Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A következő probléma megoldása felől érdeklődnék.
Adott egy Lenovo B590 masina, amin a wifi-t egyszerűen nem lehet bekapcsolni.
Egy Intel® Centrino® Wireless-N 2230 adapter van benne.Vettünk is egy pont ugyan ilyet, a sorozatszám alig tér el, de ugye minden más teljesen megegyezik, ám hiába, nem tudtuk lepróbálni vele, mert sír a gép, hogy nem engedélyezett wifi kártya. Ez mondjuk nem szép a Lenovotól.
Szóval azt nem tudom, hogy másik kártyával jó lenne e.
Az látottak szerint az eredetinek sincs baja, ott van az eszközkezelőben, és elvileg hibátlan, csak éppen nem lehet bekapcsolni. Ha megpróbálnánk akkor is azt látjuk, hogy a repülőgép üzemmódot lehet ki be kapcsolni, de a wifi ki-be kapcsoló inaktív, se egérrel, se (FN+F5)-el nem lehet kapcsolni.
Már rengeteg driverrel próbáltam régebbitől a legújabbig, az Intel, és a Lenovo támogatási oldaláról is.
Windows 8.1 x64-es rendszer fut a gépen, magyar nyelvű, már rengeteg dolgot próbáltam, amit olvastam a neten, és bár nem hittem mindben azért kipróbáltam, de semmi eredmény.Eszközkezelőben ott a kártya, és elméletileg hibátlanul működik, csak éppen ott van a kis piros X a tálcán az ikonon és nem lehet bekapcsolni.
Ebben legyen szíves segítsen aki tud.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest