- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
Nem éppen Marika néni volt az, akinek egymás után vitték vissza (vagy éppen az aki vissza vitt nem is egyet) a Giga OC kártyákat, mert no signalozik. Ilyen kártyát ajánlani nem éppen szokás. Ja tudom...lehet kifogni jó példányokat. De ezt mond egy átlagos pistikének, aki nem szeretne heteket / hónapokat várni egy működő Giga kártyára, mert nem cserélik neki vissza csak hosszú huzavona után.
Giga OC és Asus DirectCU közül egyértelműen az Asus a jó választás. Azoknál nincs olyan, hogy lehet...
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
Nagyon nem akarok a ram kérdésben elmerülni ebben a topikban.
Volt nekem nem is egy Geil KIT-em, Core 2-nél még nem is volt komoly gondom vele. De a memóriavezérlő prociba integrálása után a SB-nél már nem kevés problémáról olvastam és még nem is ajánlják Intel i proci mellé (leginkább Intel mellé nem).
Nem voltam elfogult, csak szakmai tanácsot adtam...a Geil-el nincs személyes problémám.
Gery15! Ebben viszont nem értek egyet! 2 db KIT-em volt Geil ramból 775-ben...más típusúak voltak, de mind a két KIT Geil. Sajnos volt olyan gondom, hogy együtt nem mentek Dualban 1066-on, csak 800-on, de úgy hiba nélkül. Lehet ez a Geil számlájára írható, de ez nem olyan súlyos probléma, mint amilyen gondok vannak mostanság a Geil DDR3-as ramokkal.
-
jockas
senior tag
Nem megyek bele a részletekbe, de ha szerinted egy hozzáértő tanácsa csak hittérítés az már a te bajod! Te vegyél i procikhoz Geil ramot! Az a te dolgod!
Én meg továbbra sem fogom senkinek sem ajánlani a Geil ramot, amennyiben nem akar problémába ütközni...mivel te nem tudod miről van szó, ezért nem hinném, hogy bárki is a tudatlanságodnak hinne és kockáztatná a pénzét!Én viszont nem vagyok sem zseni, sem pedig akkora egoista, hogy azt gondoljam csak én tudom jól és ezért elolvasom mások tapasztalatait, tudását és az alapján döntök és/vagy adok másnak tanácsot! Te pont olyan "szakember" vagy, amilyeneknek tartod azokat, akik veled ellentétben tényekre alapozzák a mondanivalójukat! Én pont olyantól kaptam tanácsot, aki alá is támasztotta tényekkel az ajánlását és a Geil ramoktól való távolságtartását, amíg te csak vagdalkozol olyanokkal, hogy "nem szereti a geil márkát" meg "hitelrontás"!
-
jockas
senior tag
Nekem sincs semmi bajom veled...na de!

Az i prociknál integrált a memóriavezérlő, így kb. alaplap független az egész, viszont proci függő...
A vásárlásom előtt természetesen én is, mint a legtöbb pH fórumozó körülnéztem a fórumon és kérdezgettem.
Van pár dolog, amit mondtak nekem is, másnak is itt a fórumon:- kérdezz csak utána a RAM topikban vagy olvass vissza...a Geil memóriákat nem ajánlják core i procik mellé, pont az integrált memóriavezérlő miatt
- a Kingston HyperX-re mondják, hogy az amolyan univerzális memória és az jó minden melléSzóval...az i prociktól kezdve NEM az alaplaphoz választjuk a memóriát, mert a memóriavezérlőnek SEMMI köze már az alaplaphoz, azon kívül, hogy fizikailag az alaplapon van a memória! Ha már kötekedni szeretnél, akkor olvass előbb utána 1-2 dolognak, hogy biztos legyél a dolgodban! Én már pár hónappal ezelőtt megtettem ezt, mielőtt megvettem a SB konfigomat és ezért mertem azt leírni, hogy a Geil nem ajánlott! Úgy látom, hogy te ezt nem tetted meg...ezért szerintem te inkább ne foglalj állást ebben, amíg nem olvastál róla!
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
A számok nem érdekelnek. Az MSI-re azt mondják süvít, én meg hallom, hogy az Asus nem! Úgy hirdeted itt az MSI-t, mintha a nyaralásod függne az eladási mutatóktól...erre sem én, sem pedig más nem kíváncsi!
Te azt állítod, hogy az MSI a legjobb több szempontból is...közben két olyan 6850-es tulaj is állítja, hogy nincs semmi gondja sem a Sapphire, sem pedig az Asus kártyájával. De te mégis kötöd az ebet a karóhoz, hogy már pedig az MSI jobb... akkor legyen számodra jobb. nekünk meg ezek, mint sokan másoknak! A vitát én ezzel befejeztem.A leghivatalosabb forrás pedig még mindig a saját tapasztalat! Ezzel köszönöm az infódat arról, hogy elvileg hangosnak kellene lennie a kártyámnak...de sajnálatodra nem hallom! Ezzel viszont nem tudsz vitatkozni, mert te a hivatalos számokat nézed...
Az alkatrészek minőségéről meg szerintem beszéljünk majd 3-5 év múlva! Az előző Asus kártyámat 3 év után adtam el, ami még mindig hiba nélkül üzemel az új tulajánál. Ennyi elég nekem az Asus minőségéről! Sapphire kártyám is volt anno....és arról is csak hasonló jókat tudok mondani, meg a HIS-ről is. MSI-m nem volt ez igaz...de mint márkáról MSI-ről elég vegyes képet látok itt a pH-n és nem a pozitív vélemények vannak többségben. Így majd ha a "katonai" alkatrészek mennek 3-5 év múlva is, akkor majd elismerem! -
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
Ezzel csak egy gond van...itt van a gépemben egy Asus 6850-es és semmi hangja!

A 6850-esem vásárlása előtt hónapig nézegettem mindent, szóval lehet ezt nem nekem kellett volna írnod!

Az MSI "katonai" alkatrészek dumája nagyon bejött neked, amint látom! Vagyis volt értelme nekik ilyen marketing dumát nyomni, mert valaki még bedől ezeknek.
-
jockas
senior tag
Azon mit nem lehet érteni, hogy ez a tuning minden 6850-esen elérhető, ha valaki felhúzza a csúszkát?

"Az összes referenciát és konkurencia hűtőt veri a 6850-en belül hangban és hűtésben is a legjobb."
Ha ezt állítod, akkor gondolom mindegyikből volt legalább egy a gépedben...
Az pedig kizárt, mert akkor nem mondanál ekkora b@romságot. Van is egy teszt arról, a linkjét nem tudok neked...itt van valahol ebben a témában. A Sapphire és az Asus teljesít a legjobban a 6850-es mezőnyben (ráadásul az Asus hűtője már szerepelt nv kártyán is és akkor is az egyik legjobb hűtőnek volt nevezve). Talán abban nem volt benne a Cyclone hűtés, de ismerve a tényt, hogy süvíthet is, kizárt, hogy halkabb legyen!Katonai alkatrészek...gondolom azért szenvedtek már az ugyanígy reklámozott MSI alaplappal is, mert annyira szuper alkatrészekkel vannak felszerelve...
Asusnál szintén feszemelési lehetőség és plusz egy táp csatlakozó a stabil és jobb tuning miatt...így tuning szempontjából sem az a legjobb választás!
Ahogy látom egy az egyben bekajáltad a marketing dumát...

-
jockas
senior tag
Kifogtál egy hibás Asus lapot és megjártad az MSI-vel. Jól döntöttem, amikor kihagytam az MSI-t...
11.4-es driverrel Asus lappal és Asus VGA-val már elsőre minden jól ment. Én eddig mindig szerencsés voltam (kivéve amikor Celeronról kellett váltanom gyorsan Duronra, mert a 440LX-es chipkészletben hibás volt az AGP), de ahogy látom nem mindenki ilyen szerencsés.
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
Már megjött az Asus 6850 V2-esem...játékokra még nem volt időm, de a rendszer már a gépen van. Régen volt a 250/1000-es érték két kijelző esetén (megnéztem: második letiltása esetén 300/300, de mivel két kijelzővel használom a gépet, ez nem megoldás nekem)...arra van megoldás? A BIOS-ban elvileg nincs ilyen érték, így gondolom driveres dolog. Esetleg ha a CCC-t lecserélném ATT-ra, akkor be tudnám rendesen állítani, amennyiben nincs más megoldás erre.
-
jockas
senior tag
de olyan is lesz, amelyikben azért tiltották le az egyébként jól működő egységeket, mert nem bírták megfelelően a tempót (bár ez utóbbinak ellentmondani látszik a magas referencia órajel).
Valójában erre reagáltam. Nagyobb a valószínűsége annak, hogy egyes részek hibásak lettek a gyártás során, mint hogy nem bírják a magas órajelet. A zárójeles részben te magad is ellentmondasz magadnak.

Az országunkban sokan így vásárolnak (ezt lehet látni egyes amd-s prociknál is)...de ők lennének a legjobban felháborodva, ha a rossz egységek visszakapcsolása után a kártya folyton fagyna és/vagy rossz lenne a kép. Az olyanoknak, akiknek alapból kellene a nagyobb teljesítmény jobban megéri már alapból 6850-esre költeniük, mint hogy a hibás kártya miatt többet bukjanak a cserével, mint amennyi lett volna a különbözet. Ez a kártya azoknak lesz jó, akiknek elég a 6850-es kártyánál gyengébb kártya.
30 körüli áron meg fogja érni...de 35 körüli áron szerintem nem éri meg. 40 körül már újonnan lehet 6850-est venni és nagyobb a különbség azért a két kártya közt 5 ezernél... -
jockas
senior tag
Inkább az lehet, hogy a 68xx-esek gyártása közben olyan selejtek keletkeztek, amikben hibásak lettek azok a részegységek, amiket letiltottak... Gondolom ezért is ajánlja a gyártó a hagyományos tuningot...az aktív egységek hibátlanok és azok bírják a gyorsabb tempót is, de a hibás egységeket visszakapcsolni nem kéne.
Arra alapozva, hogy aktiválni lehet és így nyerni plusz teljesítményt elég nagy pénzkidobás, amennyiben nagyobb teljesítmény kellene, mint amire alapból képes.
Akkor már inkább a legolcsóbb alap 6850-es...pár ezres a különbség (legalábbis jelenleg a 35 ezres árból kiindulva) -
jockas
senior tag
1 & 3. Igen, volt jó procija az AMD-nek: P3 ellen a Thunderbird, P4 Prescott időszakban az Athlon64, aztán az A64X2...amióta viszont az Intel ráállt a tikk-takk -ra és a Core architektúrára, azóta az AMD folyamatosan legalább 1 lépéssel az Intel mögött van.
A Phenom-ról is az ment a megjelenése előtt, hogy mennyire jó lesz meg milyen szép minden. Az első olyan proci, ami valós 4 magos és mennyire le fogja alázni a Core 2 Quadokat...aztán megjelent, fogyasztási problémák mellett erős teljesítmény problémák. Az Intel közben bedobta a Penrynt. Phenom II lett úgy rémlik az, amivel kijavították a problémákat, Intel addigra meg jött az i7-el...
Középkategóriában szerintem versenyképes lesz a Buldozer az Intel-lel. De a felsőkategóriában az év második felében jön a Romley, amivel szerintem nem fogja felvenni a verseny (csak úgy, mint a Phenom II az i7-el). De a végleges ítéletemmel én is várok még. Te gondolom AMD-s vagy, de attól még szerintem is tedd ezt!4. Ne rohanjunk olyan messzire...előbb lássuk, hogy mire képes a Buldozer valójában. Mind a két gyártó adott már ki papíron jól működő, de a gyakorlatban nagy bukásnak számító terméket a kezéből...
2. Bocsánat...ebben tévedtem. Sajna nem vagyok olyan nagyon informált az AMD-vel kapcsolatban. De ettől függetlenül ismétlem magam: várjuk meg, amíg megjelenik mielőtt megássuk az Intel sírját!

Zanik! Bocsi...de ez b@romság! Az AMD-nek ugyanúgy kell azoknak a pénze is még, akiknek Intel procija van. Így az egyetlen érv az AMD platform mellett a jobb energiagazdálkodás...az meg sosem volt a legjobb érv egy platform vagy proci mellett. Ne keltsd a diszkrét vga-k halálát!

-
jockas
senior tag
Ha már sokan a Buldozer-re várnak...
1. Az utolsó AMD proci, ami "intel-verő" architektúrának indult a tervező asztalon, elég nagy bukás lett több szempontból is... (Phenom vs Core architektúra)
2. A Buldozer az IGP-re fekteti a hangsúlyt, amíg a Sandy pont nem...pont ezért nem hiszem, hogy megverné a Sandyt.
3. Várjanak még a fanok is az ítélettel, amíg kijön (reméljék, hogy nem utánozza le az AMD a Phenom "sikerét")...
4. Egyébként meg....valószínűleg a Buldozer-nek nem a Sandy ellen kéne mennie, ha labdába szeretne rúgni (Romley, Ivy Bridge)!

-
jockas
senior tag
Crysis 2 finomhangolás, ha túl gyors lenne a játék akkor ezzel talán be lehet lassítani.
Egyébként meg ha szép DX11 nélkül is és jó a játékmenete, akkor nem gond. Csak éppen "Maximális csalódás" egy olyan játéktól a DX9-es szint (a konzolok miatt), ami az első részével pont azzal hódított, hogy mennyire jó a grafikája (az mellett persze, hogy nV techdemo volt egy lassú DX10-es megoldással megvalósítva illetve hogy ritka sz@rul lett megírva a motorja) -
jockas
senior tag
Szerencsére eddig engem elkerültek a garanciáztatások. Most amúgy is elég kevés dolgot vettem náluk és ha így megy tovább, akkor nem is fog bővülni. 1155-ös Asus lapból az alap P8P67-esből még mindig nincs B3-as, pedig már csak az alaplap hiányzik a SB rendszerből.
Viszont sok minden kapható náluk... -
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
Nos...6870 nekem már sok lenne (miután Sandy Bridge-re is váltok közben). Maradnék egy egyszerű 6850-es változatnál.
A lényeg az, hogy semmi eyefinity...csak simán a kártyára 2 monitor rá, Windows asztal kiterjesztése és ennyi (most is így használom a két monitort a 3850-essel két DVI-vel). Az egyik 1680-as felbontáson menne (net, olvasás...stb), a másik meg 1920-as felbontás (filmek, tv, skype...stb).
Az hogy a kártyán DVI-I vagy DVI-D van elvileg lényegtelen, mert mind a két monitorom digitálisan csatlakozik már most is...így ha a DVI-ről lehet használni egyszerre két monitort asztal kiterjesztéssel, akkor annak mennie kell nálam is.icecave -nek is megy a két DVI együtt, így gondolom nálam is mennie kell attól függetlenül hogy melyik márkát választom (úgy rémlik, hogy a Sapphire-on két DVI-D van, az Asus-on meg az egyik DVI-I). Elvileg akkor nem kell az átalakító...hacsak nem mondjátok azt, hogy inkább menjek biztosra egy átalakítóval!
Így még mindig marad a kérdésem, hogy Asus vagy Sapphire? Melyik hűtése a jobb (hangra és teljesítményre is)?
-
jockas
senior tag
Szóval márka szintjén ugyanolyan jó mind a kettő. Akkor tovább megyek...
Melyik hűtése jobb és melyik halkabb?A DVI-ről eddig csak találgatásokat olvastam... lehet / talán
Amennyiben biztosra akarok menni, akkor kábel vagy átalakító?Bali27!
Eddig mindkettőt ajánlották....ezért vagyok arra kíváncsi, hogy a kettő közül melyik a jobb választás. -
jockas
senior tag
Nos...hamarosan elérkezek oda, hogy leváltom végre a 3850-esemet egy 6850-esre. Ezzel kapcsolatban 2 kérdésre keresek választ:
1. Sapphire 6850 vagy Asus 6850 ?
2. Van két db DVI kábelem (DVI-D Single Link és DVI-D Dual Link) illetve 2 monitor (1. Samsung T200 1680x1050 és 2. Samsung EX2220 1920x1080) és hogy hogyan is tudom összekötni ezeket a 6850-essel (nincsen más átalakítóm)? Kell-e még vennem hozzá valamilyen átalakítót / kábelt?
-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
Nem gond, gondoltam elfoglalt vagy.
Köszönöm a választ meg a próbát előre is! Azt tudom, hogy jelenleg van egy DVI-D Single Link kábelem és egy DVI-D Dual Link kábelem. Nem igazán szeretnék túl sokat kiadni pluszban, így legfeljebb egy plusz átalakítót vagy kábelt akarok csak venni. Nem is értem, hogy miért kell különböző DVI-ket rakni a kártyára. Analoghoz mindenképpen átalakító kell, DVI-D Dual Link meg minden máshoz jó. Kétlem, hogy olyan drága lenne, hogy a 3850-re raktak, de a 6xxx-re meg már nem... ( HDMI és DP-ok előnybe részesítése itt nem játszik, ha már raknak a kártyára 2 DVI-t, akkor miért kell a felhasználókat ezzel szívatni?
) -
jockas
senior tag
Akkor nálad lehetett valami gond.
A régi 325W-os Enermax tápom ezt vitte komoly megterhelés nélkül:
Asus P5K
Intel E8200
HD3850
1 Pio író
2 vinyó
3 ventiNeked +100W-od volt és annyival nem eszik többet a 4890-es. Érdekes számomra az eseted...akkor nem lenne az, ha codegen lett volna az a táp. Amíg én játszottam is ezzel, neked a Windows sem indult el...ami még érdekesebb. Szerintem a te eseted alapján nem kellene általánosítani.

-
jockas
senior tag
-
jockas
senior tag
Akkor csak valamilyen átalakítóval (vagy HDMI-DVI kábellel) lehet két DVI bemenetes monitort rákötni a kártyára? Mivel 2 monitort használok (Samsung T200 és Samsung EX2220) a jelenlegi HD3850-el DVI-vel, ezért eléggé fontos kérdés ez számomra, hogy kell-e majd vennem még valami átalakítót vagy kábelt.
-
jockas
senior tag
Ez a táp kérdés nem semmi....
Ez a kedvencem: "az elv alltalaban az , hogy a maximalis fogyasztasra raszamolnak meg egy biztonsagi 100W ot akkor is ha jominosegu a tap." Csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban! Ha vesszük az összes alkatrészt és azoknak a maximális fogyasztását (ugyebár az azt jelenti, hogy minden alkatrész egy adott pillanatban maximálisan le van terhelve...tehát nincs olyan állapot, hogy annál többet fogyasszon), akkor egy gépnek miért kellene annál nagyobb tápegység, hiszen a maximális fogyasztás elméletileg lett meghatározva! A gyakorlati fogyasztás pedig mindig (nincs kivétel!) az elméleti fogyasztás alatt van még akkor is, ha az AMD és a szakemberek az elméleti max. fogyasztás +100W-ot ajánlanak a sok pistike codegen 400W-os tápja miatt. Egy 400W-os (természetesen márkás) táp bármilyen átlag embernek megfelelő. Amikor a gyakorlati fogyasztás i7-el és HD6970-el éri el a 400W-os fogyasztást, akkor elég nehéz összehoznia egy átlag embernek olyan gépet, aminek nem lenne elég egy 400W-os (márkás) táp! (a CF és SLI itt nem játszik)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- Fotók, videók mobillal
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 7800xt 16gb ( 2 év ipon garis )
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X PHOENIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt nekem nem is egy Geil KIT-em, Core 2-nél még nem is volt komoly gondom vele. De a memóriavezérlő prociba integrálása után a SB-nél már nem kevés problémáról olvastam és még nem is ajánlják Intel i proci mellé (leginkább Intel mellé nem).

Te azt állítod, hogy az MSI a legjobb több szempontból is...közben két olyan 6850-es tulaj is állítja, hogy nincs semmi gondja sem a Sapphire, sem pedig az Asus kártyájával. De te mégis kötöd az ebet a karóhoz, hogy már pedig az MSI jobb... akkor legyen számodra jobb. nekünk meg ezek, mint sokan másoknak! A vitát én ezzel befejeztem.
Ja bocs...ha a számok téged igazolnak, akkor majd szólok az Asus kártyámnak, hogy hangoskodjon már, mert túl jól teljesít a számok alapján! 

)