Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacci1984
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap vettem egy Sapphire Radeon HD4650 1GB-os kártyát. Viszont nagyon nagy problémám van vele, nem tudom másnak volt-e ilyen...
A lényeg: beszerelés után indítanám a gépet, de semmi kép, a monitor ugyanúgy stand-by módban van. A gép nem fagy le, mert Ctrl-Alt-Delre reagál, újraindul, illetve a NumLock is működik, valamint lehet hallani, hogy dolgozik a HDD is. Próbáltam mind a D-Sub, mind a DVI csatlakozókat (utóbbit csak átalakítóval, mert a monitoromon nincs DVI -> LG W1934S).Ám egyszer csak arra lettem figyelmes, miközben az üzletet felhívtam, ahol vettem, hogy hoppá, megjelent az operációs rendszerem... Gyors driver telepítés, természetesen utána a kötelező újraindítás, majdm egint csak stand-by mód...
Az üzletbe egyébként visszavittem, ott is hasonló eredményeket produkált, de közel nem kellett ennyi időt várnom...
Ha esetleg valaki találkozott ezzel a hibával, de sikerült megoldani valahogy, kérem írja meg PÜ-ben, hogy hogyan sikerült!
A gépem egyébként, ha szükséges:
Gigabyte MA785GM-US2H, Athlon II X3 CPU, 2x1GB DDR2 800 MHz, LC Power 420W tápegység
Az alaplapi integrált VGA-val nem volt baj, de próbaképp letiltottam, hátha ez közrejátszott, de az eredmény ugyanúgy nem lett jó.Ha lehet, PÜ-ben üzenjetek!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- JBL Charge 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi