Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hali
vettem egy full hd lcd-t és szeretném tudni milyen tuner kell hogy tujak hd-ban tv-zni?
Sima T-kábel előfizunk van.... -
moha21
veterán
válasz pitbull93 #1149 üzenetére
Az alaplapi vezérlés annyival jobb, hogy a hőmérséklet változásának arányában növeli/csökkenti a ventilátor fordulatszámát.
(#1152) Tompo92 : Bocsi félreértettem, azt hittem manuálisan lehet ki/bekapcsolni a ventilátort.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Sajna nem adtak tv-out -RCA átalakítót a videókártyámhoz ,csak ez az S-video-RGB van,hogy lesz nekem ebből analóg videójelem? Mit kössek mivel?
Nem is tudom bekapcsolni a másodlagos monitort CCC-ben.. -
Black-core
aktív tag
Meg lehet azt csinálni valahogy hogy a firefox által megnyitott oldalak át látszóak legyenek?
Köszi -
pincehely
addikt
válasz Black-core #1155 üzenetére
Maga a háttér legyen átlátszó, vagy mire gondolsz?
http://kefetemap.deviantart.com/
-
moha21
veterán
válasz szakalistvan #1154 üzenetére
forraszd rá az RGB-t. A "masse" az az RCA dugó külső része. Jah és szinenként el kell játszani.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
pincehely
addikt
válasz Black-core #1157 üzenetére
Akkor ha jól értem, neked ilyen Opacity funkció kellene, mint mondjuk a winampnál, vagy a sidebar gadgeteknél.
Sajnos ilyet nem ismerek Firefoxhoz, meg nem is vagyok nagy mozilla rajongó, inkább crome-ot használok.
Azért rákeresek. Ha találok valamit linkelem ide!mod.: Megoldható, de ehhez én kevés vagyok.[link]
[ Szerkesztve ]
-
pitbull93
tag
Sziasztok!Melyik a legkedvezményesebb üzlet ahol megbízhatóak az emberek??Köszi előre üdv!
-
-
pincehely
addikt
-
JanR
addikt
-
Cane
őstag
Hello!
Van olyan lehetőség, amivel meg lehet nézni, hogy mikor kapcsolták be utoljára a számítógépet?▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Hunter2
addikt
Próbáltam használni a Hiren's boot CD-t , amikor a miniXP-t indítom minden renden is van.
Viszont mikor a boot cd részéről elakarom indítani a ghost-ot vagy a hdd regenerátort akkor a driverek után mindig oda jukad ki hogy nem találja a HBCD könyvtárat.
Na ilyenkor mi van? Próbáltam cd-ről és pendrive-ról is, a 9.9-es és a 10.2 is csinálja. -
Aktive96
tag
IE8-ról szeretnék kérdezni
engem nagyon zavar az hogy amikor egy új ablakot nyitok akkor nem a kezdőlap vagy 1 üres jön be hanem az aktuális oldal (néhány lassú oldalnál elég sokáig tart) , kerestem az Beállítások között és csak az "új lap" nyitásra van lehetőség beállítani hogy mit csináljon, az "uj ablak" nyitásra pedig egyenlőre nem találtam
tud vki nekem segíteni?
köszönöm -
pincehely
addikt
válasz Aktive96 #1172 üzenetére
Nálam, ha új ablakot nyitok akkor az about:tabs jelenik meg és nem tölti be a másik oldalt.
Most telepítettem újra a gépet, még hozzá sem nyúltam eddig IE-hez, így gyanítom ez alapból így lehet.Persze csak ha jól értem, hogy mire gondolsz!
[ Szerkesztve ]
-
flying1
csendes tag
Sziasztok,
tegnap szétszedtem a gépem, mert kicseréltem a proci hűtőjét. Kiszedtem a hangkártyát is, mert csak úgy fértem hozzá rendesen. Miután újra összeraktam a gépet beindítottam egy zenét, és szomrúan tapasztaltam, hogy se a center se a mélynyomó nem megy.. Semmit se módosítottam, mident ugyanoda raktam vissza mint előtte, de a Xonar audió centeren keresztül se tudom azóta megszólaltatni a 2 hangszórót. tanácstalan vagyok,mit csináljak, hogy újra szóljon a minde a 6 hangszóró?
-
mArZsi
tag
-
Aktive96
tag
válasz pincehely #1173 üzenetére
én se nyultam semmihez, én is nem rég raktam fel ujra a win7-t
problémám:
asztalból indulunk (nincs semmi nyitva) akkor ha IE8-t inditok akkor a kezdőlap jön be, de onnan ha mondjuk épp a youtube-on vagyok és nyitni akarok egy uj lapot akkor nem a kezdőlap jön be hanem a youtube, az elején nem zavar de ha vmi lassú oldalon vagyok pl: iwiw akkor elég zavaró hogy mindig ezt tölti be ujra és ujra
de köszi -
pitbull93
tag
Valaki tudna nekem ajánlani olyan Ventilátorszabályzót amin minimum van 4db pwm-es csatlakozó??Maximum 10eft!
-
pincehely
addikt
válasz pitbull93 #1183 üzenetére
Minek egy ventilátorvezérlőte PWM, amikor pontosan az az értelme, hogy te vezérled a ventiket?
Ha arra gondolsz, hogy mint az alaplap hőfok függvényében szabályozza neked a fordulatot,akkor a 10k- határt szerintem csúnyán át kell lépned.
Inkább kétszer annyi pénzben gondolkodj, ha egyáltalán találsz megfelelő eszközt.http://kefetemap.deviantart.com/
-
KrAt
veterán
Üdvözletem!
Adott egy Win7 oprendszer, és egy Audigy kari. Van mellé egy mikrofon, és 2 hangfal egy erősítőn..
Tesóm karaoke-zni akart, és win7 alatt mic-on "énekelt" hang kurvára késett a hangfalban, de zavaró módon. Akárhogy állítgattam, nem volt jó. Ugyanitt alaplapi hangkártyával is ezt csinálta.
Ellenben Vista alatt ugyanezen a gépen és eszközökkel meg teljesen tökéletes.
Mit kell win7 alatt csinálni, hogy jó legyen?
Atesz
-
gordonfreemN
addikt
HI! hogyan lehet win7 alatt a képernyő fényerejét módosítani. Valami olyasmire gondolok, mint a laptopoknál.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
JanR
addikt
válasz gordonfreemN #1186 üzenetére
Gyakorlatilag, ha asztali PC-re telepitetted, akkor a legnagyobb fenyerore allitja be magat. Vagy CCC-ben, ha ati-d van, vagy nvidia control panel-ban, ha nvidiad van huzd fel a gammat, vagy a monitorodon allits.
Ha mas vga-d van, akkor annak a kezelo paneljeben allitsd a gammat feljebb!
-
pincehely
addikt
válasz gordonfreemN #1186 üzenetére
Miért nem állítod a monitoron?
A háttérvilágítást nem fogod tudni állítani szoftveresen, úgy mint a laptopon, hiszen ott a háttérvilágítást babrálod, és nem a gammát, vagy a fényerőt.Ugyanis a gamma, vagy fényerő állítgatás hatására "szétesik" a beállított kép, míg a háttérvilágítás csökkentésével ez nem történik meg.
Az én monitoromban van egy érzékelő, ami a fényviszonyoktól függően állítgatja ezt.
Gondolom téged is éjszaka zavar, h ami nappal jó, az sötétben kiégeti a retinád...?http://kefetemap.deviantart.com/
-
gordonfreemN
addikt
egy olyan kérdésem lenne, hogy az egy nyákos de két magos VGA-khoz feltétel az SLI vagy CF, illetve ezt a játéknak támogatnia kell, hogy érezhető legyen a gyorsulás ilyen két magossal?
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Dr. Romano
veterán
válasz gordonfreemN #1190 üzenetére
Azokon a kétmagos vga rendszereket amelyekben a GPU között helyeztkedik egy egy 'switch" (pl a PLX chip) ott asszem egy hagyományos lappal is működésre lehet bírni.
Igen ezeknél a két GPU-s kariknál is támogatnia kell a játéknak az SLI-t vagy a CF-et, mert csak akkor tudja kihasználni mind a két magot.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
törölt tag
Warezt töröltem. Akik részt vettek benne érezzék magukat figyelmeztetve
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz gordonfreemN #1190 üzenetére
Nem, pont az a lényege, hogy nem kell hozzá CF/SLI lap.
#nincsbennetarcsi
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest