- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz
F-ECT$ #32587 üzenetére
Igen, láttam róla is teszteket! Pontosan hol vetted ilyen jó árban? Hány fokosan tartja a hűtője a GPU-t és relatív mennyire hangos? Köszi az infót!
Még egy fontos kérdés, mert nem nagyon látszódik a képeken: a VRM-ekre tettek külön hűtőbordát?
fdisk: Mondjuk, hogy nem szeretem, ha 80+ fokos a videokártya.
-
szasanyi
félisten
válasz
F-ECT$ #32309 üzenetére
Minden elképzelhető. Sajnos leginkább a szakmabeliek hiányosságai miatt. Nemrég cseréltetett ki egy PH!-s srác egy FSP tápot, mert 7-8 perc után (ha jól emlékszem) mindíg felpörgött a ventije és az zavarta. És kicserélték! Igaz, annak is, mivel úgy működik a hűtése... Ez alapján simán lehetséges.
--Disztroj-- : igen, tartalmazza. A gameket rendszerint - kevés kivétellel- telepíteni kell, így zömmel valszeg nem fognak indulni. De sztem lesz ami igen, ezt is tapasztaltam. Meg olyat is, hogy ennek ellenére nem jegyezte meg a beállításokat. Próbáld ki, mit veszthetsz? Ami nem megy, az meg feltelepíted újra. A játék mentéseidet mindenképp mentsd le a C.:/-ről.
-
_Toka_
senior tag
válasz
F-ECT$ #31484 üzenetére
4870-esem van, nem 50-es és messze nem ilyen a hűtője...
Én meg erre belinkeltem a régi 9600GT-m képét. Mentségemre legyen szólva, hogy anno tényleg azt hallottam az akkor aktuális topicban, hogy Xpertvision = Palit, ill. ez a kártya is egy Sonic volt. Ebből botor módon arra következtettem, hogy tán ugyanazt a hűtést használták ugyanahhoz a névhez. Tévedtem...
Mindegy, annak a hangja itt és így számunkra már lényegtelen! -
_Toka_
senior tag
válasz
F-ECT$ #31479 üzenetére
Nekem Xpertvision 9600GT Sonic-om volt. Anno úgy hallottam Xpertvision = Palit.
Az enyém ilyen volt:Nos, ennek konkrétan sokkal nagyobb volt a hangja minden esetben, mint a mai Sapphire HD4850 ref. karimnak.
A Tiéden nem ez a hűtés dolgozik? Mert amennyiben igen, valszeg hangosabb, mint a ref 4850-ek.
(#31482) PPSH: Szerintem úgy az 5850-ekkel naggyából egyidőben. Max. olyan 1-2 hét lehet köztük.(#31483) katt777: Ezesetben asszem én inkább nem szóltam semmit
... F-ECT$ felejtsd el
-
bossvico
senior tag
válasz
F-ECT$ #31197 üzenetére
Tehát 512Mb a VGA mem és 4096MB a gép memoria.
Ezzel már ott is gond lehet, hogy XP nem tud lekezelni ennyi memoriát, hacsak nem 64bites, de ez számomra nem derült ki, hogy melyik.Én azt tenném, ha 32 bites az xp, hogy 2Gb memo ki és megnézni így mit tesz. Közbe meg nézni teszttel, hogy a vga hőfokok hogy alakulnak.
-
_Toka_
senior tag
válasz
F-ECT$ #29176 üzenetére
A nem ref. megoldások pedig próbálják jobban lehűteni a kártyát, mint a ref. hűtés tenné, de ez csak jelentősen több hanggal esélyes.
Ez nem teljesen igaz: Hűtőteszt . (Érdemes megnézni a "Same fan speed" táblázatot.) Persze nem biztos, hogy megér 10k-t egy T-RAD2
Én itt anno a kártya gyártók nem referencia megoldásairól beszéltem, nem a piacon kapható alternatív hűtési megoldásokról.
És azokra jellemzően igaz, hogy hangosabbak a referenciánál, ellenben drágábbak is a tehetségesebbek... -
_Toka_
senior tag
válasz
F-ECT$ #29163 üzenetére
Azt nem tudom eldönteni, hogy vegyek 4850-et jobb hűtővel és húzzam 4870 körülre, vagy vegyek 4870-et rosszabb hűtővel, és azt akkor nem húznám.
A 4850-et nagyon kis eséllyel húzod 4870 körülre. Főleg, ha a kapott teljesítményt nézzük, hiába közelítjük a frekit. Valszeg a GDDR5 az oka.
Egyébként is kevéssé húzhatók ezek a kártyák. Túl forró fejűek ahhoz. Ne érts félre, így forrón tökéletesen mennek, de sok tuningpotenciál már nincs bennük.A referenciák hűtése egyáltalán nem hangos. A nem ref. megoldások pedig próbálják jobban lehűteni a kártyát, mint a ref. hűtés tenné, de ez csak jelentősen több hanggal esélyes.
A referenciák bőven jók!
(#29164) DigitXT:
Jól leestek az árak...
F_ECT$ írja, hogy netto árak.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Energiaital topic
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest