- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Cyberbeni #14173 üzenetére
Szerintem az apik nagyjából szabványosak. Értsd Dx9-10 és Opengl.
Erre kell programozni.
Viszont én úgy gondolom, ha egy felsőkat. karit csinálok akkor igazodnom kell a felsőkat. játékokhoz is. Viszont azokból nincs olyan sok, hogy ne lehetne kitesztelni alaposan és úgy kiadni a kártyát, hogy ne 0-300fps között laggoljon a hd4870 Cod4-ben, Crysisban ha már nem gyorsa, de legalább ne legyen benne fehér kis pöttyöktől tarkított textúra, az Assassins Creedben pedig dx10 alatt ne lássam már a faszi fejébe a téglát. -
WiZARD
addikt
válasz
Cyberbeni #13544 üzenetére
elméletben szép, hogy P45 is elég CF alá, gyakorlatban viszont...
amúgy kiváncsi lennék, hogy a GPU körül milyen különbség van 4870 és 4850 között. vízhűtéssel a 4850em (biosból adható max 1.2 V körül) 725 mhz-ig stabil kb. szintén vízzel a 4870-nek (szintén biosból max 1.2v) 870 körül van vége.
-
-
válasz
Cyberbeni #11398 üzenetére
"Ökölszabály az angolban nem létezik, ott rule of thumb van, és éppen most szorítja kifele a tükörfordítása az ökölszabályt. Alapszabály és ökölszabály egészen mást jelentenek. Az alapszabály (most nem számítva a 'szervezeti alapdokumentum' jelentést) egy szabályrendszer legfontosabb, mindenek előtt érvényesülő elemét jelenti. Az ökölszabály viszont egy durván leegyszerűsített, átlagos hétköznapi helyzetben többé-kevésbé beváló megközelítést jelent, aminek lehet, hogy semmi köze a valódi szabályrendszerhez, viszont gondolkodás nélkül alkalmazható, és az esetek viszonylag jelentős hányadában sikerre vezet."
Tehát magyarban hüvelykujjszabály nincs, csak beszivárgott a nyelvbe. Arra értettem, hogy nem mindig igaz, amit a gyártó mond, mert ugye van marketing is, de most én hiszek nekik.
Mindegy, nincs jelentősége. -
válasz
Cyberbeni #11293 üzenetére
A lényeg: a GPU körül nincs semmi, ami a lesarkazástól védi. (Ez ATI-knál érvényes, nV kariknál van egy keret.) Vagy kell köré ragasztani kis ablkszigetelőt (Chilla mellé adnak kis szivacsos csíkokat) vagy távtartókat, de mindeképp védeni kell a magot. Nem használtam Accelero-t, de biztosan leírták valahol, hogy hogyan kell az ő hűtőikkel. Novablue, szorítok, hogy ne legyen baja.
-
Speed®
titán
válasz
Cyberbeni #8194 üzenetére
3870 23cm. 4850 is hasonló, lehet 24, passz, én is lusta vagyok keresni..
Tomate: Azonnal összegzi valaki, ha már lusta vagy keresni\olvasni..
eisento: Úgy jön ide a jártasság, hogy ő nem tudta, mi tudjuk, hát kérdez.
Engem is zavar, de finomabban is kifejezhetnéd ezt. Te sem értesz mindenhez és bizonyára te is kérdeztél már, ahelyett, hogy nekiálltál volna keresőt túrni.
Mellesleg leírta, hogy lassú nettel van, azzal meg nem álom az ilyesmi..nyugi
Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest