Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
nekem elindul kb 30-40%on.Egyébkként nekem olyan mintha a gyári jobban hűtené a vrm-et bár ez lehet hülyeség mert arra nem tettem 1,25ös bios.t
102A 1,25=128W!!!
nekem birja passzivan de állitsd be a riva-t h amikor elindul lője be magát ugy 40-50%ra és nincs gond mivel nagyon halk.
De az a borda hozzá ér a jobb oldali nagyhoz de ugy néz ki tényleg kevés.
megy fel az 1,20as bios GPU a durva 50fok felett nem láttam ati toolba 901mhz.en. -
mokus1
addikt
igen nem indul.szerintem ez amiatt lehet h a gyári értékeket használja.és 25%nál sem pörög.probáld ki csak ez a baja h nem tud ilyen alacsony fordulaton pörögni.ugye ennek joval kevesebb a max fordulata.(lehet nem a tápod a hibás
)Szóval ha belövöd ugy 50%ra akkor beindul csak alacsony fordulaton nem fog menni igaz nem is baj mert birja a 2d t passzivba játékba meg beindul 
Brumi:van borda de elég pici de a jobb oldali borda ahhoz kapcsolodik venti is van flötte.
-
Qru
MODERÁTOR
A legtöbb kraftot a tápból húzza ki a vga. Ott lesz a gond szvsz. Milyen tápod van? Corsair VX450 elég lenne, az halk is. Esetleg FSP ami még jó 450-500W-osat nézzél ezek bőven elegek hozzá. (Chifi is jó, de azok hangosabbak.)
Esetleg a pci-e overvoltage-nál emelhetsz +0,1V-ot. Nálam anno segített (tudtam, hogy nem az 550W-so Chifim a kevés), de nekem még akkor 965-ös DS4-em volt. EP35-ben már nem jött elő a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)Szóval ha belövöd ugy 50%ra akkor beindul csak alacsony fordulaton nem fog menni igaz nem is baj mert birja a 2d t passzivba játékba meg beindul

Meg érett a dolog tápcserére nálad is. 

én is gondolkoztam hogy beszerzek 1et de pénz hiány miatt elmaradt! de ha nálad befog válni akkor tényleg veszek 1et!
majd meglatjuk mi lesz holnap, ugyanis akkor veszem at a karit es szennehuzom