Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz Bandus99 #14272 üzenetére
HI!
ha nagyom onnyu szert akarsz akkor Col915
ha kicsivel tobb idot es faradsagot raszansz: akkor Shine&Glaze+BodyGuard
egyellore wolfban tudok segitneiudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
runner 125
nagyúr
válasz Bandus99 #14945 üzenetére
Köszi, tényleg alaposan megcsinálták, remélem 10 évig gondozásmentes marad a kasztni.
nesa
Igazából most vettem rá új 195/70 R15-ös téligumikat, 2000km van bennük, ki sem tapasztalatam milyen igazán hóban. Az biztos, h nem mutat úgy a sokkal vékonyabb gumival 15-ös lemezfelnin, mint gyári alufelnivel, szélesebb gumikon, de télre jobb is a vékonyabb gumi.
Miért akarsz cserélni?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Bandus99 #14955 üzenetére
Lehet kapni pár ezresert 12 Voltos szivargyujtos porszivokat, nekem bevált.
Hetente egyszer gyorsan osszeszedem vele a kavicsokat, mélyebb, alapos tisztitasra nyilván csak a nagy porszívó használható, viszont a kicsi kompaktsaga nagy előny és a kosz jó részét összeszedi az is."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Bandus99 #14977 üzenetére
B&D van nekem is. olx-en vettem kb 5k-ért, van hozzá 3-4 féle fej, flexi cső.
Mondom, csodát nem kell várni tőle, de arra remek, h lekapom a poclról és gyorsan felszedem vele a kosz 90%-át.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Bandus99 #14981 üzenetére
Ez sokkal újabb, én egy korábbi kiadást vettem, ilyen talán.
-
runner 125
nagyúr
válasz Bandus99 #15013 üzenetére
Nincs mit.
Annyit megért, valahogy akörül vettem én is.
Mint mondtam sokat ne várj tőle, én pont ezért nem néztem újat, mert tizenezrekért már erős 220V-os porszívót kapni. Pont arra jó, h ne kelljen a nagy porszívót előbányászni, kihúzni a kábelét, stb. hanem bedugod a 12 Volt-ba és a kavicsok 90%-át felszívod vele gyorsan.-secret-
Persze, mindenféle bőrt kapni. Autós topikban valaki linkelt már többször is egy bizonyos céget, akik legprofibbak a témában. Nem mentettem el, mert számomra nem érdekes, de hátha emlékszik rá valaki innen is.
-
runner 125
nagyúr
válasz Bandus99 #15048 üzenetére
Tegnap tűnt fel, h ha leveszed a tartályát, a sok kis apró lyukú műanyag betetét is le lehet venni, illetve az alatt van egy filteres szűrő, ami elég csúnyán tele volt porral. Szétszedtem az egészet, kompresszorral átfújattam, érezhetően nőtt a szívóereje.
Ha, használtan vetted te is, érdemes elvégezni, illetve átnézni az összes kiegészítőt, főleg a flexi csövet, h nincs-e valami ami eltömíti. (Enyémben pl. csokipapír volt)
A művelet utána tényleg baromi jól szívott, így kedvet kapva kiporszívóztam az egészet, lekezeltem az összes műanyagot, ajtógumikat körbe, illetve le is mostam.
Rég volt ennyire koszos.
Már készen.
Egy két részlet: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15300km és meglesz a 100.000, illetve 5 hónap és a 10 év.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz Bandus99 #15085 üzenetére
Nagyon sok autót mostam már télen. (többet mint amennyit szerettem volna)
A -10fokos üveg és kaszni simán bírja a 30fokos fürdőt, nem kell félni.
Ezekre kell igazán odafigyelni: zárak, gumikéderek, kézifék befagyhatnak mosás után. Az első kettőt érdemes "kenőanyaggal" kezelni mosás után, a harmadikat meg addig nem használni amíg ki nem szárad.
Give them hell Ukraine!
-
runner 125
nagyúr
válasz Bandus99 #19343 üzenetére
Innen, bár közben googlezgatva 4-500ft-tal olcsóbban is megtaláltam, de már mindegy.
_
Azért egy képet lőttem:
Jah és az első lámpák:
Mióta kicsee rendberakta víztiszta és a legfaxányosabb, h a visszamattulás apró jele sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest