Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
lipi67
üzenetére
Szuper, ragyogóan működik órajel szinten a PP, a feszt nem tudod megnézni semmilyen progival, csak műszerrel. A kártya bios jelzi ha alacsonyabb a fesz 2D-ben, ez bele van írva, ill az ATT szintén a bioszból kiolvasva jelzi ezt, de a pontos értéket mérni kell.
Nálad 1.040V környékére esik a fesz ilyenkor kb 1.20V-ról.
-
fagy53
nagyúr
válasz
lipi67
üzenetére
Prájmolás közben is tudsz figyelni!
A Power Play, PP 2D-ben visszaveszi a GPU és a vmem órajelét és a GPU feszültségét, akárcsak a procinál, különbség, hogy az a RAM-hoz nem nyúl.
Különböző gyári megoldások vannak a teljes az amit írtam, de van ahol nem bántják a feszt, van ahol a memória órajeléhez sem nyúlnak stb.
Energiatakarékosság, kisebb hőtermelés..
-
gfefe
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
nem gondoltam volna, hogy ilyenek is vannak.... egy vga visszafogja a rendszert...
nekem pedig proci terén ez a tuning kell... ha már ilyen tuningos phenomom van miért is ne használnám ki.... akkor ezek szerint jól döntöttem a 4850 személyében... pláne, hogy 1,5 hete 20E ért vettem

-
Djuree
félisten
válasz
lipi67
üzenetére
ne mondd hogy ezt nem ismered?
3d mark eredményekitt mindent megtalálsz. összes 3d mark, alap, húzott eredmények, összes vga, stb.
az oldal alján vannak az eredmények.
-
Lefty
addikt
válasz
lipi67
üzenetére
én sztem ott kellene kijönnie, mert ez a dual slotos verzió biztos, hogy hajtja kifele a gépből a meleg levegőt, ezt pedig máshol nem tudja megtenni. ugyanilyen módon történik a gyári hűtésű 4870-nél is. én csak arról tudok nyilatkozni, ott már 40%-os ventiteljesítménynél is elég jó meleget hajt kifele, nem is lassan.
Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 10
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A Power Play, PP 2D-ben visszaveszi a GPU és a vmem órajelét és a GPU feszültségét, akárcsak a procinál, különbség, hogy az a RAM-hoz nem nyúl.

A jelenlegi konfigodra, amiben bármilyen erős legyen is, van egy leggyengébb láncszem, ami miatt majd együtt optimálisan addig lesz húzható, amíg.