- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
ráadásúl lóf.szt sem ér

-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
igen, csak én nem 5770-nel szeretném leélni az életemet
az 5870/6950 alá "lehet" elég lett volna a 940BE. de megszabadultam az X4-től, mielőtt még én fizetnék, csak vigyék el.
persze, lehet "takarózni", hogy nincs ami kihasználja a 4-6-8 magot. meghogy a 2 is bőven elég....lehet. különbözőek vagyunk
...
egyszer valakit elkap a gépszíj, és lesz multitask végre valahára
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
Eddig minden tesztből az jött le nekem/ nem volt x6-om/, hogy nem tud szinte semmivel sem többet az x4-nél, főleg játékokban.
pont ennek az ellenkezője jött le nálam. bár, lehet ehhez hozzátartozik a jelenlegi AM2+ konfigom is, de.... majd nagyobb kártyával elválik remélhetőleg. mindenesetre érdekes... nekem pozitív a véleményem az X4-ről X6-ra esetről..
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
próbáltad a 11.9 RC-vel, esetleg korábbival?
-
- = Zk = -
félisten
driver 11.8?
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
juteszembe...
6870X2-t használ már valaki innen a topikból? bármelyiket...
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
f.szságnak tartom. persze elismrem a tuningversenyeken kötelező darab. vagy másoknak. de átlag felhasználásra felesleges. miért modnom ezt? egyszerű.
tuningolva va na gépem, de én nem programokkal tesztelek, hanem felhasználással. netezés, játékok stb. ha hibázik, akkor elszáll. ha nem, akkor maradhat. én így ellenőrzöm a tuningot.
persze ez cak az én OFF véleményem volt...
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
akkor oké.
sokaknak a 11.8 galibát okozott. páran ezért nem is tettük fel. mint pl én sem.
11.7 van a gépemen. ha tudod, tedd fel te is. vagy ezt már próbáltad?szerk.
használd a közeljövőben a Szerkesztés "gombocskát", ezzel módosítani tudod a hozzászólásodat 5 percig!...
és így, ez által több hsz-re tudsz válaszolni pl. 
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
ha a tápod rendelkezik 2db 6pines csatival, dugd rá. ez kivitelezhető?
ha nem, akkor átalakítóval.
a lényeg, hoyg kapjon a vga 2*6pint. tökmindegy honnan, akár a konyhából is, de kell neki mindenképp!...(#14384) jagdtigger
ha gyárilag úgy van, akkor nem lehet véletlen szvsz!...de ez már a tápos topic témája.
sőt. lehet nekem is úgy van, ahogy neked. passz. -
- = Zk = -
félisten
" Na most akk elég a hd 6870-esnek 1 6 szálas köteg 2 csatival vagy 2 6 szálas köteg kéne 1-1 csatival? "
ezt cask én nem értem?
...lényegében minden tápcsatifoglalatba dugj tápot. 2*6pin ha jóltudom.
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
meg se szólaljak az 5770-emmel, mi?!... pfasza

-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
tán elvitték őket?!

-
- = Zk = -
félisten
igen, idehaza van nálunk is gond a hangzavar miatt. azárt van a hangfal, hogy szóljon a zene, nem? de

-
- = Zk = -
félisten
..
én gépész vagyok. zúgó, morajló gépek. kompresszorok zúgása. hajómotorok beüzemelése stb. én megijednék, ha nem hallanék hangot a gépem felől
-
- = Zk = -
félisten
én azt főleg nem.
de nem venném észre, mert a cpu és még 3 venti kelti a szélzajt az asztal alól. a vga-t meg sem hallom ilyen orkán mellett
-
- = Zk = -
félisten
érdekes.
igaz nekem a rev3-as 5770 van, de a világért sem cserélném le a hűtést rajta.
ha 5870/6870-em lenne, akkor pedig a batár Aurast tenném rá, 2db 120-as Coolink ventivel. azt is csak azért, hogy ne rohadjanak a szekrényben.
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
én Aurast használtam a 4870-en. ugyebár a kártya kihalt alólam, de az 5770-re nem megy fel. kiv vagyok, mit művelne egy 5870/6870-esen. hm.

-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
nem is rossz!...hmm.
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
nálam csak erősen beporpsodtak a lamellák, szal holnap össznépi géppucolás lesz

-
- = Zk = -
félisten
ennyire el akarod adni, Báttya?...

-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
1. igen.
2. van saját speckó hűtés, nomeg, ha az eredeti jó, akkor nem kell speckó. pl a jelenlegi 5770 rev.3-asom.
-
- = Zk = -
félisten
két dolog.
1. én azzal használnám, hidd el
2. van idehaza egy speckó Auras hűtőm, és két 120-as Coolink ventim. várják a bevetést

-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
igeeeen, olvastam a hírdetésedet
gyári hűtője megvan? 
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
nálam 70fokon dolgozik a venti 65%-on.
persze lehet számít, hogy van egy kellemesen nagy 22centis oldalventi a gépen, utólag felszerelve. lehet segít a hűtésben. bár ez egy majd 27-28 fokos szobában nem sokat ér sztem. majd kikapcsolom a ventit, és meglesem neked, mit csinál.
no meg, van 1 92mm-es venti az "orrban" ami fullon teker. annak már van hangja sajnos, ugyanis a Revoltec ventiszabályzómtól furcsamód "nyekeregnek" a ventik. a 6 ventiből már cask 1 maradt a szabályzón, és csendesebb lett a gép, de sok embernek még ez is hangos, tudom jól
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
oder MSI AfterBurner.... nekem is az van fent.
-
- = Zk = -
félisten
nálam az 5770 így működik.
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
olyat keresek, de egyelőre OFF van.
nameg, márkahű is vagyok, szal nem könnyű nálam
(#13327) Lord Vader
az/ez lesz. ne mmarad más lehetőség. és ez az egyetlen ,ami 100%-ban biztos!... -
- = Zk = -
félisten
sajnos ismerem magamat, tudom, hogy beszarik. bár nálam a VGA az ami inkább haldoklós. 3870X2-4870-5770 (ő él még)...2,5(?) év leforgása alatt

-
- = Zk = -
félisten
viccet fálretéve picit, én pl most keresek 6870-et. látok sok félét. OEM, 3-5-6 hónapos garival OEM féléket, x-y-hoz garisokat stb.
de nem merem megvenni, hiába olcsó. 2011 van, nem mindenki van úgy vele, hogy nem baj, majd veszek másikat ha beszarik.
én pl minimum 1,5-2 évre tervezek adott HW-el. az, hogy ezt a vga piac lecarja, most nem lényeg. procikat direkt nem mondom
ez a konfigom sem 2 hetes. a vga nem lényeg, hiszen sokadik gariból kaptam ezt végezetül
öcsém jelenlegi S939-eséről nem is beszélek. meg persze vannak olyan kedvenc hirdetések is, mint pl a "valamilyen radeon vga eladó, csere meg minden játszik".. jah, kösz

-
- = Zk = -
félisten
egyesek milyen egzotikus helyen laknak/élnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
ha lehet akkor én is, bár...
nekem voltak Crucial Ballistix ramjaim, csak elkellett adni. iponban vettem Geil Value ramokat helyette. azóta hibátlanul megy a gép, és még a tuningot is bírják.

jah, igen. AM2+ vonalon mozgok. majd most fogok előkeríteni valahonnan egy X6 1090T-t, és megnézem, mire képes a "kis" AM2+ konfig.
röhögni fogok, ha mellé még egy 6870 is befér. kezet csókolok akkor annak, aki az "AM2+" -t ilyenre csinálta
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
940BE tuning.:
nem nagyon erőltetném, mert 125W-ra igen szépen felugrik, ami nem kicsi. ezért gondoltam alá egy kényelmes X6-ot, vagy Dózert.
driveres téma:
ahh, értem már
(#13046) Hanok
világos. értem.akkor ha már ébren vagyunk még:
mekkora limitbe ütközhetek egy 940BE-vel a 6870-nél?
első "bitang" gépem, egy X2 6400+ volt 3870X2-vel
... nah az volt aztán csak a móka és kacagás
... 1280*1024ben
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
Mesterek, adj Isten
váltanék, és dilemmában vagyok.
5870 vs 6870. lehet számotokra már-már unalmas, nem ismerem a topikban elhangzott előzményeket. szóval mégis, infótkérnék, ha lehet.olvastam teszteket a két kártyáról. tetszik mind a kettő. a szívem a 6870 felé húz, de a 5870 is tetszik. olvastam millió véleményt, ész érvet, tapasztalatot, még sem tudok reálisan átlátni pár dolgot.
jelenleg netezek a gépen, de ha kedvem van, akkor játszom. nem keveset. a gépet igencsak terhelő játékokkal.
gondoltam arra is, hogy most meglesek egy 5770 CFX-et, és majd utánna a két kártyát egyszerre, hátha nagyobb szerencsém lesz. (értem ez alatt azt, hogy nem látok jóideje, bolti garos, dobozos 5870/6870-et aprón)köszönöm szépen
zk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Jövedelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robot fűnyírók
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix RX 6600XT 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az 5870/6950 alá "lehet" elég lett volna a 940BE. de megszabadultam az X4-től, mielőtt még én fizetnék, csak vigyék el.