Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
válasz
MontyCrew
üzenetére
Ezt próbáltad? Nálam is gond volt, mert nem így volt megcsinálva, és amikor elindítottam a gr-t akkor kiírta hogy nem támogatott felbontás.
-
BJanee
tag
válasz
MontyCrew
üzenetére
irdatlan jólnéz ki így a képen
Grat a konfighoz
Mondjuk, ha nyertél vele ennyi lét, akkor már megértem. Szerintem az a proci is megállja a helyét a mai napig, így megérte cserélned.
Lehet, egyszer meggondolom magam és én is belevágok a vízesbe, bár addig is be kellene szereznem valami normális hűtőt... -
BJanee
tag
válasz
MontyCrew
üzenetére
100 fok
Akkor ez a vízes cuuc nem egy újabb marketing fogás, az biztos, csak elég drága, meg körülményes a szerelése, vagy tévedek?
Mint említettem, én alapon használom a karit, így is mindenre elég a teljesítménye, de lehet egyszer berágok, azt megnézem, mit tud
Amúgy mire cserélted azt a jószágot? (2500k)
Én nem cserélném el, az biztos, max 2600k-ra, de olyan hülye meg nincs, aki 1-1ben cserélne, egyébként szvsz másban nem nagyon veszed észre a különbséget, csak ezekben a benchmarkokban -
BJanee
tag
válasz
MontyCrew
üzenetére
Köszi, akkor nem toligálom ide-oda a gépem, amúgy sem tenne jót neki
Akkor ezek szerint ezek az újabb kártyák már ekkora hőfokokra vannak tervezve (legalábbis remélem, csak elsőre fura régi kártyáim terhelésnél való 40-50fokjához képest...)
Áhhháá megvan, kösziiii
de vak vagyok 
király az aláírásod
-
rsf
senior tag
válasz
MontyCrew
üzenetére
A régi rendszeremben működőképes a kártya most is arról netezek.
Csak vettem egy SSD-t és felraktam rá a win7-et, de win install után:
.net install(+reboot),chipset drv install(+reboot),ahci install(+reboot), majd
vga driver install(+reboot) na is ezután már a induláskor a bejelentkező képernyő elött elfeketedik a kép és semmi.
A VGA egy Gigabyte6870, ami most a hdd-s rendszeremben rendesen működik játékok alatt is.
Szóval most lehúzom az SSD-t és bedugom a HDD-t és forditva játékot játszok.
Üdv.Ja és utánna csökkentett módban elindítom a Win7-et majd törlöm az eszközkezelőből a VGA-t ezután reboot és akkor fogat a fenti kép.
-
-
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
MontyCrew
üzenetére
Kár, na mindegy, majd a véglegessel hátha kanyarít valami durva pontszámot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#9056) polonic: Szerintem nagyon jó hiba szűrési lehetőség. Nálam például sokkal alacsonyabb pontszámok voltak 3DMark11-ben mint Lord Vader-nél (pedig ugyan azokkal a tuning értékekkel futtatta és nagyjából a gépünk is hasonló), ezért elkezdtem gondolkozni rajta, hogy mi a francért lehet ez a nagy különbség és ennek következtében a hét elején kiderült, hogy rossz értékeket állított be a lapom a ramok időzítéseire majd ezt gyorsan orvosoltam is. Tudom ennek (RAM időzítés) szinte semmi köze a 3DMark11-ben elért pontokhoz, de végül is ez segített megtalálni egy "hibát". Én emiatt szeretem használni meg hát tudod az e-pénisz.

-
polonic
félisten
válasz
MontyCrew
üzenetére
De figyelj. Most ezzel játszol vagy a játékokkal? Gondolom azért állítod a gépedet, hogy a játékok alatt jobban menjen. Nem lenne jobb inkább a játékokkal letesztelni, mit sikerült összehozni, mivel amúgy is ahhoz állítottad és azzal játszol, mint inkáb egy pontszámot nézni?
Látom sokan nem értik a smiley-t a végén. Azt szerettem volna sugallni a kommentel, hogy egy hülyeség ez a pontszámozás. Nem embereket leszólni, vagy beszólni nekik. Viccesen írtam valamit, ezért van ott a zöld fej.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- ASUS RTX 2080 TURBO
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
irdatlan jólnéz ki így a képen
Grat a konfighoz
Akkor ez a vízes cuuc nem egy újabb marketing fogás, az biztos, csak elég drága, meg körülményes a szerelése, vagy tévedek?
Akkor ezek szerint ezek az újabb kártyák már ekkora hőfokokra vannak tervezve (legalábbis remélem, csak elsőre fura régi kártyáim terhelésnél való 40-50fokjához képest...)

.