Hirdetés
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sh4d0w: Szörnyűség
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
libit
tag
Fuhh én nemrég egy Xbox One-t pasztáztam újra, az se volt piskóta. Pláne, hogy csomó videó van a YouTube-n a szétszedésről, de valahogy mindnek fél másodperc alatt lepattan a fedőlap. Én meg éveken át feszegettem, mire szétnyílt. Szerencsére még HDD-t nem kellett cserélni, de jó tudni, hogy az is macera lesz. Következő experiment lehetne SSD-re csere.
Nekem is tervben volt, de aztán inkább jött az utód, amiben eleve az van.A firmware check meg valóban nem felhasználóbarát, de muszáj MS-nek így csinálni, nem akarják, hogy bárki kalózkodjon a vason. Nagyon érdekes az SoC, ami ezekben van.
"A firmware check meg valóban nem felhasználóbarát, de muszáj MS-nek így csinálni, nem akarják, hogy bárki kalózkodjon a vason."
vedjek ha akarjak, nem izgat, de azert ne felevente adjanak ki uj OSU1 filet!!!
az utolso 2024 szeptemberi, az elotte levo pedig marciusi volt?!?
ergo ha pont oktoberben nyekkent meg a HDD, akkor varhatod, hogy sziveskedjenek vegre kiadni ujabb OSU1 filet, hogy meg tudd javitani a konzolod (gyakorlatilag igaz az osszes one es series verziora) - na, ez az igazi microsoftos termektamogatas!!!!
(termeszetesen ugyan ez igaz ha SSDre cserelned a HDDt - ott legalabb visszateheted a HDDt) -
hcl
titán
-
alufelni
tag
A csere már nem nagy macera, ha nyitva van. Ez a pattintott (és ragasztott) műanyagkorszak nekem is a halálom amúgy. Minden bolha egy infarktus, hogy eltörted-e.
Nem tudom, mennyire van kalózkodás Xboxon, de pl. PS3-at szerelek most, az szét van hackelve

@alufelni : A cikkben írt cuccot (Xboxonehdd) kell használni, az megcsinálja

Szia, köszönöm,sikerült, ami érdekes hogy gépbe nézve 100/18% os volt a hdd, nem értem hogy nem kaptam hibakódot rá.
-
hcl
titán
Fuhh én nemrég egy Xbox One-t pasztáztam újra, az se volt piskóta. Pláne, hogy csomó videó van a YouTube-n a szétszedésről, de valahogy mindnek fél másodperc alatt lepattan a fedőlap. Én meg éveken át feszegettem, mire szétnyílt. Szerencsére még HDD-t nem kellett cserélni, de jó tudni, hogy az is macera lesz. Következő experiment lehetne SSD-re csere.
Nekem is tervben volt, de aztán inkább jött az utód, amiben eleve az van.A firmware check meg valóban nem felhasználóbarát, de muszáj MS-nek így csinálni, nem akarják, hogy bárki kalózkodjon a vason. Nagyon érdekes az SoC, ami ezekben van.
A csere már nem nagy macera, ha nyitva van. Ez a pattintott (és ragasztott) műanyagkorszak nekem is a halálom amúgy. Minden bolha egy infarktus, hogy eltörted-e.
Nem tudom, mennyire van kalózkodás Xboxon, de pl. PS3-at szerelek most, az szét van hackelve

@alufelni : A cikkben írt cuccot (Xboxonehdd) kell használni, az megcsinálja

-
alufelni
tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy szeretnék ssd cserét a one s konzolban , van otthon egy kb 3x használt ssd-m , (már az usb OSU1 zip-et töltöm) a kérdésem az lenne hogy milyen formátumra formázzam az ssd-t vagy azt a rendszer megcsinálja?
Köszönöm a választ. -
Mr Dini
addikt
-
hcl
titán
-
Graphics
Jómunkásember
Most hozzám is került egy ilyen Xbox hiba.
Elküldjem?

-
hcl
titán
-
AxBattler
félisten
-
hcl
titán
-
AxBattler
félisten
-
hcl
titán
-
AxBattler
félisten
Mák, ezt viszonylag könnyen megúsztad.
Remélem új vinyónak nem 500GB-ost tettél bele...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Robogó, kismotor
- OLED monitor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Makett, makettezés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Még mindig tud új asztali Ryzeneket hozni az AMD
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- MOBIL BIRODALOM TELEFONSZERVIZ iPhone javítás A-Z-ig
- Apple iPhone 13 mini 128 GB megkímélt, kiváló állapotban
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe 4G LTE ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy kitűnő állapotban lévő, jáde színű Google Pixel 10 Pro 256GB telefon + tok + garancia
- Apple Watch Ultra 2 Black Titanium 99% akku 3 szíj + töltő
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASUS Vivobook 15 X1504VAP Core 5 16 GB RAM 512 GB SSD Dobozos új
- Új! AKCIÓS!!! Acer Nitro V i7-13620H 16GB 512GB RTX 5060 FHD 165Hz 2 év garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1345U 16GB RAM 256GB SSD IPS 2 ÉV GARANCIA - 27% ÁFÁS SZÁMLA
Nekem is tervben volt, de aztán inkább jött az utód, amiben eleve az van.