- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
Tanuló 1.0 #61426 üzenetére
Én vettem asszonypajtásnak pár virágládát fenyőből. Lekentem mindenféle itt is ajánlott festékkel, de 1-2 év alatt mind szétrohadt. Ha nem is az egész, de mindegyiken lett olyan sarok, vagy elem, ami egyszerűen szétesett. Pedig belül alaposan ki voltak bélelve, de kint álltak a szabadban.
Aztán tavaly csináltam én egy prototípust, amit a japán égetéses-tungolajas technikával kezeltem. Éppen most készül hozzá még 3, egyelőre az égetéssel és lekeféléssel végeztem éppen ma. Ha hosszú távú megoldást keresel, ennél sokkal jobbat nem találsz.
Ez idő- és munkaigényes, pénzbe csak a tungolaj kerül. Viszont 2-3 évente újrakenni még több pénzbe és energiába kerül, akármilyen festéket választasz. Újracsinálni meg még többe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Renault, Dacia topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Mikrotik routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged