- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
mindfreak #33797 üzenetére
"Ha interneten rendeled, akkor biztos, hogy ennyiért szállítják ki."
Na erre azért kíváncsi lennék. Én egyszer próbáltam meg tőlük így neten keresztül vásárolni (látszólag rendelhető cuccot) majd másnap hívták hogy elnézést de mégsem tudnak hozni.
Amúgy múlt héthez képes ismét alaposan gyengült a forint.
-
Tomate
veterán
-
-
katt777
félisten
válasz
mindfreak #32618 üzenetére
Az én tapasztalatom meg az, hogy gyűrheted a VGA-t fél évig is, és/vagy használhatod hónapokig alapon, akkor is beadhatja a kulcsot egy szép őszi délutánon. És akkor bizony egy olcsó kártya hirtelen nagyon drága lesz.
Szóval ha valaminél, VGA-nál tuti nem engedek a 2 év garból, túlságosan érzékenyek, és túlságosan hamar dobták őket piacra, nV és ATI részéről egyaránt.
-
válasz
mindfreak #25595 üzenetére
Itt egy teszt a HIS IceQ4 TurboX HD 4580 kártyáról.
Mivel megrendeltem egy sima IceQ4 kártyát, ezért elkeserített az, amit a kártya zajáról írtak ebben a tesztben:
Üresjáratban a HD 4850 IceQ4-et egy kicsit zajosnak találtam. Terhelés alatt elérte a referencia hűtő zajszintjét - de sokkal alacsonyabb hőmérsékletekkel. Összességében a ventilátor és a vezérlés rendben van, de nem lenyűgöző. A Powercolor HD 4850 kártyája hasonló eredményeket ért el, de alacsonyabb zajjal.
Ebben a Powercoloros dologban csak az zavar, hogy az általuk tesztelt Powercolor PCS 4850 kártya valóban csendes volt, de terhelten 88 fokot ért el. Akkor miért írta a fenti dolgot a tesztelő?
Most akkor meg szabad venni az IceQ4 kártyát, vagy sem?
-
Mankó
veterán
válasz
mindfreak #25595 üzenetére
Nekem volt Iceq, igaz még az x800-on. Hát mit mondjak nem voltam megelégedve a hangjával, kicsit olyan rezgő hangot adott, mintha ferdén lett volna a hűtő a kártyán, de nem volt. Valami progi segítségével sikerült beszabályoznom a venti sebességét, s utána már tűrhető volt a hangja is.
Szerk.: de a hűtéssel nem volt gondja. -
DerStauner
senior tag
válasz
mindfreak #24341 üzenetére
Na jó, de ha lepotyog, akkor nem melegszik túl a memória?? Aztán meg kampec a kártyának, vagy nem?
És van olyan kompakt hűtő, amit ha felteszek, hűt mindent (gpu, ram, vram)??
Elnézést a kérdéseimért, de gondolom, érezhető, hogy ez a terület eddig teljesen idegen volt nekem. Na jó, még most is az, de most tanulgatom. Ebben a 2 hétben már megismerkedtem egy csomó hasznos programmal, meg szakszóval, rövidítéssel. Csak az ember úgy van vele, hogy a másét nyugodt szívvel buherálja, de a magáét már kellő óvatossággal és körüljárással. Elvégre 41k-ba volt a kari.
-
Atla
senior tag
válasz
mindfreak #24025 üzenetére
Dobok majd fel képeket,mert én is kiváncsi vagyok a GS-re!
Amit tudok h 8tüs tápcsati kell neki állitolag,persze a tápomon csak 6 tüs van!
Meg van egy 3dmark06 pontszámom a sapphire-val,és majd lesz a GS-el is ugy h nem nyulok a géphez!Feldobom majd azt is!
Érdekes h én leszek az elsö aki ilyet vesz itt!Remélem nem szivok vele!
A VRM hütést majd lehet megoldom,mert van még itt egy GFX Chilla is!
Mindez keddre vagy szerdára várható!Tényleg valaki segithetne h a RAMsüniket amik már nem ragadnak mivel
lehetne ujra ragadásra birni?Lehetöleg ne kelljen boltba menni,szóval valami házi
praktikát tudtok -e? -
Beowulf_78
addikt
válasz
mindfreak #23867 üzenetére
Fél év azért még látható...kivéve a mostani 2. félévet.
Ennyi jó játék mint ami most jön ősszel nem is tudom mikor volt utoljára...kérdés merre fog billenni a mérleg nyelve optimalizálásban. De Február Márciusig mindkét technológia talpon lesz. Utána meg tényleg nem tudni, tavasszal tuti jön valami új, szebb, jobb.
Theodolit: Köszi, örülök hogy azért van akivel egyezik a véleményem!
-
GeryGS
csendes tag
válasz
mindfreak #23755 üzenetére
Nem cseréltettem ki, pláne, hogy nem volt a boltban MSI, csak Gigabyte... Viszont az eladó sráccal jóban vagyok, bízok is benne, azt mondta, hnap délelőtt leteszteli a kártyát, uhogy nála hagytam. Nekem nem létszükséglet, egy-két napot kibírok nélküle. Addig betoltam a gépbe egy poros Gef 6600GT-t... amivel viszont akadnak a videok
Mind1, most már megvárom, hogy mi a vége... Max kiderül, hogy az alaplap sz*rt be... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
mindfreak #23361 üzenetére
Nézd az AMD nem tiltotta meg a referenciától eltérő kártyák gyártását, csak fokozott figyelmet kért a magas hőmérséklet miatt. Nyilván az Asus vállalja a kockázatot a TOP kártyák eladásánál.
A referencia karikat az AMD kitesztelte, és azokkal a jelenlegi viszonyok közt nem lesz baj.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest