- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
fattyu666 #8381 üzenetére
Ügyes kis konstrukció ez a tábori mindentudó maróasztal! Ha valaki külső helyszíneken dolgozik, netán nagyon kicsi a műhelyként szolgáló barkácsoló tere, annak megfontolandó.
Az én szempontjaimnak ugyan nagyon más való, nem igazán precíz eszköz, de kétségtelenül leleményes. Nem tudom, honnan merítette a megoldásokat, nem hinném, hogy mindent saját kútfőből, de ha ennek nem létezik úgymond perfekt, sorozatgyártott előzménye (INCRA módra) akkor érdemes lenne gyárthatóvá tenni. Alumíniumból, kicsit finomítva rajta.Amit meg Márton linkelt, ez az orosz Korvett egészen stabil kis jószágnak tűnik. Nekem mondjuk nem az jut róla eszembe, hogy miként kellene fára "átírni", sőt, hogyan lehetne még masszívabbá tenni, de jó. De kísértetiesen hasonlít a Bernardóra...
Ja, és az a sárga maró, ami dolgozik benne, az nagy valószínűség szerint a másik kínai gyártó terméke, amit én unimaxosnak nevezek!
Itt a választékuk:
http://www.korvett.ru/shop/CID_13.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest