Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A csere már nem nagy macera, ha nyitva van. Ez a pattintott (és ragasztott) műanyagkorszak nekem is a halálom amúgy. Minden bolha egy infarktus, hogy eltörted-e.
Nem tudom, mennyire van kalózkodás Xboxon, de pl. PS3-at szerelek most, az szét van hackelve
@alufelni : A cikkben írt cuccot (Xboxonehdd) kell használni, az megcsinálja
-
alufelni
tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy szeretnék ssd cserét a one s konzolban , van otthon egy kb 3x használt ssd-m , (már az usb OSU1 zip-et töltöm) a kérdésem az lenne hogy milyen formátumra formázzam az ssd-t vagy azt a rendszer megcsinálja?
Köszönöm a választ. -
Fuhh én nemrég egy Xbox One-t pasztáztam újra, az se volt piskóta. Pláne, hogy csomó videó van a YouTube-n a szétszedésről, de valahogy mindnek fél másodperc alatt lepattan a fedőlap. Én meg éveken át feszegettem, mire szétnyílt. Szerencsére még HDD-t nem kellett cserélni, de jó tudni, hogy az is macera lesz. Következő experiment lehetne SSD-re csere.
Nekem is tervben volt, de aztán inkább jött az utód, amiben eleve az van.
A firmware check meg valóban nem felhasználóbarát, de muszáj MS-nek így csinálni, nem akarják, hogy bárki kalózkodjon a vason. Nagyon érdekes az SoC, ami ezekben van.
-
-
Most hozzám is került egy ilyen Xbox hiba.
Elküldjem?
-
-
-
-
Mák, ezt viszonylag könnyen megúsztad.
Remélem új vinyónak nem 500GB-ost tettél bele...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megkerestek egy Xbox One S-el, ami nem kapcsol be. Miután hozzám került, kiderült, hogy természetesen bekapcsol... csak...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest