Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
pl 7850 2gb simán kijön a 2 árából
-
bunkomen
aktív tag
HD6870-et birtokló sorstársak!
Ki hogy boldogul a Crysis 3-al?
Nekem 1776x1000 felbontáson, ablakmódban, mediumon még mindig nem full folyamatos a kép
És hiába veszem kisebb felbontásra sokkal jobb úgy se lesz, ezt nem értem. -
-
bunkomen
aktív tag
Nos a pasztázás nem segített ugyanúgy 55 idle. Terhelve még nem néztem. Viszont észrevettem egy érdekességet.

Ez miért van? Ja és ha már itt tartunk akkor miért nem engedi a Voltage Controlt? Beállításokban unlockoltam már. -
bunkomen
aktív tag
Akkor holnap pasztázás, úgy is megjön a procira a hűtés, lesz szerelgetés

-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyenem. Fogalmam sincs mennyi idős és hogy volt-e újrapasztázva. Idle 55 fok körül van (igaz a venti 35% körül, így nincs kimondott hangja) és load pedig 80fokig is felmegy, ekkor már a venti is 70%. Kicsit zavaró értékek ezek. Vajon megérné újrapasztázni? Ha igen, akkor csak az a négy csavar tartja? Nem szedtem még szét vga-t.

Ja és nyitott házban van, szóval kap levegőt normálisan.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Köszi szépen mindenkinek. Gondolkodtam hogy húzok a vga-n de a processzor miatt nem láttam értelmét. Esetleg megér egy próbát? Annyira nem vagyok cpu limitben hogy egy i5 hozzon nekem 8-10 fpst, igaz?
F_Zolee: De lehet hogy magas az elvárás is, ezért is tettem fel a kérdést hogy mit lenne célszerű cserélni hogy jobb teljesítményt érjek el.
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem, hogy hol van a hiba

Adott a gépem:
ASUS P8H67-M
Intel Core i3-2100
Crucial 8192MB 1333MHz CL9 KIT
Gigabyte 6870 OC 1Gb Windforce
Corsair HX450WFullHD-ban a FarCry 3-at very high-on élsimítások nélkül, a Batman Arkham City-t pedig extreme beállításon zavaróan akadozva tudom csak játszani szintén élsimítások nélkül.
Ettől a videókártyától csak ennyit várjak? Esetleg kevés a proci a videokártyához?
Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- JBL STAGE 2 9634
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

És hiába veszem kisebb felbontásra sokkal jobb úgy se lesz, ezt nem értem.

Na mindegy melegedjen ahogy akar, pár hónapot csak kibír még aztán engem nem érdekel