Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
fattyu666 #8381 üzenetére
Ügyes kis konstrukció ez a tábori mindentudó maróasztal! Ha valaki külső helyszíneken dolgozik, netán nagyon kicsi a műhelyként szolgáló barkácsoló tere, annak megfontolandó.
Az én szempontjaimnak ugyan nagyon más való, nem igazán precíz eszköz, de kétségtelenül leleményes. Nem tudom, honnan merítette a megoldásokat, nem hinném, hogy mindent saját kútfőből, de ha ennek nem létezik úgymond perfekt, sorozatgyártott előzménye (INCRA módra) akkor érdemes lenne gyárthatóvá tenni. Alumíniumból, kicsit finomítva rajta.Amit meg Márton linkelt, ez az orosz Korvett egészen stabil kis jószágnak tűnik. Nekem mondjuk nem az jut róla eszembe, hogy miként kellene fára "átírni", sőt, hogyan lehetne még masszívabbá tenni, de jó. De kísértetiesen hasonlít a Bernardóra...
Ja, és az a sárga maró, ami dolgozik benne, az nagy valószínűség szerint a másik kínai gyártó terméke, amit én unimaxosnak nevezek!
Itt a választékuk:
http://www.korvett.ru/shop/CID_13.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest