Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nem lenne olyan hűvös, halk sem lenne, de azé' egy jóval combosabb kártya..és ha ugyanannyiért kellene választanom közülük akkor 3870.
#634 stevve : Video képességek nem érdekelnek, a fogyasztás igen, 4670 a terv még mindig, de egy szabályzatlan ventis asusért majdnem 25k?
Háazvicc', 3850 passzív ultimate olcsóbb.
#636 freeapro: Nem hasonlítottam semmire, csak azt mondtam milyen megoldás lenne jó nekem, gpu-ról HP-okkal kártya fonákjára elvezetve a hő, az hogy MSI, vagy zafír, vagy bármi más az mind1. Ha a 26xt-nél elég volt azaz MSI megoldás, nem értem a 4670-nél mire várnak.
#638 Gyuri27: Mivel a garit veszélyezteti a csere, és nem kevés pénzt kérnek el értük, sajna szóba se jöhetnek
Azért akarom a fentebb említett megoldást, hogy megmaradjon mind2 PCI slot a g31-es lapon, lehet az asus is jó lenne csak bordával, amit egy 12-es venti hűtene, de ennyiért nem....valszeg veszek egy 26xt MSI-t, aztán egy zafír 4670-et és ráhackelem az MSI hűtést
Az MSI-re meg hackelek valami aktív hűtést
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Nintendo Switch
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest