Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
de a kérdés ez volt:
fekete kép, és gpu venti 100% ezt csinálta?kell nekik a hütés, ez mind eléggé okádja a hőt ahogy elnézem egyenlőre én sem birom kihüteni most van beállitás alatt
örülj a mindenfele fujo sok ventinek végeredményben ,mert az vigyáz h ne fözze meg magát
az én asusom se fujja kifele, ellenkezöleg, kártya 10cm környezetében mindent befüt 50 re minimum
mert kicsi a házam.
talán még az elözö ami nálam volt vapo rx es 6850 még oc-is volt kicsivel kevesebb höt termelt,
valamint fentebb fordulatnál dvi fele kifele is lökött ki höt a házbol azon a kis rácsain, nemsokat de az is valami, ez pozitiv légnyomás kialakitásu szellözésnél ideálisabb volt sapphire megoldása azt kell h mondjam
kiváncsi lennék egy 6870vaporx-re
a teljesen kifujó hütök (lásd:kockák) viszont meg hangosak ,ezek legalább nem
itt a megoldásm, a kutya mindenit de szép : O -
-
F_Zolee
nagyúr
Ha megy a bios moddolás akkor nem szóltam. Én nem foglalkoztam ilyennel még. Lehet a paszta is segít valamelyest. Bár furcsa, hogy ilyen hűtésű kártya ennyire fel tud melegedni. Ha szét tudod szedni "feltűnés" mentesen akkor nem veszik el a garancia amúgy.
Esetleg a neten lehet találsz lementve biost amin módosítottak.
-
MontyCrew
senior tag
Lemaradtam, milyen vgaról van szó, garancia, állapot, mikori? Hardveres sérülés is okozhat ilyen problémát sajnos!én geeforce 9800GTXemmel jártam így, hogy nem lehetett drivert eltelepíteni... de szerencsére volt rá garancia, így megnézték és kaptam helyette másikat... bár sok idő volt...
-
- = Zk = -
félisten
akkor oké.
sokaknak a 11.8 galibát okozott. páran ezért nem is tettük fel. mint pl én sem.
11.7 van a gépemen. ha tudod, tedd fel te is. vagy ezt már próbáltad?szerk.
használd a közeljövőben a Szerkesztés "gombocskát", ezzel módosítani tudod a hozzászólásodat 5 percig!...
és így, ez által több hsz-re tudsz válaszolni pl. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)