Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacci1984
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap vettem egy Sapphire Radeon HD4650 1GB-os kártyát. Viszont nagyon nagy problémám van vele, nem tudom másnak volt-e ilyen...
A lényeg: beszerelés után indítanám a gépet, de semmi kép, a monitor ugyanúgy stand-by módban van. A gép nem fagy le, mert Ctrl-Alt-Delre reagál, újraindul, illetve a NumLock is működik, valamint lehet hallani, hogy dolgozik a HDD is. Próbáltam mind a D-Sub, mind a DVI csatlakozókat (utóbbit csak átalakítóval, mert a monitoromon nincs DVI -> LG W1934S).Ám egyszer csak arra lettem figyelmes, miközben az üzletet felhívtam, ahol vettem, hogy hoppá, megjelent az operációs rendszerem... Gyors driver telepítés, természetesen utána a kötelező újraindítás, majdm egint csak stand-by mód...
Az üzletbe egyébként visszavittem, ott is hasonló eredményeket produkált, de közel nem kellett ennyi időt várnom...
Ha esetleg valaki találkozott ezzel a hibával, de sikerült megoldani valahogy, kérem írja meg PÜ-ben, hogy hogyan sikerült!
A gépem egyébként, ha szükséges:
Gigabyte MA785GM-US2H, Athlon II X3 CPU, 2x1GB DDR2 800 MHz, LC Power 420W tápegység
Az alaplapi integrált VGA-val nem volt baj, de próbaképp letiltottam, hátha ez közrejátszott, de az eredmény ugyanúgy nem lett jó.Ha lehet, PÜ-ben üzenjetek!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest