Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull Boss
őstag
Kb melyik a leg olcsóbb cucc otthonra amiért érdemes pénzt adni?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Érdemes megvenni házi használatra ilyen olcsó polirozógépet pl mint ami most lesz akcióba az Aldi-ban? Mennyire lehet vele hatásos eredményt elérni?
-
Safranek
aktív tag
Sziasztok ,
Gödöllőn és környéken (legyen 30 km ) keresek szakit aki vállal polírozást , waxot.
Köszönöm
-
Declare
őstag
válasz
Formaster #19738 üzenetére
Köszi!
. Ez csak egy serüles, csak nyomtam rola több kepet
. Igen, van egy pici festek lepattanas a közepen
de ha kivülröl indult volna a rozsda, akkor nem igy nezne ki szvsz
nyaron orvosoltatom valahol a problemat...egy polir amugy is terveben volt....lehet ez az egi jel
legközelebb remelem inkabb alom formajaban kapom az ilyen jeleket
Ötlet/tipp, valakitöl, hogy hova lenne erdemes vinnem az autot? Bp/Györ környeken?
mod: azert engem ez meglepett 8 evesen
es ugy, hogy mashol (kerek jaratok, küszöb....semmmi rozsda)
-
Formaster
addikt
válasz
Zsolt!! #19737 üzenetére
Lehet, h hegesztettek valamit a közelben, de lehet felizzott fék törmelék is. Ki kéne pattintani a bele égett fém törmeléket, de csak óvatosan és csak akkor ha nincs túl mélyen. Ha nem mered, lehet jobb, ha valami szaki csinálja innen. Szerintem menthető fényezés nélkül. De le kéne csiszolni finoman a felületet, hogy a rozsda foltok eltűnjenek a lakkból, meg leecsetelni a komoly hibákat, majd átpolírozni. Utána védelem, akár nano felni védő bevonat.
De csak ötletelek, ha tud valaki okosabbat... Viszont gyorsan kell lépni, mert talán még nem túl mély.
(#19727) Declare: Édekes, de mindegyik közepében ott a kavics nyoma. Véletlen nem volt gittelve az autó? Minden esetre biztos, hogy van korrózió, szóval javítani kell. Az, hogy mennyi idős, tök lényegtelen. Nekem a 4 éves transiton rohadt a küszöb mindkét oldalon, mire megállt mellettem egy másik ugyanolyan idős/típus, azt átszolt, "mi van neked is rohad?"
Hát igen, aztán figyeltem, az a széria mind...
-
Formaster
addikt
válasz
Zsolt!! #19735 üzenetére
Attól még valszeg fékpor. Le kell szedni, mert lassan (nem is annyira lassan) megindul szépen. Kell-e valamit csinálni? Hát neked mennyire fontos az autó... Ha rohadhat, akkor egye fene, de sztem megéri megállítani. Először nézd meg, hogy jön le, mennyire mész stb. Mondom erre talán jó egy felni tisztító spray is, de még talán sima víz, szivacs kombó is, ha csak felületi.
-
Formaster
addikt
válasz
Zsolt!! #19731 üzenetére
Ez nem "olyan" rozsda. Fogadjunk, h az első tengelynél van. A kiszálló fékpor beleég a fényezés felületébe, majd elkezd rozsdálni. Ettől függetlenül elejét kéne venni a bajnak. Én először befújnám jó féle felni tisztítóval, ami leoldja a fémport (nem tudom a rozsdát is olda-e). Akkor látod majd, mennyire mély a gond. Utána lehet jó képeket lőni és ötletelni, elég e ecsetelni, esetleg óvatosan átködölni a peremet stb. Nem mondom, hogy szaladj neki rozsda átalakítóval, mert úgy tudom az a fényezésnek nem tesz jót és az még egész jó állapotúnak tűnik.
-
Zsolt!!
aktív tag
-
Mappa
addikt
Március 31. csütörtökön lesz megint W5 műszerfalápoló kendő Lidl-ben!!!! ki kell fosztani!
szerk.: hoppá, már látom más is észre vette
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Adott egy H astra (2008). Megkapta a tavaszi glancolast, mosast, autoglymes kezelest....viszont talaltam a kocsi oldalan egy puklit
több tipp is erkezett, hogy rozsda.....na de egy nem egeszen 8 eves auto oldalaban 1 ponton egy rozsda, miközben kerekjarati ivek stbstb nyoma sincs rozsdanak?? ilyen letezhet? Ha igen, mit lehet ezzel kezdeni?
Kepröl gondolom ez nehez ügy, de megis...
Kb a hatso ablak közepvonalaban, a küszöbtöl felfele 15-20cm re.... (GTC, ajto nincs)
mod: ja es kö kemeny, tehat probaltam benyomni vagy valami, de semmi (en arra gondoltam, ha valahogy megis rozsda lenne, akkor a festek lejönne, vagy be lehetne nyomni vagy ilyesmi
)
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok,
valamelyik nap észrevettem, hogy a hátsó sárvédőn 2-3 pici rozsda képződést. Egyenlőre nagyon kicsik alig láthatóak. Meg lehet valahogy állítani otthon házilag hogy ne terjedjen tovább?
-
Formaster
addikt
-
Drughi
addikt
Mattult fényszóróra mit javasoltok? Csak a külső részt tudnám házilag kezelni.
Valahol olvastam, hogy egyszerű fogkrém + fogkefe és 10perc surolás.
-
gabor9991
őstag
Autoglym paint renovatorral kapcsolatos a kérdésem.
Polírozó géppel, milyen szivaccsal érdemes használni?Apróbb karcokat kézzel is el tudtam vele tüntetni, de azért egy egész autó kézzel esélytelen.Van valakinek tapasztalata azzal, hogy a paint renovator után hologramos lesz a fényezés?Illetve ez mennyire durva polírozószer?El lehet vele könnyen barmolni a fényezést?Egy másik kérdésem is lenne egy ilyen sérülést kb. mennyibe kerülhet megjavítani?[link]
-
-
KisBundi
őstag
Küszöb rozsdásodását meg lehet valahogy állitani? 1-2 ponton már mint ha átütött volna.
Belülről üregvedelem, kívülről fényezhető rücsi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest