Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
tetrix
tag
üdv!
Még mindig van egy máig megoldatlan problémám a videókártyámmal /Sapphire HD2900pro 1GB/
-a legutóbbi catalyst driver (8.5) telepítése után a következő hibák jelentkeztek;
újraindítás után 640x480-sa/60Hz vibrálással/ felbontásba lépett be,amit ha átállítottam 1600x1200-ra a kép két oldala betorzult(homorú lett befelé),és a frissítési frekvencia is maradt 60Hz.(a hiba kialakulásához hozzájátszott hogy nem minden atival kapcsolatos drivert töröltem megfelelően?)
-ezekután a képet csak úgy tudtam beállítani hogy a CCC-ben a frakvenciát pl átállítotam 100Hz-re és onnan vissza alapon használt 85-re,ekkor már a kép is szabályos volt és a frekvencia is megmaradt. (windows megjelenítés-vezérlőben pl ezt nem lehetett megcsinálni)
-ezt most minden újraindítás,bekapcsolás után el kell játszanom;bár a felbontási értékeket megtartja csak a kép torzul és vibrál ;amúgy minden alkalmazás működik,hőfok is normális.Mégis bosszantó ügy...
-az már kiderült, hogy valami a biossal lehet;de flashelni nem tudok és pontos leírást sem találtam rá ami működött volna;
a windowsos atiwinflash-el sem lesz jó;ezért gondolom hogy az alap biost kellene újra flashelni/mert már a bootolásnál is a kép túlnyúlik és torz/
-a problémához hozzátartozik még ,hogy ha készenléti állapotba helyezem a rendszert/win xp sp3/ akkor visszatérésnél fekete képernyőn kb fél percig a vga ra utaló "bios számot" jeleníti meg /100-B00705-100-R600/
-csinált olyat ,hogy kék képernyőn jelenítette meg a következőt: "ati2dvag az illesztőprogram végtelen ciklusba került"
-2D alkalmazásnál nem a visszavett órajeleit használja (korábban.:2D-ben 507/514Mhz;3D-ben 601/925Mhz üzemfrekvenciák közt váltott)
-a hiba akkor sem szűnt meg a mikor egy teljesen új rendszert telepítettem másik hdd-re,próbáltam hogy az eszközkezelőben driver frissítés után leválasztottam ,és újraindítottam,de semmi..
a korábbi javaslatokat mind végigpróbáltam de nem oldotta meg a problemet.
-azóta küzdök vele,de ő győz...
mágusok és guruk segítsenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest