Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beri

addikt

válasz Biga123 #5106 üzenetére

Pár napja biztos emlékszel mikor A Toxic os vitánk volt akkor is közölted hogy nem hibásak a giga karik azóta kijött a memó javitásos bios a Gigára...
    Soha nem írtam ilyet, hogy a BIOS megoldás és hállelúja.

Te azt mondtad ,hogy a gigákkal semmi gond csak pár hibás kariról van szó utánna meg azt ,hogy a memória hiba giga sajátosság. hát mi ez ha nem ellentmondás...
    "a giga kártyák túlnyomó többsége még mindig hibátlan, tehát igenis "pár hardware hibás kari"-ról beszélünk." - idézet abból a hozzászólásból, amire reagáltál.
    Abu leírta, hogy ugyanazokból a modulokból, amikkel a hibás giga 6850-eket szerelték, más gyártó is rendelt, csak jóval kisebb tételben, így másoknál sokkal ritkább az ebből eredő probléma. Ebből következik, hogy a nem megfelelő chipek használata giga sajátossággá lett. Nem kizárható a körből a többi gyártó, csak a gigánál sokkal sűrűbben fordul elő ilyen jellegű hiba.

polonic: Ahogy a screenshoton is látszik, 58 fok köré állt be a gpu hőmérséklete tartósan. Alapfeszen ez olyan 65 fok körül következik be (természetesen magasabb ventifordulat mellett). Elég nagy különbség, ha azt nézzük, hogy a kártya nem veszít a teljesítményéből semmit.
    Nem próbáltam ennél lejjebb vinni a feszt, ezt is csak azért próbáltam ki, mert valaki írt itt arról, hogy 0.98V-on állítólag megszűnik a BS. Én meg nem hittem benne, hogy ennyinél egyáltalán stabil még a kártya.
    Idle feszültség?? Az alapból 0.95V tudtommal (100/300 mellett).

Új hozzászólás Aktív témák