Hirdetés
Aktív témák
-
Davidof92
senior tag
A gta topicból bemásolom ide is az egyre jobban idegesítő problémámat.
Üdv. Játszok a gta iv-vel, eljutottam elég sokáig már. Viszont most észrevettem, hogy pár napja olyat csinál, hogy jobbra hátrafele nem tudok menni. Kocsival ha csak a jobbrát nyomom, akkor elfordítja a kormányt, de ha elkezdek tolatni, visszarakja egyenesbe. Mozgásnál pedig csak hátrálni tudok. Olyasmi, mintha egyszerre túl sok gombot nyomnák, dehát csak 2-t nyomok. A gép nem sípol, mint amikor 22-t nyomok le egyszerre. Más játékoknál is csinálta már, de csak a nyilakkal, ott nem bírtam fordulni(carbon, most wanted). Valami ötlet, hogy mitől lehet ez?
-
szuhanszkin
csendes tag
HELP!!
Sziasztok,segítséget szeretnék kérni,használtam ezt a programot::EASEUS Partition Master Home Edition
Elvileg,egy 160gb-os vinyóbol szerettem volna egy 40gb-ost + a többit másik meghajtónak.
A programot telepítettem,elindítottam és a Resize/move funkcióval lecsökentettem 40gb-ra,majd kérte indítsam ujra a gépet,azóta van egy 40gb-os vinyóm a 160gb-os helyet.Majd ujra elindítottam a progit és a Partition recovery-t használva látom meg hogy összesen van 47 db particióm,irja jelöljek ki 4db-ot majd tovább igy kaptam egy kb 50gb-os vinyót ,de egyesiteni nemtudta .SEGÍTSETEK HELP!!!
Őrzünk és védünk mindenkit,aki rászorul/JAJJ a CSALÓKNAK!!/
-
VinoRosso
veterán
Az már nem fog menni mivel átírtad xp-vel a master boot recordot. Talán van valami megoldás rá, hogy utólag szerkesztve működésre bírd a win7-et is, de ha van is, biztos hogy nem egyszerű. Szerintem jobban jársz, ha lemented a win7es particó adatait, és csinálsz egy teljesen új rendszert.Először Xp aztán win7, ebben a sorrendben telepíthetőek.
(#1949) Osi222: Vagy HW gond vagy malware. Egyszerűbb ha raksz egy friss rendszert a gépre ( nem muszály újrarakni mindent, ha van egy kissebb vinyód felesbe ) és megnézni, hogy szűz rendszeren ( sima media player + mintazenék, semmi más progi és zene ) is előjön e. Ha előjön akkor sz alaplap lesz a ludas, ha nem akkor beszívtál egy rootkitet, ami a drivereken keresztül matat az oprendszerben. Xp-d van?
[ Szerkesztve ]
-
apyka
tag
válasz szuhanszkin #1952 üzenetére
pargeting kolléga leírta neked a legegyszerűbb megoldást! [link]
"A rallysport olyan, mint a sakk, csak nincs idő két lépés között gondolkodni." Isten szekere is LADA VFTS!
-
-
Lotusz
tag
üdv, ha totál meghalt az xp-m, tehát semmilyen módon nem tudom elindítani, hogy tudnám elmenteni a microsoft outlook 2003 ban levő e-mailjeimet?
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
-
szuhanszkin
csendes tag
Szia,használj áll xp-t,berakod a lemezt elindítod boot lemezként,betölti cd-röl az xp-t,és fogod látni a meghajókat,kitörlöd a windows,restart és telepíted az uj xp-t,igy rajta marad minden cucc,csak a windows-ot cserélted le.Üdv
Őrzünk és védünk mindenkit,aki rászorul/JAJJ a CSALÓKNAK!!/
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Van egy igen érdekes problémám! Van itt nekem egy elég régi vas "valamilyen" Intel alaplap, integrált, lan,hang,kép, minden. Benne egy PQI 256os SDram, és egy 933as Intel P3 proci. Az a gondom, hogy az összes flash tartalom, vagyis a flash VIDEÓK csíkosak, pl youtubeon. De ahol csak képek vannak a videóba, ott kifogástalan. Flash reklámok is kifogástalanok, csak azok nem, amiben mozgó animáció van. Ugyan ez a hiba az integrált VGA-val is, és egy AGP-s Gef2-vel is! Az oprendszer egy Xp Home, de Puppy Linuxon, Ubuntun is hasonló a helyzet. Ötlet?A másik az, hogy mitől lehet az, hogy bármit töltök le, ami EXE, az 95%ban nem megy, pl letöltök egy firefoxot IE7-el "sérült fájl" ue. van Chrome,VLC,Opera, WLM, stb telepitőnél. Ha torrentről szedem, akkor is. Viszont az videó/hang fájlok tökéletesek.
Előre is köszönöm, ha van ötlet!
Smoke & Torque
-
moha21
veterán
válasz szuhanszkin #1959 üzenetére
Igen csak ha a windows könyvtárban vannak fontos dolgok akkor ez így nem jó.
Hiren Boot cd-vel lehet mentegetni NTFS partícióról is.(#1961) Szplöttyy: próbálj ki egy memtestet. De lehet valami alaplap hiba is.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Lotusz
tag
köszi, a tippeket, de a pst fájl alapból nincs, csak akkor ha már előtte kiexportáltam volna a maileket. a ráhúzott xp pedig azt mondja, hogy 'az operációs rendszer jelenleg nincs konfigurálva ennek az alkalmazásnak a futtatására.'
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
-
qestion
aktív tag
Heló!
Megjelentek a TFT monitoromon foltok és egyre nagyobbak. Mit lehet tenni? Megállítható? Javítható? Samsung, még nincs 3 éves, van erre gari?
a pálya
-
VinoRosso
veterán
Srácok! Milyen teloszámot kell megadnom, ha külföldről akarnak hívni mobilon? 70es vagyok, +360670 kell a szám elé vagy simán csak +3670 ?
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Egy 500GB-os merevlemez hány szektorból áll
-
SSlyTR
aktív tag
hali!
Laptopról szeretnék netet wifin továbbküldeni telefonra/itouchra.
Utánnanéztem több helyen, ezt ad hoc-nak hívják, leírták, hogy hogyan kell, mindent végig csináltam amit itt írtak:
http://www.kombitz.com/2009/02/09/windows-7-how-to-create-an-ad-hoc-network/de valamiért egyik eszköz se tud a gépemhez csatlakozni.
valaki tud segíteni?
előre is köszi -
szakalistvan
senior tag
Sziasztok! Ehhez az alaplaphoz Chaintech sk8t800 egyszerüen nem találni drivereket,XP prof-ot tettem rá,hang az ac97,de lan-drivert azt nem találok.Valaki tudna segíteni?
-
ádikácska
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a következő meghajtó tud-e CD-t írni.
[link]
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
czpitti
senior tag
érdekes probléma(nekem)kaptam ajandékba fujitsu-siemens sdg-d1382 asztali pc-t ajándékba.szét volt barmolva,összeraktam mert hangja sincs netről tölteni pont nagylegjobb.....lenne,ha találnék telepitőt hozzá.de még a siemens oldalán sem találtam.ha valaki tud segitsen.előre is köszönöm.ja és azt nem tudja valaki véletlenül hogy ennek a gépnek a prociján van-e hűtőventillátor?mert én passziv hűtéssel kaptam.köszönöm!
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
VinoRosso
veterán
válasz Szplöttyy #1961 üzenetére
Szedd le revo uninstallerrel a flasht és a mozzillát, aztán rakd fel újra újraindítás utána. Ha csíkozik továbbra is, akkor csinálj egy tisztítást CCleanerrel. A másik probléma hálózati eredetű valszeg, de az is lehet hogy az OSben szúródott el valami, vagy vírusos.
Ezzel nézd meg mennyi a csomag veszteséged, ha túl sok, akkor valami a hálózattal nem okés.
-
ANT
addikt
válasz czpitti #1974 üzenetére
Gondolom, ez valami kiszolgált, volt céges gép lehet.
Szerintem ilyenekhez majdnem reménytelen működő drivereket külön vadászni. Ha telepítesz rá egy rendszert (pl. egy XP-t), nem ismeri fel a hardvereket?
Nekem anno valami hasonló FuSi gépen XP install után működött minden. Az is letöltőgép lett végül egy rokonnál.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
veterán
Sziasztok!
Szerintetek lehet ASUS WL-520GC routerre USB csatlakozót hackelni?
Itt elviekben Linksys WRT54GL-re hackeltek SD/MMC támogatást, így látok rá valami esélyt azért.
Szóval van valami megoldás szerintetek?Üdv. core2
-
ANT
addikt
-
Blackdeath
aktív tag
haller!
adott egy gép, ami random újraindul, mindenféle előjel nélkül. majd azután úgy indul el a winxp hogy: "A rendszer súlyos hiba után állt helyre" vagy valami ilyesmi.
a konfig: abit ic7-g max2 advance deszka, intel p4 2.8ghz prescott proci, 2*512mb a-data vitesta ddr400mhz ram, 160gb hitachi sata1 hdd, pioneer dvr-112d odd, sapphire hd3650 512mb gddr3 agp vga, tp-link tl-wn651g wifi, chieftec 350w gps-350eb-101a táp.
a táp idén lesz 4 éves, nem tudom hogy ez lehet-e a gond. esetleg ideje lenne cseréni?
-
mezis
félisten
válasz Blackdeath #1983 üzenetére
Lehet ez táp is (elkók nem púposak ?) alaplap is (elkók nem púposak ?) vagy bármilyen más kontakthiba.
mezis
-
JanR
addikt
Ilyen gond nalam is volt es ott pont a tap volt a hibas! Eldobta az aramot neha a gep meg ujraindult
Ha van ra lehetoseged, akkor probalj ki egy masik procit / ramot / tapot. En azokra gyanakszom!
-
Mach5
aktív tag
Már sokszor be írtam a problémámat, de választ még nem írt senki, így be írom még egyszer a problémám.Nem tudjátok, hogy mitől mehet el a net a gta san andreas multiplayernél? (MTA 1.0.3) olyan, hogy elmegy a net megszakad minden és ki írja, hogy network trouble. De magától visszajön utána a net és megint müködik, de újra elmegy. Csak ennél a játéknál van baj pont annál amivel játszom. Nem tudjátok, hogy mit csináljak, hogy ne menjen el? Fontos lenne.
-
breiner
aktív tag
hello tudna valaki segíteni olyan gondom van hogy nagyon szar a hangzása az 5.1--nek régóta meg van már kéne valami normális equalizer beállítás tudna valaki segíteni?
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
dudasj
tag
A feszültségértékeket meg tudod nézni everest-el.
- Ki is rakhatod osd-vel a képernyőre, és ellenőrizheted fplyamatosan.
Ha újraindult, jegyezd meg az időpontot és nézd meg az eseménynaplót, van-e a hibára utaló jelentés benne esetleg. -
czpitti
senior tag
nem kicsit meleg,inkább forró a hőátadás rendben.max teszek a bordára ventit nem gond,csak ugye megszűnik a néma üzemmódmajd lesz vele valami ha találok drivereket.még egy uccsó kérdés:mennyi lenne a proci optimális hőfoka?(tól-ig) köszönöm a segitséget
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
czpitti
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gitáros topic
- RAM topik
- Politika
- ASUS routerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest