Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
-
JohnnyBoy
tag
válasz
ptesza
üzenetére
Ha arra a kuponra gondolsz amit mindegyik betelt snatchnél lehet igényelni, akkor azt elég sokan kaphattunk.
Böngészős snatch-ek:
BlitzWolf® BW-ES3 füles
Bakeey Watch 4 okosóra - még 4 szabad hely -
PainKiller13
őstag
[link] TVbox snatch.
-
Vertigo18
addikt
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Egy ideje szemezek Banggood-on egy Umidigi Uwatch GT okosórával. Korábban black friday idején meg is rendeltem, viszont "állítólag" out of stock lett hirtelen. A kifizetett lóvét visszakaptam.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg valakinek azzal kapcsolatban tapasztalata, hogy pre-order esetén mikor szándékoznak postára adni terméket?
Ha bevállna az óra rendelnék egyet öcsémnek is, de kettőt már nem merek berendelni egyszerre. -
ptesza
senior tag
Készítettem egy kis excel táblázatot ami segít a linkek készítésében.
Az az igazság, hogy már egy kicsit untam a linkek farigcsálását és favágó munkának éreztem.
Használata egyszerű:
- amikor megvásárolod a snatchet akkor kék színű Copy link gombra kattintva felmásolódik a link a vágólapra.
- az excel tábla sárga soraiba kell beilleszteni a egy sima ctrl+v -vel
- a jobb oldali narancs mező tartalmát másoljuk be a PH-s hozzászólásba.Nekem működik, de élesben még nem próbáltam. Bátran módosítható és személyre szabható ízlés szerint.
-
Imy
veterán
Snatch-on nyert valaki már valamit innen?
-
Beni2360
félisten
-
ptesza
senior tag
-
cof
veterán
Xiaomi Redmi Note 8 Global Version 6.3 inch 48MP Quad Rear Camera 4GB 64GB 4000mAh Snapdragon 665 Octa core 4G Smartphone
BlitzWolf® BW-ES3 3.5mm In-ear Earphone 1.2m Elegant Graphene Dynamic Driver Stereo Earbuds IPX5 Waterproof Headphone with Mic
Bakeey Watch 4 HD Color Screen Wristband 24 Hours HR and Blood Pressure Monitor Business Style Smart Watch
H96 MAX RK3318 4GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K VP9 H.265 TV Box
-
Banggood nyereménylista szeptembertől, azok, amiket megosztottak a nyertesek:
1.Xiaomi hátizsák
2.Haylou GT1 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone
3.Xiaomi Redmi 8 Global Version 6.22 inch Dual Rear Camera 3GB 32GB mobil
4.SHARP AQUOS S2(C10) mobil
5.Xiaomi security kamera
6.Bakeey I5 Continuous Heart Rate O2 Monitor Watch
7.Haylou GT1 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone
8.Teclast P10S tablet
9.Blitzwolf BW-FYE7 TWS bluetooth 5.0 Earphone
10.Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch mobil
11.GOME U7 5.99 Inch NFC 3050mAh 4GB RAM 64GB ROM Helio P25 Octa Core mobil
12.Wowstick 1F+ 64 In 1
13.Magicforce Smart 2 68 Keys Backlit bluetooth 4.0 billentyűzet
14.Original CIGA Design T Series Fully Transparent Watch
15.Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch mobil
16.Original Xiaomi Mi band 4 AMOLED
17.Original Xiaomi 10L Backpack
18.Haylou GT1 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone
19.Bakeey I5 Continuous Heart Rate O2 Monitor Watch
20.XIAOMI Original Bluetooth Magic Cube
21.Mustool® MT223 60W Adjustable Temperature Electric Solder Iron
22.TOPK Desktop Tidy Management Cable Organizer
23.XANES® 24C 30W COB LED Work Light -
csadi0011
őstag
-
falcoon
csendes tag
[link] - Bakeey Watch - még 1 szabad hely
-
tigipuf
senior tag
ja ezek már új linkek,,,,remélem nyert valaki az előző körben
-
cforgacs
csendes tag
-
pn4hvq
senior tag
Böngészős:
H96 MAX RK3318 4GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K VP9 H.265 TV Box
Xiaomi Redmi Note 8 Global Version 6.3 inch 48MP Quad Rear Camera 4GB 64GB 4000mAh Snapdragon 665 Octa core 4G Smartphone
BlitzWolf® BW-ES3 3.5mm In-ear Earphone 1.2m Elegant Graphene Dynamic Driver Stereo Earbuds IPX5 Waterproof Headphone with Mic
Bakeey Watch 4 HD Color Screen Wristband 24 Hours HR and Blood Pressure Monitor Business Style Smart Watch
BlitzWolf® BW-TC14 3A USB Type-C Charging Data Cable 3ft/0.91m For Oneplus 7 Xiaomi Mi9 Redmi Note 7 f1 S10
BlitzWolf® BW-BS10 All In One Portable bluetooth Selfie Stick Hidden Phone Clamp with Retractable Tripod -
ates
aktív tag
füles [link]
H 96 [link] -
JohnnyBoy
tag
-
nfer
tag
-
gixxergabi
senior tag
Xiaomi Redmi Note 8 Global
H96 MAX TV Box EU adapter figyeljetek oda...
-
vandor01
senior tag
UK adapter?
-
ha3fis
tag
-
Druss
tag
Új böngészős snatch-ek:
Xiaomi Redmi Note 8
BlitzWolf® BW-ES3
Bakeey Watch
BlitzWolf® BW-TC14 Cable Red
BlitzWolf® BW-BS10 Tripod Black
H96 MAX RK3318 Tv BoxKöszönöm ha csatlakozol

-
PainKiller13
őstag
6 ember kellene még Redmi 8-hoz.
-
vandor01
senior tag
felejtsd el....
a pontozás a pontrendszer egy nagy kaki, szemfenyvesztes......
persze jo ha van el lehet tapsolni pl snatch-ra.....a legnagyobb probléma hogy a BG altal leárazott cuvccokra nuku pontot lehet kolteni a termékek 90% learazott promo-s cucc... a két leárazas kozott lehetne a teljeserteku arura eltapsolni..... HA MEGÉRNÉ!?? DE!!
de a cuccok promo aron is tobbe kerulnek mint az Ali-n plus TN és biztiik normál áron meg még dragabbak mint az Ali-n.... pontozva is csak paraszhajszállal olcsobb mint a BG promos ár!
persze esetleges EU prioroty miatt nagyobb értéku termékre érdemes lehet vadaszni es pontozni???? ha a ceg 100%-ig korrekt lenne nem pedig a PP vel fenyegetozve kepessek csak korrekten pénzeket visszafizetni a hulyeségeik miatt! csak a szokásos "kiniaizás"
:
pl tudjak ismerik a problémas utvonalakat es mégiscsak ott kuldik a "dragasag"-ot azt persze el is tunik..... ez lehet kinabol EU ba vagy akar EU-un belul is!
rendelt termék es a megerkezett kozott eroteljesen nagy a kulonbseg mas van a kepen es mas a dobozban.. jo esetben!
rossz esetben nincs is a csomagban! 5 rendelt termékbol csak 4 jon meg??
aztan folytatják tovabbra is a "kinaizast" igérnek fut fát ujrakuldes refundot kis refundot sok pontot etc etc.... amik nem valosulnak meg 1-2 het de 2 honap után sem
de mit tegyunk ez van meg a mediamarkt
ezeket el kell fogadni belekalkulalni a vasarlasba es kuzdeni a "kinaizás" ellen ha kell akkor PP vel! videoval etc etc....
-
PainKiller13
őstag
[link] Telefon Snatch.
-
NORBl
aktív tag
Bangood-on hány % pont váltható be ?
Vannak értelmes dolgok amikre érdemes ellőni a pontokat ?
Illetve ugyan úgy játszik a pont "átvitel" mint Gb, ha nem találok értelmes dolgot ?
-
cof
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem értem az aggodalmad. Ha kaptál rendes tracking-et, már pedig úgy néz ki kaptál, ha látod, hogy 'eltévedt' a csomag, de onnantól, hogy a cég feladja vajmi kevés befolyása van a jövőjére, márpedig valamit/valakinek feladtak.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Igazából minél többet rendelsz és érkezik meg, annál nagyobb az esélye, hogy egyszer gebasz lesz
-
vpleft
tag
(Böngészős snatchek)
[Bakeey 116 Pro Smart Watch]
[Xiaomi Redmi Airdots TWS bluetooth 5.0 Earphone]
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
A tied csak véletlenül tévedt el eddig mindenki megkapta.
-
zadrian
csendes tag
Itt van még egyhely vkinek, telefonra
[link] -
KisApám
addikt
válasz
w.miki
üzenetére
Nekem most egy Gearbest-es csomimat visszaküldte a Magya "posta", mint kiderült, még novemberben... Megyek majd panaszt tenni a "postára", vagy a neten megnézem, hogy lehet-e ott. A múltkor egy idősebb úr panaszkodott előttem az ablaknál, hogy az ebay-es csomiajit nem kapja meg, meg visszaküldik a feladóhoz... Erre nesze nekem, velem is megtörtént.
-
MittuDomain_
őstag
-
csadi0011
őstag
Point snap up sikerült valakinek?

Köszi a csatlakozást snatch-re.
XANES® 24C 30W COB LED Work Light
SJ9000 Wifi 4K 2Inch 1080P Ultra HD Waterproof Sport Action Camera
-
vandor01
senior tag
válasz
w.miki
üzenetére
annyira volt jo coupont venni hogy ha az evvegen lejaro pontjaid ertéket attolhattad meg +6 honapra.... de persze ugyanugy nem ernek semmit...... csak ha naponta rajuk nezel azt veletlen a ket promo kozott megveszed az Alin 5 ft-os termeket BG-és alaparon 10ft-ert minus coupon vagy promo de igy sem lesz occobb 6,5ft nal plus bizti TN etc....
szoval a BG mindenkep joljar lesz 1,5Ft haszna azt kuldeti a cuccot az Ali-s business partnerevel
-
w.miki
veterán
válasz
vandor01
üzenetére
igen, én is így jártam.
Elköltöttem a pontjaimat kuponokra, amik semmire nem jók. Most meg nincs pontom snatchelni se
Más gondom is van velük.
3 hónapja vettem egy xmund mini esernyőt. Amit a mostani, közepes szél eltört.
Küldtem nekik fényképet a törött esernyőről.
Erre írják, hogy küldjek SKU kódot a csomagolásról. Írom nekik, hogy nincs, a csomagolást 3 hónapja kidobtam. Írja, hogy akkor küldjek neki képet az SKU kódról...
Nincs valakinek sárga esernyő csomagolásáról képe?
Ettől függetlenül szerintem sokkal jobb cég mint a GearBest, aki ha felad valamit azt is (hó)napokkal a rendelés után, ha pedig refundolni szeretnél kitiltanak.
Legalábbis én a BangGoodnál jobb kínai webshopot nem tudok, de jöhetnek tippek. -
JohnnyBoy
tag
válasz
JohnnyBoy
üzenetére
Böngészős snatch linkek:
SJ9000 akciókamera
XANES® 24C 30W COB LED lámpa
tartásjavító korrekciós pánt - 1 szabad hely -
Vertigo18
addikt
-
KisApám
addikt
Fiber Strip Correction Back Kyphosis Correction Belt - 1 azaz EGY csatlakozó kellene.
-
törölt tag
-
válasz
Voice24
üzenetére
Ja értem, de annyit elárulok,hogy azért volt már olyan, hogy az Orders-nél meglepődve látta az illető hogy a Ship from az HK-ra váltott UK-ról, de
A szállítási időre senki nem vállal garanciát, legfeljebb kötbért fizet. 97% a legjobb teljesítési arány postai küldemények esetén és E/F ≤ 0,06 ezrelék az elvesztési arány. -
Voice24
őstag
Nyilván azért másoltam ide a képet, mert én is így rendeltem. Tudom, hogy sok minden közrejátszhat a szállítási időnél, de eddig 99%-ban mindig ideért minden még Kínából is azon az időn belül, ami a termék mellett meg volt adva szállítási időnek. Karácsonyi csúcsforgalom ide vagy oda, már csorognak az Aliról november 11-12. körül rendelt csomagok, mégpedig Kínából (vannak, amiket már megkaptunk, van, ami úton van még). Ehhez képest elég gáz egy ilyen EU-n belüli csúszás.
-
válasz
Voice24
üzenetére
Félreérted, a te vásárlásodnál is UK.
A várható idő az a shipping time, amiben egy csomó külső dolog nem számít bele. Ha UK akkor 30 nap, ha GWTR akkor meg 60 nap és kérheted a pénzed vissza.
Itt az országon belül 140 km távolságon el tud veszni a még ajánlott, könyvelt, ennél nayhügobb távolság esetén haol tööb "átszállás is van, nagyobb a veszélye. -
Voice24
őstag
A lehetőség minden megrendelésnél ott van, azon az oldalon, ahol az esetleges kuponokat vagy pontokat tudod felhasználni az adott rendeléshez. Alapból bent van a pipa is a biztosítás kis kockájában, én kivettem, mert nem hittem volna, hogy EU-n belül is el tud veszni egy ekkora csomag.
Itt a kép a UK raktárról és a 2-5 munkanap szállítási időről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
Nálam lengyel szemét szokott lenni, annyira, hogy a link is pl.-tal kezdődik.