-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bati0501 #16748 üzenetére
Szasz...
Igen jól olvastad Zainot ajánlottam igaz már lassan 2-3éve.
Attól már vannak jobb termékek,olcsobbak.
Zainonak van polírpasztája ami elég jó ill. karcfeltőltöje is.Bemész egy jobb festékboltba (carcolor) ott van kimérve is paszta úgy tudom.3M,Farecla,Rupes abból veszel 1-2decit.
De én kézzel tuti nem állnék neki. -
FeRRaR1
őstag
Nagyon kedves dolog történt ma délután velem, egyik Angol barátom hívott, hogy talált valamit nekem. Tavaszi nagytakarításban volt, és talált egy autó ápolási szettet, a sajátját, amit 20 éve használt mikor Volvoval járt. 20 éve is voltak ilyen emberek, akik ennyire beteg módon óvták az autójukat, az nekem meg külön plusz a történetben, hogy én is Volvokkal járok.
Annyira lelkes volt, nem akartam megbántani, de nem valószínű hogy 20 éves szereket valaha is a kocsimra fogok kenni. Pont ma reggel mielőtt hívott rendeltem be AG utánpótlást.
2.5 L Shampoo
1 L Felni tisztító
1 Perfect Polishing Cloth
1 Car glass polish
1 Interior shampooSzerk.: Amit kifelejtettem, hogy mind bontatlan.
-
Bati0501
őstag
válasz
MunezXBK #16744 üzenetére
De van Zaino polírozópaszta is,Dodi is írta.
Lámpát egyáltalán nem érdemes kézzel vagy géppel sokkal szebben meg lehet csinálni gyorsabban?
Ha kézzel is lehet szép(szebbet,mint most) eredményt elérni,csak több ideig tart,mintha géppel csinálnánk,az nem baj.
De ha nem,akkor nincs értelme vesződni vele.A 3M készletével esetleg van vkinek tapasztalata?
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan szer,ami eltünteti a nem túl mély karcolásokat az autóról,ha az ember kézzel viszi fel rá/kézzel dolgozik?
Ahogy keresgéltem a topikban láttam,h Dodi a Zaino-t ajánlotta többször is.
Viszont kissé tényleg drágák,de tudom,h sokáig elegendőek...Esetleg vmi konkrétat tudnátok ajánlani,h karcolás eltüntetéshez mi kell,ha nincs semmink?
Illetve lámpapolírt csak géppel lehet/érdemes? -
demars
addikt
Amit ezen kívül szeretnék még javíttatni: néhány kavics felverődés a motorháztetőn és az első sárvédőkön ( ezek aprók, de ha jól látom fémig lepattant a festék), hátsó lökhárítón van enyhe nyomódás és ott sérült, húzott a festés, bal első küszöbnél "letaposták" a festéket, de fémig!!!, erre javítás után szeretnék egy védő műanyagot, vagy fóliát! A kilincseknél a belső résznél vannak hajszál karcok... szerintem köröm nyomok !!! ezt sosem értettem, hogy lehet ???
Ezeket egy fényező szakember tudja orvosolni ugye? Nem szeretném ezer helyre cipelni a gépet... -
FeRRaR1
őstag
Megkapta az első komolyabb mosását az új gép
Még kell neki 2-3 komolyabb takarítás, főként belső, hogy elérje az általam preferált szintet. Persze így is nagyon tiszta kívül belül, de még pár foltot ki kell szednem a tetőkárpitból, illetve pár műanyag elemet még komolyabban át kell takarítanom, hogy vissza kapja a gyári állapotát.
Most megkapta az első SRP + EGP kezelését, + aprólékosan körbe takarítottam, a mosás után ottmaradt foltok, műanyag húzások, szurok pöttyök 90% le lett szedve. Kicseréltem a tükör indexeket újakra, nagyon opálos, repedezett párás volt.
Folyt köv
-
demars
addikt
Autoglym cuccokat hol veszitek? Nemrég ajánlották itt (runner125) az alfaarome.hu oldalt. Valóban jók az árak más boltokéhoz képest.
-
Már tavaly felfedeztem egy gyanús foltot a küszöbön, a sárvédő tövében, ma jobban megnéztem napsütésben és erősen rozsdának tűnik. (Golf 6) A tömítőpaszta körül indult meg. :-(
Mit javasoltok, probálkozzak itthon vagy vigyem szakemberhez?
Itthon mivel?A második kép vakuval készült, az első adja vissza a színeket.
Bocs a koszos körömért, autó suvickolás van napirenden.
-
Minap hallottam egy kamionos praktikát, amit ma ki is próbáltam: rovaroldó helyett kólát kell felvinni mosás előtt. Nekem bevált az egy hete felkenődött dögökre, a húsosabb tetemeket simán vitte a nagynyomású.
Kb. 2-3 decit fújtam rá, a többit én ittam meg
nem csak a Zero jó, lehet bármilyen, én ezt szeretem (inni).
A kép bal oldalán lévő Sonax Xtreme samponról lebeszélnék mindenkit, az utóbbi időben nagyon rühelltem autót mosni és ma rájöttem, hogy ennek ez a sampon volt az oka, piszkosul foltosodik (elvileg nem is kéne törölni utána, mert folt nélkül szárad, hát egy nagy fenét...), a hagyományos Sonaxot "élmény" volt használni utána
Szerk: és a sima Sonax árban is kevesebb mint fele a másiknak. -
Charley76
csendes tag
Hali
Dodi mi a véleményed ezekröl a zinc spray anyagokrol? Jo anyag volna a kopasz festetlen acél felni alapozására?
-
antonijo
csendes tag
válasz
#00809728 #16720 üzenetére
2 rétegből akartam tükörre.
De lehet már első réteg is elég vastag lett.
Hiba?
Legyen "porosabb" az első? és kis idő után a második terítés legyen a vastagabb?
Mennyi az ideális idő normál edzővel, 20 fok körüli hőfokon a kiszellőzésre ?
A 10 percet soknak találtam.
Egébként nagyon kis elemen az első terítés is nagon szép lett.
Sokat szórok? -
antonijo
csendes tag
válasz
#00809728 #16718 üzenetére
Szia !
Értem. Tehát a Besa lakk jó lesz. Ok.
Higítót eddig nem tettem, de most akkor fogok. Mondjuk normál edzőt kértem. Az jó? Vagy jobb a gyorsedző?
A pisztoly koszos lehet? Azért köpköd?
Jól van, megpróbálom kiáztatni. Jó lenne, ha segítene, mert ez a 0.8-as lakkozni elég béna. Kis felületen még mondjuk jobb, mert nem folyik meg, de távolról, nagy felületet nem lehet vele lakkozni. Beporolja azt is, amin már szépen végig mentem.
A másik nagy pisztoly viszont nagyon szépen terít, csak most köpköd
megfogadom a tanácsot. áztatom sokáig.
köszi ! -
antonijo
csendes tag
Sziasztok !
Egy kérdésem lenne.
Apróbb barkács házi melót végeztem. Kis fényezés egy motoron.
Az történt, hogy a színt felfújtam 0.8-as pisztollyal. Jó is lett.
Aztán lőttem a lakkot, de az 1.3-as pisztoly, amivel tavaly még egész jól lehetett fújni, most, rémes lett.
Koszolt, köpködött. Nem vagyok fényező, így kérném, segítsetek megérteni mi lehet a probléma?
Buborékosan fújt. Ha adtam több mennyiséget, akkor csökkent a köpködés, de akkor meg megfolyt.Végül mérgemben a 0.8-as pisztollyal kezdtem lakkozni.
Kis felületen még jobbat is szórt, mint az 1.3-as.
(Természetesen egyik sem márkás cucc sajnos.)
A 0,8-as HVLP
Az 1,3-as LVLP. Ez lehet a probléma?
Egyáltalán az LVLP alkalmas lakkozásra? Amikor nem köoköd, akkor gyönyörűen teríti a lakkot.
A beszélt lakk Besa karáclló lakk. De csak picit volt higítva.
Lehet a higító zavarta meg?
Valami ötlet esetleg?
Köszi -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek a Karcher Puzzi 100-as alkalmas autó kárpit tisztításra?
-
Sera26
aktív tag
Én simán a honlaphoz tartozó webshopból rendeltem 2 hete.
Ha jól emlékszem 3 napon belül nálam volt, úgy, hogy a kézbesítést megelőző nap felhívtak címegyeztetés miatt.
Korrekt volt és gyors. -
lela
aktív tag
Nem tudtok valami másik helyet ahonnan Wolf termékeket lehet rendelni. Kb 3 hete rendeltem a FB oldalról, de már ott tartunk hogy hiába kérdezem hogy hol tart a rendelés nem is ír vissza az illető.
Nem tudom miért jó az ilyen vagy írja le hogy nem tud küldeni, vagy akkor küldje. -
Norbi696
csendes tag
Sziasztok,
meddig bírják a fényszórók ha kivannak polírozva, amíg újra be mattul? -
verti1
tag
Köszi mindenkinek...Nem akarok barlangot csinálni, ettől félek én is kicsit. Olyasmit akarok mint ami gyárilag is szokott lenni. Inkább valami jobb minőség fóliát, de nem annyira sötétet..
-
Typhoon47
senior tag
válasz
verti1 #16703 üzenetére
LLumar, Skyfol. Olyan akinek van egy legalább 100 autós referenciája. Persze hogy van értelme, "belátásvédelem", UV védelem, esztétika. UV szűrésre szerintem kiváló, sugarak 95%-át passziválja, nem éget tőle a nap, gyerekek miatt nagyon ajánlom. Sötétítéssel viszont érdemes megfontolni, hogy kombi autó könnyen barlangá alakulhat hátul, persze ez is lehet előny hosszú utazásnál.
-
verti1
tag
Milyen fóliát érdemes feltenni? Kivel érdemes ezt csináltatni aki minőségi tartós munkát végez. Van értelme ennek a fóliázásnak? Kombi autóm van. UV és hő védelem miatt kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest