- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Nekem sem mindig a középállásban van, van mikor a a kék elméletben hideg felé mozdul, öszintén én nem agyon hiszem hogy autópálya tempon tud nem otpimális lennia hőmérséklet, hisz ok, jön be előa levegő mitn állat hüti nagyon a keringő hütővizet pluszba, d eha odarakom hogy 131-140es tempoban azért 3000-4000et pöröghet a moci akkor nem valószínű hogy hideg marad bármi is.
Nekem éppen dugóban esik le a hőmérséklet, de én úgy figyeltem meg, erősen práhuzamban van azzal mennyi és milyne olaja vana mociban. Amióta tele új olajam van legtöbbször optimálisban van.Előtte nem így volt.De szerintem ha netána műszer téved is, érezni fogod mikor üzembiztos meleg a moci hisz oylnakor jobban is megy, és ha levegőt beengeded a mocitér felől akkor érzed is.
Én úgy tom 70-110 a két véglet, és igen nekem a közép akkor 90, de legtöbbször 80körül van.Azót amióta új hütő van benne, leheta hatásfoka jobb, netán lehet a 318asé a hütő
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest