Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@ps
tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
értem....
és ezt hogy is tudom ráragasztani...???
mert oké hogy megveszem ..de még a régi holmit is le kellen vakarnom róla plusz még ezt is rárakni.... -
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Szóval nyákon olyan 10 fok az előny, GPU-nál meg 4-7 (ha az AC 100%-on megy, ami ki tudja mennyire hangos).
-
Fr@ps
tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
kösz értem..
de csak a catalyst control centereel huztam..az élsimitást meg ilyeneket szal azokat vegyem lejjebb...??? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Elég hozzá. Az XT fogyaszt C2D-val kb 270W-ot. A te prociddal + cuccaiddal nem fogyaszt többet 280W-nál. Ha BS-nél 80%-os hatásfokkal számolunk (bár ha jól emlékszem nálad 84% konkrétan) max peak load-nál akkor is 400*0,8=320W-ot tud leadni.
Tehát belefér bőven, még ha húzod akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi