- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
fattyu666 #8381 üzenetére
Ügyes kis konstrukció ez a tábori mindentudó maróasztal! Ha valaki külső helyszíneken dolgozik, netán nagyon kicsi a műhelyként szolgáló barkácsoló tere, annak megfontolandó.
Az én szempontjaimnak ugyan nagyon más való, nem igazán precíz eszköz, de kétségtelenül leleményes. Nem tudom, honnan merítette a megoldásokat, nem hinném, hogy mindent saját kútfőből, de ha ennek nem létezik úgymond perfekt, sorozatgyártott előzménye (INCRA módra) akkor érdemes lenne gyárthatóvá tenni. Alumíniumból, kicsit finomítva rajta.Amit meg Márton linkelt, ez az orosz Korvett egészen stabil kis jószágnak tűnik. Nekem mondjuk nem az jut róla eszembe, hogy miként kellene fára "átírni", sőt, hogyan lehetne még masszívabbá tenni, de jó. De kísértetiesen hasonlít a Bernardóra...
Ja, és az a sárga maró, ami dolgozik benne, az nagy valószínűség szerint a másik kínai gyártó terméke, amit én unimaxosnak nevezek!
Itt a választékuk:
http://www.korvett.ru/shop/CID_13.html
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest