Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
ViZion
félisten
Milyen OS-t raktál fel? Korábban működött? Driverek rendben vannak? Eszközkezelőben semmi nem problémás? Azért egy reinstallal már kellene mennie...
Zoli1222:
CPU-kat nem így hasonlítgatjuk... itt egy lista, keresgélj. Utána itt is nézz körül.
Ezekkel már lehet vmit kezdeni. Egy tulajdonság alapján nem lehet ítéletet mondani szerintem. Persze cache-ből a több a jobb, de gyakorlatban ez nem akkora jelentőségű játéknál, mint a VGA.[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
RootRulez
félisten
A NOD órák óta pörgeti a procimat... Egyébként is szokta, de csak pár percre... Szerintetek mi lett vele?
═════════════════════════════════════════
-
cirkus
aktív tag
Van olyan progi, amivel pár kattintással hosszabb mixeket tudok feldarabolni CD-re irás végett ? Lényegesen rövidebb idő alatt mint azt a Cool Edit, Adobe teszi.. (mert itt ugye a beolvasás és újra mentés tesz ki sok időt !
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, szeretnék venni használtan egy HP Laserjet 11OOat találtam is egyet gazdájával nyomtattam egy tesztoldalt és igy néz ki most a nyomat: [link]szerintetek ez azért van mert kifogyott a toner vagy a szelén henger vagy mi ment tönkre?Meg ennek mennyi lenne a javíttatása?Elöre is köszi az info
-
mezis
félisten
Lehet akár tonerfogyás is. Ki kell venni a tonerkazettát. A vízszinteshez képest jobbra-balra 6-10-szer döntögetni (de nem fejreállítani !). Ezzel a csekély porfesték más eloszlású lesz.
Még egy tesztoldalt nyomni. Ha a csíkok (látható szöveg) máshol vannak, akkor kiürült a toner, ha maradt minden a régiben, akkor kuka.A tonerkazetta néhányszor újratölthető, aztán újat kell venni (beépített szelénhengere van).
Javítani legfeljebb egy másik "donor" printerből érdemes, a gyár semmi alkatrészért képes az új árának harmadát, felét elkérni, garancia meg 3 hónap.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
racsi69
csendes tag
hali.
mobilrack-os kérdésem lenne.
Ide rack esetében mindegy volt,hogy vinyót,vagy optikai meghajtót rakok rá.
attól függően,hogy mit akartam igy egy külső rack esetén egyszerre volt tárolóm és dvd íróm.
nos ez sata esetében is így van?vagy azt külön kell vennem?
gondolok itt külső vinyóra meg külső dvd íróra.
thx -
Márton
nagyúr
üdv,
xp telepítéskor "ÉN" felhasználónevet adtam meg,
és ilyen néven jött létre mappa a documents and settings-en belül is.
Most viszont úgy néz ki van egy progi, ami ide mentene és nem szereti
az ékezetes mappanevet. Hogyan tudnám megávltoztatni?
Vezérlőpult/fiókok név változtatás már megvolt, de az csak a usernévre
vonatkozik, a mappát nem nevezi át.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Jarod1
addikt
-
RootRulez
félisten
És csak a lap adta meg magát, vagy viszi ilyenkor magával a procit is a másvilágra? Mert sajna nem áll módomban letesztelni egyiket se (lap proci) nincs hozzájuk alkatrészem... Mert ha a proci is szar, akkor hiába vennék alaplapot. Sőt, akkor nem is ilyen alaplapot vennék már, sőt talán nem is vennék alaplapot, hanem eladnám az alkatrészeket...
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
Üdv.!
Megdöbbentő számomra, hogy amikor fillérekért adják az elektronikai alkatrészeket és egy alaplap gyár nem képes egy áramkorlátozást valamint a jelvezetékek részére feszültségvédelmet beépíteni. Ilyen alaplapot nem szabad vásárolni. Hátha egy másik gyár nem ezen akar gyorsan meggazdagodni.mezis
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Ismerősöm kérdezte az mitől lehet, hogy ha van VGA a gépében (8600GTS), akkor a gép 5mp-enként úrraindulgat, a VGA nélkül meg (mondjuk egy PCI-os VGA.val) elindul és lehet használni a gépet... A 8600-as VGA rossz vagy inkábba táp nem bírja a kiképzést már?
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Sürgősen kérnék egy kis segítséget win7 aktiválásával kapcsolatban.
Lényeg, hogy annó feltettem egy mac-re (hehe, unokanővérem kérésére...) a win7 ultimate 64bit oem verzióját, viszont most lejárt neki, és értesítési módban van. (minden újraindításnál a desktop fekete hátérrel fogad és egy üzivel, hogy aktiválni kell az os-t)
Próbálok it win7 loaderrel okoskodni, de nem nagyon jön össze, mit tudnátok ajánlani? Menthető még ez így, vagy formázzam és rakjak rá egy másik win7-et?
Ezt szeretném elkerülni perszeRootRulez: Rossz vga általában a képpel kapcsolatos hibákat gerjeszt, szemetel, pixeles lesz meg ilyesmi, illetve 2d-3d közötti váltásnál szokott rosszalkodni. Kevés infót írtál, de ez alapján inkább a táp lehet kevés, vagy régi.
[ Szerkesztve ]
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
ko9
addikt
válasz RootRulez #6818 üzenetére
Üdv!
Én tápra tippelnék... Bár egyszerűbben is ki lehet deríteni: Mikor indul újra a gép? Ha betölt valami kép, esetleg "megerölteti magát" a videókártya (valami 3D-s folyamat stb.).
Egyik ismerősömnek volt olyan baja 7600GTvel, hogy mikor az NVidia 3D-s paneljával, vagy a DirectX tesztelővel adtunk egy kis feladatot a karinak, akkor restartolt. Akkor rendeltem tőled egy tápot, és azóta is vígan muzsikál.
Egyébként ha a vidikari hal be az nem újraindulással jelentkezik (egyből) hanem először csak csíkozódik, majd tovább...
Üdv: Ex--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
toza
senior tag
coolermaster 550 W hasznalt tapot vettem,azt montak mukodik.. kozbe meg nemis(?) ..
ha csak a 20 as pint radugom bekapcsolom gepet akkor vga ban vilagit 3 led,es proc meg vga ventilator porog mint allat... de semmi mas nem tortenik..
mindegy h radugom e 4 es pint avagy sem, akkor sem jo..
MS 7255 alaplap,2 masik tappal zokkenes mentesen megy..mit tudnek butykolni rajta h jolegyen?!
masik gepben meg nem volt modom probalni ,de gyanus h uaz tortenne..
szegyen a futas,de faraszto...
-
MZsoltee
veterán
válasz Termi16 #6823 üzenetére
Ez nem ügyességről szól, az oldal alaplevei között van hogy ez itt tiltott dolog!
Senior tagként ezt neked is tudnod kellene! 50k van vga-ra oprendszerre nincs?
Akkor elnézést, de akkor is ha valaki lop akkor már ne kelljen neki segíteni használni azt amit ellopot legyen ügyes és értsen hozzá.RootRulez: Ez jó kérdés mert ugye a 8600GTs nem egy áramzabáló valami, de lehet pont ott van vége a tápnak, nézd meg milyen táp és utána lehet okoskodni...
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
ko9
addikt
válasz Termi16 #6819 üzenetére
Háát nem eredeti Win7? Szégyelld magad...
Egyébként már bármely torrent oldalon találsz működő Win7 töréseket... Általában pontosan követed a leírásokat, vagy az NFO-t és menni fog.
Én nem tudom hogy hogyan vannak ezek, nekem is csak a barátaim mesélték, nem vagyok fennt egy ilyen oldalon se
Ja, és vannak amik BIOS patcheléses módszert ajánlanak. MEG NE PRÓBÁLD MAC-EN!!! Mert elvisz a hétszűnyű kapanyányi monyók... (téleg... tudja valaki hogy van ez angolul??? Egyébként meg azért, mert elég könnyen hazavágja ez a módszer azt a gépet...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
RootRulez
félisten
válasz MZsoltee #6824 üzenetére
A srácot ismerve nem lehet a táp valami minőségi darab. Beszéltem vele azóta és mondta, hogy azóta egy (szintén "szakember") ismerőse vitt neki egy másik tápot és azzal is ugyanazt csinálta. Ezek után nem tudom, nem-e a lap a ludas... Vagy csak simán a másik táp is fos volt...
-
toza
senior tag
#6821 !!!!! lecci lecci lecciii!!
szegyen a futas,de faraszto...
-
joevagyok
csendes tag
A képernyőmön szürke függőleges csíkok jelentek meg és utána lefagyott a gép... a képből semmit nem láttam csak a szürke csíkokat.
ez hardware vagy software hiba?
-
ko9
addikt
Ha két másik táppal jól megy, akkor gyanús, hogy a táp a hibás, nem?
Reklamálj a táp eladójánál... Ezért jó használt tápot venni...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
joevagyok
csendes tag
a táp corsair 550W nem hiszem h gáz a videokari meg Ati 5770 Vapor - x és csak egy kép volt nem folyamatos csíkozás csak fagyás... hát fenetudja kipróbálgatok ezt-aszt
-
Gery15
addikt
Van olyan program, ami ki írja, hogy mikor volt az első bekapcsolás egy vinyón?
HyperX
-
Benhill
senior tag
csovi.
Ha 12V-on max 1500 a venti fordulatszama, akkor 5V-on kb 700at for porogni?
Vagy ki lehet ezt szamolni?Gery15: HD Sentinel kiirja a mukodesi idot. Nekem legregebbi hdd-m: Működési idő: 1030 nap, 17 óra
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Benhill #6838 üzenetére
Hali!
Elvileg ez igy van... Elméletben... Ha a venti nem fordulatszámszabályzós, akkor így kell lennie...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Put2
tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, h van 1 laptopom, amiben nincs CD meghjtó! Ezzel nem is lenne gond, de most akadt 1 problémám.. Az, h a winfosXp megadta magát, és ujra szeretném tenni, ezt csak pendrive-al tudnám megteni, hiába állítom a biosban, h bootoljon róla, nem történik semmi, hogyan lehet bootolhatová tenni a pendrive-t? Vagy hogyan lehet felteni olyan laptopra az xp-t amiben gyárilag nincs cdrom ? Küldső cd meghajtom sincs. Előre is köszi az infókat!
-
-
Puma K
nagyúr
válasz WildBoarTeam #6782 üzenetére
Hali!
A webshop oldalán 3 nap van megadva.
GLS futárszolgálattal gyűlt meg a bajom.
Kártérítés alatt valami kedvezményre gondoltam ha már egyszer én rendeltem tőlük, de ők nem tudták eljuttatni hozzám 2x sem a terméket akkor esetleg van-e valami (bár ez inkább bolt függő). Végül az lett, hogy bementem a boltba (van egy webshopjuk meg egy rendes boltjuk) és megvettem egy másik terméket.
Köszönöm a minden kérdésemet kielégítő válaszokat na meg a linket!
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Unokahúgom ki fog menni Szlovákiába és hozna pár doboz sört. Mennyit hozhat haza hogy nehogy csempésznek nézzék? Vagy újabban nincs ilyen korlátozás?
Üdv: RR
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest