a bizonyos "Feucht-i Bermuda-háromszög-be".
Ahhoz kellett nekik 3 hónap, hogy rájöjjönek, hogy az adott hátizsákból nincs nekik készéleten?

A hülyeségnek.