Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Fiat UNO 1.5 IE 1990, már egy ideje idegesít, de tegnap végleg sikerült elrontania a nyugodtságomat. Jönnek az egyre melegebb idők és a kiskocsim is egyre rosszabbul bírja a hőséget. Amíg autóúton/pályán/városon kívül megyek tempósan, addig nincs gond, de amint beérek a városba és lassítok a motor olyan mértékben elkezd melegedni, hogy hihetetlen. A víz hőfok mérője pár perc alatt majdnem háromnegyedre ugrik, a hűtő szinte egyfolytában megy és a hab a tortán: Ha ilyenkor leállok valahol, akkor utána addig nem tudom beindítani (!) míg le nem hűl. Ez alatt azt értem, hogy nem is teker az önindító, elfordítom a kulcsot és semmi. Aztán elkezd hűlni szépen, a tekerés is megindul, de szaggatva...aztán vagy elkapja vagy nem, de igazán jól csak akkor indul pöccre, hogy ha le tudott hűlni kellően. Ezt eltekintve semmi gond a kocsival, megy mint a golyó, megbízható, szeretem, de ez így nem lesz jó, mert ha megállok a városban, akkor nem akarok minden indítás előtt fél órát válni, míg kellő hőfokra hűl a motor, hogy beinduljon.
Mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest