Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz Viktor0610 #560 üzenetére
Mi,a menüje T-mobilos?
De gáz.
Nem szeretem,mikor a szolgáltatól belerakják az idétlen menüjüket.Azzal totál elrontják a telefonok megjelenését,arról nem is beszélve,ha kívülre is felrakják a logójukat.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz ATESZ001 #2905 üzenetére
A leg értelmesebb választás ezek közül az N72 lenne. Az E50-et és az N70-őt alapba kizárnám.Az N72 többet tud mind a kettőnél.
Oopppssz egy valamit kihagytam.
Az E50-be már újabb Symbian rendszer fut,tehát ha neked ez fontosabb akkor E50.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Az N72 1 mm-el nagyobb,2 grammal könnyebb,a kijelző felbontása rosszabb valamivel nem 176x220-as hanem 176x208-as,a belső memóriája 10 megával kevesebb (20 mega),de itt már 128-as karit adnak hozzá ha jól tudom,van benne kihangosítás funkció,ami szerintem a másikba nincs.
Szóval ezek alapján,csak akkor éri meg megvenni,ha valaki a stílusra megy,mert minden féleképpen szebb mint az N70.
Viszont így utólag az N70 egy picivel többet tud.
Szóval amit az előbb írtam felejtsük el.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Jó választás ez a teló.
Szép,a menübe több színsémát is lehet választani és nem akad.
A zene terén is jó,hiszen zene teló,mármint erre lett kihegyezve.
Ha abból indulok ki,hogy az eddig Samuknál is lehetett mp3-at beállítani ébresztőnek akkor ennél is lehet,csak előtte át kell másolni a tel memóriájába.
És igen azt hiszem lehet teljesen némára is állítani.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Na most aztán szegény srác megkapta a választ.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz total90 #3386 üzenetére
Ennek nem ez a topikja,de azért válaszolok:
Menü--->Eszközök--->Alkalmazás kezelő--->és ott a kivánt téma eltávolítása
Néha szoktam felmerülni problémák,ha az ember nem a teló memóriájába teszi a témát,hanem a kártyára,ebben az esetben két megoldás van.Egyik a kártya formázása előtte persze biztonsági mentés,vagy a telót adatátvitelként csatlakoztatod a PC-dhez és a Pirvate mappába meg a telepítős mappábba megkeresed a témát és delete.Total Commandert használj ebben az esetben az egyszerűbb és átláthatóbb.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
A tesómnak nézek karácsonyra egy telót és ami az ő kategóriájának megfelelne árban meg elvárásokban is az a SE W200i lenne.Itt jön a kérdés:Ehez adnak mem karit ha a T-Mobilnál veszi domino csomagban?
-
legiaap
félisten
Kékfogon keresztül bele lehet turni mások telójába bizonos progikkal,meg hozzáértő emberekkel,de ilyet nem hiszem,hogy lehetne csinálni,bár vannak azért elvetemült emberek,akik nagyon a telók lelkébe látnak.
Nagyon ért a telókhoz az illető?
Ha annyira nem akkor kizárhatjuk,hogy kis "teló hekkerrel" lenne dolgod.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Kis segítség
De ha filmet akarsz nézni,akkor inkább N73,mert nagyobb a kijelzője meg jobb a kamerája.
A 6120c-ben lévő Symbian meg annyit nem ér meg,hogy azt válaszd.Annyival nem tud többet.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
A PC-den kicsomagolod a rar-t majd a kapott sis fájlt tolod fel a telódra a Nokia Pc Suite segítségével
Én így szoktam,de asszem úgy is lehet,hogy a telón csomagolod ki és úgy telepíted,de ahhoz előbb fel kell tenned egy csomagoló cuccost.Ezt a variációt nem próbáltam mégHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz Tony Hatcher #5831 üzenetére
D900i-ben van rádió és nincs doksi nézegető és az alapmodellek színe más.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Letöltöttem a Google Maps-ot a Nokia N82 telefonomra. Ezt csak úgy lehet használni, hogy kell hozzá net kapcsolat? Vagy lehet ehhez is letölteni valahonnan térképet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs