Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
üzenetére
Most tisztitottam komolyabban es zsiroztam meg eloszor a Philips fozo egyseget.
1 honapos volt tegnap este....Csodalom, hogy milyen otletesen van megoldva kb minden.
A szurorol az a rugos fem hurok huzza le a ratapadt kave maradekot, az a szelepes megoldas is otletes ami az oldalan mozog fel/le (marmint a szelep nelkuli csatlakoztatasa a kave kitoltes es oblites funkcioknak).(ilyesmit talan a Koeningsegg hasznal a szelep nelkuli motornal ha jol remlik, mert nincs negativ hatasa a fordulatszam emelesnek, hiszen rugo mentes).
Mar ertem miert megy tonkre az a 2 O gyuru ami a keszulek oldalaban fixen varja a mozgo resz csatlakoztatasat. Be is zsiroztam annak a vilagos resznek a kupos belsejet - ugysem erhet oda a kave, mert az azon a picike lukon folyik a fix reszbe furt lukon at amit ugye nem is latni.
Az egyetlen ami feltunt, hogy felul az orolt kave betolto nyilasaban tok sok kave por van, azt ugy kellett kipiszkalnom. Ugy tunik a felszallo goz miatt ott megragad.
A tobbi viszonylag egyszeru. Viszont a hozza adott tubussal eleg nehez bizonyos helyekre elerni (marmit ahova a gyarilag javasolt pontokon kivul szerintem meg nem art nemi utan zsirzas idovel). Remelem talalok valami hosszabb 'csoru' zsirzo tubust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest