- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Foglalt név #6620 üzenetére
Én nem vagyok több "évtizedes profi", de értem nagyjából a helyzetedet. A kérdés az, hogy ha szánnál rá lóvét, akkor az mennyi volna, mert van feljebb nyilván. Akár a végtelenségig, de ha kedvtelésből csinálod, amikor épp megihlet valami, és nem elvetemült megszállottsággal, ráadásul fényszennyezett erkélyről észlelsz, meg kémlelsz, akkor valószínűleg nem szeretnél elmenni több 100.000-ekig (bár ez csak pénztárcafüggő).
1-2 Hold- és bolygófotóhoz viszont nem feltétlenül van szükség milliókra. Van néhány elengedhetetlen komponense a minőségi asztrofotózásnak, de ez is inkább a mélyég témakörre vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R WR objektív
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged