Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Nekem sem mindig a középállásban van, van mikor a a kék elméletben hideg felé mozdul, öszintén én nem agyon hiszem hogy autópálya tempon tud nem otpimális lennia hőmérséklet, hisz ok, jön be előa levegő mitn állat hüti nagyon a keringő hütővizet pluszba, d eha odarakom hogy 131-140es tempoban azért 3000-4000et pöröghet a moci akkor nem valószínű hogy hideg marad bármi is.

Nekem éppen dugóban esik le a hőmérséklet, de én úgy figyeltem meg, erősen práhuzamban van azzal mennyi és milyne olaja vana mociban. Amióta tele új olajam van legtöbbször optimálisban van.Előtte nem így volt.De szerintem ha netána műszer téved is, érezni fogod mikor üzembiztos meleg a moci hisz oylnakor jobban is megy, és ha levegőt beengeded a mocitér felől akkor érzed is.
Én úgy tom 70-110 a két véglet, és igen nekem a közép akkor 90, de legtöbbször 80körül van.Azót amióta új hütő van benne, leheta hatásfoka jobb, netán lehet a 318asé a hütő
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest