- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
nixx-21
őstag
válasz
hoffman_ #45724 üzenetére
azt a mod programot ugy hívják h Ati Tray Tools vagy pedig flashelheted a VGA BIOS-t és akkor biosból lesz moddolva a ventid...
inkább jobb hűtőt vennék a helyedben 6k -ból kb már kijön egy S1 rev.2 amihez már adnak RAM és VRM hűtőket is...erre dobsz 1-2 darab 8-12cm-es ventit és nem lesz többet problémáad a hűtésselőstag létedre nem nagyon használod a keresőt
Tessék pár korrekt írás katt777-től
(nem először ajánlom már ebben a topikban):
-Ati Tray Tools A-tól Z-ig
-ATI Radeon bios mod A-tól Z-ig
-ATI bios mod egyszerűenna respect
-
DigitXT
félisten
válasz
hoffman_ #45724 üzenetére
Nekem 12-es ventik vannak a gépben. Ha te a sufniban belefaragsz egy 100-ast...
TDU alatt nekem az X1950XT-m melegedett számottevően, de az még AGP-s volt,
és a Rialto főzte meg magát (mivel a kártya hátulján volt), a hiba pedig úgy nézett
ki, hogy a térkép előhozására: kakukk. Fekete képernyő, agyhalál. Amúgy bírta...
HD3850/4850-nel nem is tudom, monitoroztam-e hőfokokat, a GTX-szel meg soha.Lehet, nem ártana egy kicsit megpucolni azt a hűtőt, hátha segít.
Amúgy meg a "kisegítő ventin" kívül más ötletem gyári hűtőre nincs. -
DigitXT
félisten
válasz
hoffman_ #45721 üzenetére
Mit csináljak vele?
Ne játssz Crysist.
Esetleg azzal lehet próbálkozni, hogy ráraksz egy "kisegítő" ventit, vagy valami.Mármint gyártó.
Azzal mire mennél, ha lenne egy másik, akármelyik gyártó által kihozott refhűtős,
de "modded fan, Crysis edition" kártya?Lecserélnéd rá?
Akkor inkább cserélj
hűtést, pl. Chillára: garantáltan halk lesz, csak ne feledd el a VRM-eket is hűteni! -
twine
veterán
válasz
hoffman_ #28781 üzenetére
Köszönöm a csodás korrekt választ! Szerencsére a szereléssel moddingal, nincs gond...
Viszont egy fontos dolgot felejtettem el az előbb mondani-kérdezni!
Kövezzetek meg, én még mindig CRT-n nyomulok, és 1280*1024-ben! A látványjavitókat viszont imádom,,,"élsimítás buzi vagyok a sógorom szerint"!
Szóval ha a teljesitményről beszélünk a két zsuga között akkor azért elképzelhető hogy élsimitásban pld a 4850 "szétalázza" a 3870-et ebben a felbontásban? mert akkor nekem már megéri! Mert azért sajnos a 3870 bika jó kis kártya erős meg minden,, de azért az élsimításokkal igencsak meg lehet gyengíteni!
Mások véleménye, tapasztalata? -
.mf
veterán
válasz
hoffman_ #19821 üzenetére
Akkor vagy nem mentetted el a profilokat, vagy még mindig a rossz helyen keresed:
c\docs&settings\júzerném\local settings\appdata\...
De azt is csinálhatod, hogy elnevezed valamire, ami nem fordul elő máshol, majd rákeressel. Én is így csináltam, először nem találtam, mert egyből júzer\appdata-ban kerestem, és ott üres az ace mappa.Játékárakhoz: egy haverommal Angliából rendeltünk egy rakás játékot, jóval olcsóbban megkapni ott őket. HL orange box kb 6-7eFt volt átszámolva. Szépen bevásároltam játékokból, most meg annyi a munkám, hogy nincs időm játszani
Kb 15 bontatlan és még legalább 10 végigjátszatlan játék van még abból a rendelésből meg az év eleji vásárlásokból...
-
fdisk
őstag
válasz
hoffman_ #19811 üzenetére
doc & settings-->username-->local settings-->application data-->ati-->ace-->profiles
Ehhez viszont a rejtett mappákat láthatóvá kell tenni.
pl.: tc-ben így:beállítások-->általános beállítások-->képernyő
itt az első négyzetbe kell tenni egy pipát (látszik a rejtett/system file (csak szakembereknek))
és enjoy -
-
válasz
hoffman_ #12627 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy egy szénné húzott CPU fut-e alatta vagy sem. Az a 2.8 GHz is elég sok már az E6320-nak. Túl sok különbséget játékok alatt nem fogsz felfedezni pl.: 1650-ben játszva.
TTomax: Azt mondod... nem tudom, lehet, hogy néhány százalék még belefér.
Neee, ezzel 1024-ben? Miért?
-
tibz03
őstag
válasz
hoffman_ #12624 üzenetére
Hát az lehet, hogy nem ugyanúgy. De szerintem csak minimális különbségek lesznek.
stevve: Szívesen még egyszer.
Esetleg csinálhatok a holnapi nap folyamán egy komolyabbat is, ha szeretnéd, más programokkal is. Annyira nem értek hozzá, hogy mivel lehet még tesztelni, nem igazán szoktam ilyesmit csinálni, de ha elmondod, és van rá igény, megcsinálom szívesen.
-
törölt tag
válasz
hoffman_ #12587 üzenetére
Azon is el kell gondolkodni, hogy megveszel egy 4850-et már közelebb van az ára a 35-höz sok helyen mint a 40-hez, plusz egyéb hűtés, amit írtak, azok nagyon hatékony és halk megoldások. Kicsivel 40 fölött kijössz, és maximális grafikán játszol (szinte) minden játékot. Vagy az elveidről mondasz le, vagy a max-grafikáról ennyi pénzért. A választás mindig a Tiéd, ez a jó ebben az egészben.
A "szemetelés" az driver probléma, hívjuk inkább grafikai bug-oknak.
-
Kelvin
őstag
válasz
hoffman_ #12576 üzenetére
Nem tudom mit sopánkodik itt sok ember
'driver-gond' Ez mit jelent pontosan? Még hivatalos driver nincs is kinnt ! (ja és nem késik mert álltalában minden hónap második felében jön ki) Majd ha már kijön 2-3 driver az-az eltelik 2-3 hónap már tuti nem lesz ilyen gond sőt még jelentősen gyorsulhat is a kari.
Anno hd38×× szériánál is is így volt.
Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest