Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
I'm Jocc
tag
Együtt kell működni az tény. Csak én rühellem ezt az egész vezetést ami ebben az országban van, tökmindegy ki van hatalmon... Ahhoz képest hogy emelkednek a bérek, őseimnek csökkent. Én is azt akarom hogy jó világ legyen már, és szerintem mi beletartozunk abba a generációba, akik ezért tehetnek. Csak mááá legyen valami, mert egyenlőre utálok itt élni, és ez így nemjó, nagyon nem.
Médiatörvényről: nem tudom részleteiben a dolgot. De így írtad hogy napiszar és társai.. Szerintem nem ezek az ország legnagyobb gondjai, hogy velük kéne most foglalkozni. Tény hogy ocsmány, de nem érdekel, nem nézem. TV műsor fos, tv-t se nézek.
Én egyelnőre így látom.u.i.: Szerintem itt az lenne a megoldás, ha teljesen új vezetés lenne, ezektől teljesen függetlenül. És ebbe mindenkit beleértek.
Aktív témák
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Politika
- Torrent meghívó kunyeráló
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- ÚJ MSI Core I5 12400F Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16Gb DDR4 512GB NVME SSD AMD RX 6600 8GB DDR6 2ÉV GAR
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.19 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest