- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
ViktorSz #64971 üzenetére
Az csak egy egyszerű fiókrátét, nem külön fiók.
Egyébként blum vasalattal szoktam fiókot csinálni, egyszerűbb is, praktikusabb is (jóval drágább is), de ez legalább könnyen kivehető így és megvan a bájaEgyébként ez volt előtte a korábbi szekrény, csak sajnos már nem fér el az új ágytól.
Ez pedig a másik szekrény, itt blum vasalat van a belső rejtett fiókhoz is - meg hát ez azért 4cm tömör amerikai dió keretes, van is súlyaBoldizsár5
Én legutóbb a műhely galéria fenyő hajópadlót pácoltam, egy igazi györtelem volt. Iszonyatosan nehéz szépen egyeneletesen pácolni. Tölgynél talán jobb, mert az nem szippantja be a festéket úgy, mint a fenyő. De kell hozzá idegrendszer és kézügyesség, hogy szép legyen, arra érdemes felkészülni.
Ilyen borzasztó lett az első eredmény - és itt max épp hogy megálltam a hengerrel, rögtön beleégett.
Aztán átcsiszoltam és irtó precizitással, elejétől végéig fel nem engedve a hengert azonos nyomással csináltam újra, így már egész jó lett de így se tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest