Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tuco Ramirez

őstag

válasz Sawa_1 #1648 üzenetére

Bocs, hogy hozzászólok, de szerintem néhány dologban tévedsz.
    1. A 8800-asok gyári referenciahűtője nem szorul cserére, csendesen és jól teszi a dolgát. Persze van, akinek szimpatikusabb a HR-03, de ez ízlés dolga.
    2. A 320MB-os GTS-nél a jelenlegi játékok többségében valóban gyorsabb a HD2900XT, de nem annyival, mint amennyivel drágább is annál. Hogy a jövőbeli DX10-es játékoknál hogy alakulnak az erőviszonyok, az még még puszta találgatás.
    3. ''3d grafikához nem jó a 8800, bugzik mindenhol'' A HD2900XT mellett a jelenlegi legjobb VGA-król beszélünk, úgyhogy ez a megállapítás egy ''kicsit'' erős volt, talán te is belátod... A 8800-as GeForce-ok jól sikerült széria, a kezdeti drivergondok javarészt már teljesen megoldódtak, bár a Vista drivereken még mindig van mit csiszolni. Nekem egyedül a Splinter Cell: Double Agent-el vannak gondjaim (amennyire tudom, ezzel a játékkal a HD2900XT is hadilábon áll, de javítsatok ki ha tévedek), minden más játék (legalább 30-at próbáltam már) tökéletesen fut.

Tudom, hogy ez a HD2900XT topicja (bocsánat mindenkitől az OFF-ért), nem kötözködés céljából írtam ide. Nem tartom magam NV-fannak, megértem, ha valaki az ATI-t szereti, de valótlanságokat akkor sem illik írni a másik gyártó kártyájáról.

Új hozzászólás Aktív témák