- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
ludsimon #6317 üzenetére
"azt is megtanultam ma, hogy egy kurva nagy hülyeség az, hogy 'nézd a nagyokat és tanuld el tőle"
Bolond!
Hát ne a szélütött nagyokat nézd! Hanem azt, h mi jön ki a keze alól. Én már ötven elmúltam, de még most is nézem a nagyokat. Azokat, akik jobban csinálják, mint én.Jó volt olvasni a lelkesedésedet. Kicsit át is ragadt rám, és örömmel mentem le a műhelybe dolgozni. Jó a fával dolgozni. Hát még ha egyszer megérzed, hogy a fa él, és lelke van! Amikor valami nagyon széles tölgy kerül a kezembe pl, akkor azt úgy kezelem, h ez még a szépapám kortársainak adott árnyat valahol.
Itt Nyíregyházán, ahol élek, van egy elég nagy tölgyes erdő. Ennek az a története, h az uraság vett itt földbirtokot a feudalizmus korában. A számadója kérdeztette, hogy mivel ültessék be az új birtokot? A földesúr válaszolt, h ültessék be mákkal, de az írnoka lehagyta a mákról az ékezetet. Így lett Nyíregyházának évszázadokon át gyönyörű tölgyerdeje. Egészen a rendszerváltásig
(Akkor privatizálták, és gyakorlatilag kitermelték az egészet. Telepítettek a helyébe csemetéket, de nem tölgyet, és odalett az a fíling, h többszáz éves erdőben sétálsz órákon át.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest