- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
O-gyűrű létezik többféle, vegyszerállóság szempontjából. Elképzelhető, hogy egyik fajtát megtámadja, másikat nem.
Ha feltételezzük, hogy az Oxett A2 összetétele mindig ugyanaz. Számomra eléggé agresszív anyagnak bizonyult.
Először jött az, hogy a fémtubus műanyag kupakját lerepeszti, anyag egy része elfolyik. Teszek rá másik (Piros Arany stb.) kupakot, azt is megrepeszti. Akkor ugrott be, hogy tényleg, a Gumiám szilikonpaszta is pont ezt szokta művelni a műanyag kupakokkal. Tévesen azt hittem, én húzom meg túl erősen, de nem. Ezért annál már csak tubus hajtogatott végét szoktam megbontani, utána visszahajtogatom.
Az Oxett A2-t áttelepítettem egy műanyag flakonba, egy idő után annak felső része is megrepedt.
Utána betöltöttem ilyen fecskendőbe:
https://prohardver.hu/tema/automata_kavegepek/hsz_4807-4807.html
...és akkor még azt hittem, ezzel nem lesz gond. De hosszabb idő után ennek gumiját is megtámadta és az elátkozott szilikonolajból ismét elfolyt egy jókora mennyiség.
Mire megtaláltam a módját, hogy egy gyógyszertári tégelybe töltöttem, már nem sok maradt belőle. Az akkor folyt ki, amikor a tégely felborult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza