Új hozzászólás Aktív témák

  • kchris78

    veterán

    válasz MPowerPH #10128 üzenetére

    Én is ezen őrlődöm :D, csak én Sage.. Baristával beszéltem Bányai caféban és mondta hogy ő nem szenvedne karos géppel otthon, de lehet csak azért munkának is ezt csinálja. Nekem párom annyira rá van kattanva hogy a napot kávéval kell indítani hogy nagy megváltás volt az automata gép... Nem feltétlenül hoznám vissza azt hogy ő nem fogja tudni esetleg jól kezelni. Plusz a másik hogy hiába lesz csúcs kávé otthon látható összeget ráköltve, nem fogja a kávézókban elköltött összeget ez csökkenteni :). Az hogy bemegy valahova az ember leül, nézelődünk beszélgetünk azt otthon nem működik. (Vegyük pl még a volt Postapalota tetejét, mondjuk az tavaszig kiesett most) Még egy dolgot mondott, hogy egy pár főzet kell amíg beáll egy pörkölés, azt vagy elfogyasztja kisebb élménnyel az ember (kiönteni csak nem önti ki csak ha egymás után kóstolgatja), akkor az lényegében veszteség egy jó drága alapanyagból. (le is hidaltam a 16-20 ezres kilóárakon, mondjuk soha nem voltak olcsóak)

Új hozzászólás Aktív témák