Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Voice24
üzenetére
Volt egyáltalán ilyen biztosítás kötési lehetőség? És a terméknél az van egyértelműen hogy Ship From UK ?
Azt szokták csinálnia a többiek hogy kérik a refundot, ha azt írják hogy nem jár, akkor a PayPal-on kényszerítik a BG-t arra hogy ezt a szabályukat figyelmen kívül hagyják. Ekkor persze pénzt kérsz vissza.
Azért van ez a biztosítás, hogy ingyen küldjenek egy másikat.
Én mindig fizetem a biztosítást, mert nem vagyok a kényszerítések híve és nem azon a pár filléren múlik az anyagi biztonságom. -
Voice24
őstag
Hali!
Pár napja érdeklődtem itt is a késedelmes szállítás esetén fennálló lehetőségeimről. Nos, a termék ma sem jött meg, így már legközelebb 30-án várhatom, és 26-án letelik a 30 nap (UK raktárból jött volna). Olvasom az összefoglalót, hogy teljes visszatérítés csak szállítási biztosítás megléte esetén van, én ilyet nem fizettem. Van erre valakinek tapasztalata, hogy ilyen esetben kb. hány %-ot térítenek vissza? Kb. 22.500-at fizettem a porszívóért. Vagy kérhetem, hogy küldjenek még egy ugyanilyen terméket? -
válasz
tigipuf
üzenetére
Ezek még mindig nem jók
https://www.banggood.com/index.php?com=account&t=snatchDetail&group_id=1118083" target=
Ehhez nem lehet csatlakozni.
A
kell ami ezt varázsolja ki:
Join the snatch with me
XANES® 24C 30W COB LED Work Light Waterproof Rechargeable LED Floodlight for Outdoor Camping Hiking Fishing Emergency Car Repairing
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-1118164.html?Neked ebből ez kell amit a megnevezésre illesztesz.:
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-1118164.html -
törölt tag
Xiaomi Redmi 8A Global Version
[link]Xiaomi Redmi Airdots TWS bluetooth 5.0 Earphone
[link]Bakeey 116 Pro 1.3inch Large View Heart Rate Blood Pressure Monitor Multi-sport Modes Smart Watch
[link]XANES® 24C 30W COB LED Work Light Waterproof Rechargeable LED Floodlight
[link]App linkek, köszönöm ha csatlakozol

-
válasz
tillatrilla
üzenetére
Ha a 4,2 $-os EU Priority Line a szállítás akkor 87,19 $ lesz és nincs itthon fizetni valód.
A GPS az nem beépített egy külön modul.
Package Included:
1 X Car DVR Recorder
1 X Car Charger
1 X Mount Bracket
1 X USB Cable
1 X GPS module
1 X User ManualLejjebb Product details első részénél van videó a felvételi minőségről.
-
tigipuf
senior tag
bocsi sz..r a netem nem tudok linkelni
-
sambenez
addikt
válasz
tillatrilla
üzenetére
Szerintem azért nem kaptál választ mert nincs senkinek ilyen. Így nem tudja senki megválaszolni a kérdéseidet. Ennyi pénzért már viofo-t vagy xiaomi valamelyik kameráját veszik általában.
-
Druss
tag
Fiber Strip Correction Back 1 fő hiányzik.

-
tigipuf
senior tag
új csoportot nem indít valaki?Nem szóltam,,,
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Elnézést,ha itt is megkérdezem,de a szaktopikban nem nagyon akaródzik válasz érkezni.
Az alábbi kamerát néztem ki: [link] ebben beépített GPS van.ha jól olvastam? Esetleg a régebbi tesója,egy M06 lehet alternatíva. Ha megrendelném,mindenféle járuléktól mentes lenne?
És maga,a kamera minősége szerintetek oké? Köszönöm előre is a válaszokat! -
ha3fis
tag
-
Imy
veterán
Ezekbe léptem be, és van még hely:
Xiaomi Redmi 8A - [link]
Bakeey 116 - [link]
Xiaomi Redmi Airdots - [link]Ezekből meg nem találtam olyat, ahol lenne hely:
SJ9000 Wifi 4K 2Inch 1080P Ultra HD Waterproof Sport Action Camera - [link]
XANES® 24C 30W COB LED Work Light - [link]
Fiber Strip Correction Back - [link]
-
dudzsi
tag
[Sport Action Camera]
köszi -
pn4hvq
senior tag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Ohh, az utolsó dupla lett, ez meg kimaradt:
Fiber Strip Correction Back Kyphosis Correction Belt -
nfer
tag
Böngészős snatch linkek:
Xiaomi Redmi 8A Global Version 6.22 inch
Xiaomi Redmi Airdots TWS bluetooth 5.0 Earphone
Bakeey 116 Pro 1.3inch Large View Heart Rate Blood Pressure
SJ9000 Wifi 4K 2Inch 1080P Ultra HD Sport Action Camera
XANES® 24C 30W COB LED Work Light Floodlight
Fiber Strip Correction Back Kyphosis Correction Belt For Men -
cforgacs
csendes tag
-
Druss
tag
Új böngészős snatch-ek:
Xiaomi Redmi 8A Ocean Blue
Xiaomi Redmi Airdots TWS Global Version
Bakeey 116 Pro Black Case+Black
SJ9000 Black
XANES® 24C 30W Black
Fiber Strip 5XLKöszönöm ha csatlakozol

-
JohnnyBoy
tag
-
pn4hvq
senior tag
Böngészős:
Xiaomi Redmi 8A Global Version 6.22 inch 2GB 32GB 5000mAh Snapdragon 439 Octa core 4G SmartphoneBakeey 116 Pro 1.3inch Large View Heart Rate Blood Pressure Monitor Multi-sport Modes Smart Watch
SJ9000 Wifi 4K 2Inch 1080P Ultra HD Waterproof Sport Action Camera DVR Camcorder
V/: a listádhoz újabb nyeremény
: link Köszönöm a csatlakozásokat
-
vpleft
tag
-
Gexxx
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Majdcsak megjön.
Ha nem, akkor meg gondolom újraküldik.
Vagy visszaadják az 5 pontot
Mit nyertél egyébként?
-
Gexxx
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Igen. Az első, de remélem később sikerül behúznom egy nagyobb nyereményt is
-
w.miki
veterán
-
Gexxx
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
-
San398
őstag
Még egy üres hely van.
Xiaomi Redmi 8 -
sing1ep1ayer
őstag
3.) Mustool MT223 forrasztópáka
4.) Xiaomi Bluetooth Rubik kocka
...a többire korábbi hozzászólásban találtam helyet.
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős snatch link: TOPK asztali kábel rendező
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
Már csak 2 ember kell, hogy nyerhess egy szuper okostelefont, valamivel nagyobb eséllyel, mintha lottóznál. Vajon elég lesz rá 4 óra?
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Akkor írj nekik hogy valami gáz van, de ők amit írtak abban nincs utalás a dologra?
-
Flashy
veterán
freemail-es címmel vagyok regisztrálva és be tudok lépni, nincs puzzle. nekem az aliexpress (és néhány más oldal) dobál puzzlékat meg captchákat de csak akkor, ha a Chrome magától be akar léptetni elmentett jelszóval, valószínűleg túl hamar "írja be" a jelszót és ez lesz gyanús az oldalnak. más böngésző automata kitöltője jó, és ha nincs elmentve a jelszó, akkor is be tudok lépni extra lépések nélkül.
-
San398
őstag
Ahová tudtam csatlakoztam. Saját böngészós linkek.Köszi ha csatlakozol.
Xiaomi Redmi 8
Haylou GT2 TWS Wireless
BlitzWolf® BW-HL1
Mustool® MT223 60W
TOPK Desktop Cable Organizer
XIAOMI Original Bluetooth Magic Cube -
dudzsi
tag
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
A Banggood oldalán mi van írta a szállítási információknál?
-
Vertigo18
addikt
Úgy látom minden betelt (mobilon kívül), így indítottam a saját 6, böngészős snatchemet:
BlitzWolf® BW-HL1 1.3'
XIAOMI Magic Cube
TOPK Desktop Tidy Management Cable Organizer
Mustool® MT223
Haylou GT2
Xiaomi Redmi 8 Smartphone -
A214
aktív tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
snatch ?
-
Használj Firefox-ot. Nálam ilyen még nem jött elő.
A kérdésed a szokásos heti kérdés, mindjárt meg keresem az előzőre a választ, de nem csoportos vásárlás lényegében.Flashy rendületlenül írja minden héten, mert "nehéz megtalálni" a leírást
Idézet a legutóbbiból:
elég jól leírja a help egyébként. kiraknak X darab nyereményt, adnak pár napot csapat alakítására, ezalatt az userek kialakítanak a világon Y csapatot, X darab csapatot kisorsolnak, az a csapat "nyert", majd minden "nyertes" csapatból kisorsolnak 1-1 embert, azok nyerik a nyereményt, a többieknek visszamegy a pénz a BGPay egyenlegére, kivéve ha pontokkal fizetett mert az sehova. az esély kiszámolható, de változó a nyeremények száma és a kialakult csapatok száma. a másik változat (ritkább), hogy kihirdetik hogy X darab nyeremény lesz, és az első X darab betelt csapat után nem is lehet többet indítani, ilyenkor minden csapat nyer, pontosabban minden csapatból 1 ember.
egyfajta érdekes lottó abból a célból, hogy egyre több pénz kerüljön be a BGPay egyenlegekre, mert onnan már valószínűleg előbb-utóbb náluk fogod elkölteni.
nyertek már magyarok sokszor, bár több helyen olvastam, hogy a nyereménnyel húzzák az időt, vagy nincs raktáron vagy hasonló trükközés. de azt biztos nem csinálják meg hogy soha senkinek nem küldenek semmit.
Indítasz egyet, miután ponttal vagy pénzzel kifizeted, akkor lesz egy megosztási lehetőség sor, annak az utolsó ikonja a link másolás.
Ehhez ezen az oldalon kiválasztod, a Snatch Now gombra kattintasz és fizeted a US$0.01 Snatch Now gombra kattintva. A Payment method-nál vagy PayPal vagy ha van 5 pontod akkor Points Pay.
Ezután középen a Copylink kék gomb.
Ezt másolja a vágólapra
Join the snatch with me
Xiaomi Redmi 8 Global Version 6.22 inch Dual Rear Camera 4GB 64GB 5000mAh Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-1057071.html?
Ezt javítani kell erre:
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-1057071.html
Az új hozzászólásodba beírod hogy mi lenne, azt a szöveget kijelölöd, beíró ablak alatti első sorban az OFF utáni a link, arra kattintasz és bemásolod a linket úgy hogy a https-el kezdődjön.
Ilyesmi lenne:
Xiaomi Redmi 8 Global Version Onyx Black színű böngésző snatch.
Köszi a csatlakozás!
A link megosztás tudnivalói:
Ha megosztunk linkeket akkor alapvetően a következők fordulnak elő
https://banggood.app.link/smDbbZ4gfZ - ezt fajtát javasolt a Banggood app-ban megtekinteni. (Nevezhetjük: app linknek)
https://m.banggood.com/onecentsnatch-detail-720374.html - ez egy mobil böngészőben célszerű megtekinteni. (Nevezhetjük: mobil böngésző linknek)
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-720051.html - ezt asztali gépes böngészőben vagy a mobil böngészőben, az asztali oldal kérése után javasolt megtekinteni. (Nevezhetjük: böngészős linknek)
Még annyit, ha a BG link gombbal kerül átemelésre a link, akkor a .html utáni részeket el kell hagyni és a https://banggood.......... az indulás a link szövegnek, ha benne mara az előtti rész, akkor nem fog linkként működni.
Ha a végére vagy az elejére még az is oda van írva hogy milyen fajta link akkor azzal segítünk egymásnak is. -
A214
aktív tag
Sziasztok,
Asztali chrome böngészőn nem tudok belépni BG oldalra.
Beírom az email címem és a jelszavam de azt a puzzle bigyót nem tudom a helyére húzni.
Ötlet valakinek?
Még egy láma kérdés
Látom sokan csoportos vásárlásba kezdenek. Ennek mi a lényege? -
dudzsi
tag
-
dudzsi
tag
-
Druss
tag
Beléptem sorban ahova lehetett, ezek az én böngészőseim:
XIAOMI Original Bluetooth Magic Cube
Köszönöm ha csatlakozol

-
w.miki
veterán
Xiaomi Redmi 8
[Newest Version] XIAOMI Original Bluetooth Magic Cube
TOPK Desktop Tidy Management Cable Organizer Winder
Mustool® MT223 60W Adjustable Temperature Electric Solder Iron
[New Released] BlitzWolf® BW-HL1 1.3' IPS 8 Sports Mode IP68
Haylou GT2 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone Mini Portable -
nfer
tag
Még 3 hely böngészős snatch link:
-
ha3fis
tag
-
gixxergabi
senior tag
Redmi 8
böngészős
-
cforgacs
csendes tag
-
JohnnyBoy
tag
-
pn4hvq
senior tag
Böngészős:
[Newest Version] XIAOMI Original Bluetooth Magic Cube Smart Gateway Linkage 3x3x3 Square Magnetic Cube Puzzle Science Education Toy Gift
Xiaomi Redmi 8 Global Version 6.22 inch Dual Rear Camera 3GB 32GB 5000mAh Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
Haylou GT2 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone Mini Portable 3D Stereo Bilateral Call Headphone with Charging Box from Xiaomi Eco-System
[New Released] BlitzWolf® BW-HL1 1.3' IPS 8 Sports Mode IP68 Multi-language Display HR Blood Pressure O2 15Days Standby Smart Watch
Mustool® MT223 60W Adjustable Temperature Electric Solder Iron Welding Rework Repair Tool with 5pcs Solder Tips I/3C/4C/K/2.4D 110V/220V Option
TOPK Desktop Tidy Management Cable Organizer Winder For iPhone X XS HUAWEI XIAOMI MI9 S10 S10+ Data Cable and Mouse Headphone Wire -
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Írtam hogy 12 hónap garancia és a kiegészítő képernyő garancia is 12 hónap. Az nálam azt jelenti hogy van garancia.
Le van írva hogy miként lehet érvényesíteni, jelzed nekik és megmondják hogy miként rendezhető, nem feltétlen Hong Kong-ba kell visszaküldeni (ha onnan lett vásárolva), itt is javítható. Mivel jó eséllyel nem lesz rá szükséged, nem igazán mélyednék bele jobban, nem volt még szükségem rá azokhoz a mit vásároltam tőlük. -
Az Összefoglaló bővítve ezzel a témával: 6. Banggood képernyő törési garancia
-
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Mivel nem kellett a Xiaomi Redmi 7-et garanciáztatni, így arról konkrét tapasztalat nincs. Az elmélet hogy 12 hónap garancia és képernyő törési garancia van (ez külön feláras)hozzájuk.
Hivatalos eladója a Xiaomi-nak, mi nem lenne rendben a telefonnal, gyári csomagolás, ha problémás az nem Banggood függő.
Az a lényeg hogy azt vegyél ami globalként van hírdetve.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro Global Version
Az most így nekem 420 pont felhasználással 312,06 lenne a US $ 316.26 helyett.
Nincs nagy értékű kuponom
Most nem éri meg forintra állítva fizetni, mert a US $ 316.26 az náluk Ft 95613 míg a $ anki váltással 93929 Ft. (Erste Visa kártya)
A szállítás EU Priority Line legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Assetto Corsa Rally
- Le Mans Ultimate
- Filmgyűjtés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor csak csatlakozom